Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה מודם לרכב שיהיה נסתר, להכניס לתוכו כרטיס סים ושיהיה WIFI לכל יושבי הרכב בנסיעות.

איפה אפשר להשיג דבר כזה, איך זה מתחבר לרכב ואיפה לשים אותו בכדי שלא יבלוט?

פורסם

כן יש דבר כזה כמובן , דיי פשוט למעשה , ראוטר לכל דבר שבמקום לקבל חיבור מקבל רשת מקבל מנט סטיק מובנה.

כלומר אינטרנט סלולרי , אפשר להגניס לתא כפפות רק שצריך חיבור חשמל (מהמצת) עם הרכב גדול ויש כמה מצתים אפשר לבדוק עוד מקומות , בגדול אפשר למשוך שקע כזה שתמחבר לקופסת הפיוזים עם שני כבלים ואז למעשה אין כבלים בולטים ושקע המצת המקורי נשאר פנוי.

בהצלחה.

2017 Type R

פורסם

http://ksp.co.il/?uin=18525

יש לך למשל את זה שיש לו סוללה נטענת וזה דיי פותר לך את בעיית השקע , או פשוט קח אחד עם מטען לרכב לא חסר אפשרויות תעשה חיפוש בגוגל.

כל ראוטר של חברה מוכרת יעשה את העבודה (edimax , tp-link etc...)

2017 Type R

פורסם

הmr3040 קצת מסורבל לטעמי. הוא דורש גם את הראוטר וגם מודם USB.

יש מכשירים שעושים את הכל ביחד. אני אישית משתמש בZTE MF60 שקניתי באורנג׳ תמורת כ450 שקל.

יש לtp-link מוצר דומה - http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=M5350

יש יתרון אחד לראוטרים שהמודם צריך להתחבר בנפרד וזה שברגע שהם מקבלים מתח הם מתחברים אוטומטית. הניידים עם הסוללה (שני אלה שציינתי) צריך להפעיל אותם אחרי שמחברים מתח.

עוד אפשרות, לקחת ראוטר ישן של TP-Link עם חיבור USB, החלפת התוכנה לOpenWRT ואז הם כולם יכולים להפוך לראוטר 3G. אבל זה פחות ל״מתחילים״.

פורסם

מאוד היתי רוצה לראות כאן תגובה של דביר, stolerocomm

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לסלקום ראוטר סלולרי, הראוטר עצמו ניזון ממתח עבודה 12 וולט ככה שאתה יכול להעניק לו זרם לאחר סוויץ׳..

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

למה לא לשתף WiFi hotspot מהסמארטפון וזהו?

זה מה שאני עושה ברכב שלי כשאני רוצה לשמוע רדיו מהטאבלט, מפעיל באייפון הוטספוט, וגם הטאבלט שלי שהוא גם הhu שלי וגם הטאבלט של אשתי שמבדר את הילדה מתחברים אוטומטית לרשת הזו ברגע שהם מזהים אותה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כרגע זה מה שאני עושה אבל לא תמיד זה נוח, לא תמיד יש מספיק חבילה לשיתוף, לא תמיד לנהג יש אינטרנט סלולרי לשתף נקודה חמה, לרוב השיתוף יהיה יותר איטי. מראוטר סלולרי וכו.

פורסם

השאלה היא האם אתה מודע לעלויות ולחבילות הגלישה כי בנוסף למודם הסלולרי אתה מן הסתם הולך לשים שם כרטיס SIM עם חבילה כלשהיא.

Pioneer TS-X150

פורסם

כן יש לי סים של פלאפון עם 10 גיגה גלישה חודשית שבגלל שאני צריך רק 0.5 גיגה בחודש לצרכי עבודה אני סתם משלם על כל ה 10.

אז לפחות שאני אעשה עם זה משהו מועיל.

פורסם

אז באמת אם כל מה שאתה צריך זה מודם\ראוטר תקנה אחד אבל איך אתה הולך לנהל אותו? משהו שמופעל ומתחבר לרשת לבד? מנוהל מחשב?

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...