Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת לרכב (seat ibiza).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לחנות של מישהו שמבין בתחום, ככה זה נראה לפחות, בכ"מ דיברתי איתו וביקשתי ממנו הצעת מחיר לגבי מערכת שתהיה חזקה אבל לא חזקה מידי.

פניתי אליו ואמרתי לו בערך מה אני רוצה וביקשתי שיכוון אותי.. להלן ההצעות שלו;

ביקשתי מהבעלים להראות לי מגבר 4 ערוצים,

8mciSER.jpg

450 ש"ח

ואז הוא הראה לי את הסאב הזה בנוסף למגבר,

WgObgb7.jpg

XEzo3A6.jpg

550 ש"ח

בנוסף, הוא אמר לי שהרמקולים הקדמיים באיביזה יותר מידי מסובכים בכדי להתעסק איתם ואמר לי שעדיף לשדרג את הרמקולים האחוריים שזה יעלה עוד 350 ש"ח...

וכל זה בלי התקנה 1350 ש"ח, כנראה ייקח עוד 200 שקל על התקנה, בערך +- 1500 ש"ח...

איך המחיר ביחס למוצרים והכל? מה דעתכם על הסאב והמגבר?

פורסם

אני חושב שאתה חייב סט קדמי ,להחליף את כל המסביב בלי הקדימה זה קצת :shock::loco: ,אבל זה דעתי.מה המידה של הרמקולים מקדימה? למה הוא אמר לך שמסובך?לחבר שלי יש סיאט איביזה ולא היה שום בעיה.לגבי המגבר לא מכיר את מותג כנראה משהו סיני.לגבי הסאב אתה צריך לחבר אותו לשמוע ולאהוב ,זה יכול להיות סאב טוב ושלא תאהב את צליל שלו.

כמובן שהכל תלוי בתקציב בסוף.

פורסם

קודם כל תודה על התשובה המהירה.

שנית, פשוט אמרתי לו מה אני רוצה והגענו לכך שהוא אומר לי שבסיאט הזו "לא שווה" לעבוד על הרמקולים הקדמיים, בקיצור אין לו עצבים להתעסק עם זה, כנראה מסובך מידי.

לגבי המידה של הרמקולים, פתחתי שרשור לפני מספר ימים בפורום אחר בבקשה לנספח בו אני אוכל לראות את סוג הטורבו, סוג הרמקולים ושאר חמוצים.

הייתי בטוח שRockford הם חזקים בתחום, חחח טוב מה אני מבין..

יש דרך לבדוק את מידת הרמקולים איכשהו? או פשוט תגיד לי אם יש איזשהו טופס מסויים שאני מקבל עם האוטו בו כתוב כל המצויין לעיל..

פורסם

בוא רק נגיד את זה ככה : עצם זה שהוא אמר לך שאפשר לוותר על סט קידמי מראה שלבן אדם אין שמץ של מושג בנושא.

חד משמעית לא הייתי מתקרב אליו שוב , בקשר לרכיבים בגדול זבל סיני.

עדיף להשקיע עוד כמה גרושים או לבדוק יד שנייה ולקבל מוצרים טובים הרבה יותר , והכי חשוב סט קידמי !

בהצלחה.

2017 Type R

פורסם (נערך)

יש לך כמה שמות של מותגים, פשוט אין לי איך להתחיל, בעקרון אני מכיר סאבים של JBL אבל אני רק מתחיל להבין את כל העניין הזה של מולטימדיה ושמע..

יש דרך לברר את מידת הרמקולים ד"א?

עריכה אחרונה על ידי yarinL
פורסם

מידת הרמקולים היא 6.5 גם מקדימה וגם מאחורה , מקדימה יש טווטרים ומידים (קומפוננט) מאחורה יש רמקול קווקסאלי רגיל.

לגבי מותגים זה משתנה גם לפי דגמים וסדרות וכו.

הכי טוב תגדיר מה אתה רוצה להשיג , כמה אתה מוכן להשקיע ובהתאם לכך נוכל לעזור לך וליעץ לך.

2017 Type R

פורסם

בוא רק נגיד את זה ככה : עצם זה שהוא אמר לך שאפשר לוותר על סט קידמי מראה שלבן אדם אין שמץ של מושג בנושא.

חד משמעית לא הייתי מתקרב אליו שוב , בקשר לרכיבים בגדול זבל סיני.

עדיף להשקיע עוד כמה גרושים או לבדוק יד שנייה ולקבל מוצרים טובים הרבה יותר , והכי חשוב סט קידמי !

בהצלחה.

1+

תחליף מתקין. ואל תקנה את מה שהוא הציע לך.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

בעקרון אני צריך משהו שיהיה חזק אבל לא חזק מידי, אני צריך מגבר עם 4 ערוצים(2 רמקולים וסאב), משהו איכותי אבל שהמחיר לא יהיה בשמיים.

אני פשוט אנתב את עצמי לפי המחירים, אין לי מחיר ספציפי, משהו כמו 1500 ש"ח אולי יותר אולי פחות.

פורסם

אני גם לא מבין גדול בתחום אבל התחלתי להתעניין ולהתנסות...מי שאומר שאפשר לוותר על סט קדמי...אוי ואבוי אין לי מושג איך להגדיר את זה.

דבר ראשון , לפני שהולכים למקום שמתעסק בזה {אלא אם כן אתה יודע שהוא אובייקטיבי לגמרי} עדיף להתייעץ לפני וטוב שהגעת לפה, החבר'ה בפורום הנ"ל מצוינים ומניסיון הם תמיד נותנים תשובה כנה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

תשמע קודם כל אתה ממש לא ברור במה אתה רוצה ולאן אתה חותר , מה אתה מחפש איכות ? עוצמה ? על איזה ווליום אתה הולך לשמוע בדרך כלל , גבוה בינוני נמוך ? , מה סגנון המוזיקה שאתה שומע ?

יחידת הראש שיש לך היא מקורית ? יש לה יציאות למגבר ? המחיר כולל התקנה ? מה התקציב המקסימאלי ?

בקיצור אין מספיק פרטים והררבה לא ברור.

באופן כללי 1500 ש"ח יתנו לך במקרה הטוב סט קידמי + מגברר (שנייהם מיד שנייה) אבל רכיבים מסדרות כניסה מחברות טובות.

למשל סט קידמי MOREL TEMPO ומגבר HERTZ HE4 או JBL 1004.

זה כמובן רק דוגמאות יש עוד המון אפשריות.

קח בחשבון שהתקנה איכותית (כולל קיט התקנה וחיווט) זה עוד כ 400 ש"ח לפחות.

2017 Type R

• תוכן חדש...