Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב

אחרי ארוחה מעולה בהצליה.

בדרכי לרכב, נתקלתי בניידת מבצעת עבירה שבימי שישי בערב עשרות נהגים מקבלים עליה דוח. בדיוק באותו המקום.

מוסך סובארו הרצליה, ליד ארומה. ניידת מתנ"א יוצאת מהמוסך , וללא כל הפרעה פונה ימינה נגד כיוון התנועה תוך כדי כך שכל הנהגים בכיוון הנכון צופרים לה.

הטעות שלי, שהמצלמה של הפלאפון באיכות מאוד נמוכה ולא ניתן לראות את מס' הניידת

זעם.

_____048.jpg

_____051.jpg

HOOTERS

:ladysman:

פורסם

צילום במצלמה של הפלאפון הינו צילום דיגיטלי אשר אינו קביל בבית משפט.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

נכון ,אבל לו היו פרטים מזהים ברורים , אני בטוח שבמשטרה היו שמחים לקבל את התמונות עבור הליך משמעתי... :idea:

פורסם

מדוע צילום במצלמה דיגיטלית אינו קביל בבית משפט ?

ואם כך, אם אני לוקח צילום שצולם במצלמה דיגיטלית והולך לחנות צילום ומפתח אותו לתמונה "רגילה" הדבר קביל בבית משפט ?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
נכון ,אבל לו היו פרטים מזהים ברורים , אני בטוח שבמשטרה היו שמחים לקבל את התמונות עבור הליך משמעתי... :idea:

לא חסר תמונות,אני יכול לתת לך עוד הרבה,יכול להיות שאני מגיש בזמן הקרוב כמה ביחד למרות שלא ממש נראה לי שיצא משהו...

זה שזה דיגיטלי זה לא אומר כלום,סך הכל לא הולכים לעשות כלום לאותו שוטר:evil:

צביקה

פורסם

ואם כך, אם אני לוקח צילום שצולם במצלמה דיגיטלית והולך לחנות צילום ומפתח אותו לתמונה "רגילה" הדבר קביל בבית משפט ?

הם מבקשים גם את הסרט צילום עצמו!...

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

כמו שרועי א. אמר..

מבקשים ממך להציג את הנגטיב של התמונות בבית המשפט..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בהקשר לשירשור שאלה קטנה על ההודעות האחרונות-

צילמתי רמזור מסויים באיזור מסויים על מנת לטעון טענה מסויימת במשפט שמישהו תובע אותי.

צולם בדיגיטלית , פותח בחנות צילום, והוגש עם כתב ההגנה.

תקף - או לא תקף?

ללכת לצלם עם מצלמה רגילה?

תודה.

-ארז-

פורסם

אוי, מדינת ישראל...

עדיין חיים בשנות ה-30.

היום בערך לכל המדינה יש מצלמות דיגיטליות והעיניין עדיין לא קביל...

טוב, אני חסר מילים.

פורסם
אוי, מדינת ישראל...

עדיין חיים בשנות ה-30.

היום בערך לכל המדינה יש מצלמות דיגיטליות והעיניין עדיין לא קביל...

אתה סתם מכפיש ידידי.

הסיבה שבגללה צילום דיגיטלי לא קביל בבית משפט היא הגיונית ביותר - צילום דיגיטלי ניתן לערוך, ולשנות בו פרטים רבים. במידה ומקצוען לדבר עושה את זה, אפילו לא תוכל להבחין בהבדל ותיהיה כולך סבור ובטוח שהצילום אותנטי.

נכון, גם פילם ניתן לערוך בצורה מקצוענית! אבל, בבית משפט דורשים גם את הנגטיב המקורי, שאותו בלתי אפשרי לערוך והוא נותן מעין ייפוי כוח שהתמונה אותנטית ולא זיוף.

פורסם
אתה סתם מכפיש ידידי.

הסיבה שבגללה צילום דיגיטלי לא קביל בבית משפט היא הגיונית ביותר - צילום דיגיטלי ניתן לערוך, ולשנות בו פרטים רבים. במידה ומקצוען לדבר עושה את זה, אפילו לא תוכל להבחין בהבדל ותיהיה כולך סבור ובטוח שהצילום אותנטי.

נכון, גם פילם ניתן לערוך בצורה מקצוענית! אבל, בבית משפט דורשים גם את הנגטיב המקורי, שאותו בלתי אפשרי לערוך והוא נותן מעין ייפוי כוח שהתמונה אותנטית ולא זיוף.

אני לא מכפיש.

העיניין הוא שמצלמות שעובדות על פילים יוצאות לאט לאט משימוש ומחליפות אותן המצלמות הדיגיטליות.

אפילו צלמים מקצועיים משתמשים היום במצלמות דיגטליות, ולא בגלל אפשרות העריכה, אלא עליות ונוחות.

אם ככה, אז מדוע החוק עדיין נשאר שם בשנות ה-80 ?

והרי ברור שאדם שראה עבירה, נניח כמו מה שפורסם פה, יצלם אותה במה שיש לו, הוא לא ירוץ ויביא מצלמת פילים כדי שהעיניין יהיה קביל בבית משפט, הוא ישתמש במה שיש בידיו, באותו רגע נתון!

אני לא מדבר על משטרה שעוקבים אחרי מישהו ומלכתחילה מביאים מצלמת פילים, אלא על האזרח הישר שראה עברה של גוף כל שהוא\אזרח מבצע פשע והוא רוצה לדווח עליו.

הרי שבעתיד הממש לא רחוק מצלמות על פילים יעלמו כמעט לחלוטין ורוב התמונות שיצלמו במדינתינו הן דיגיטליות, אם זה לא קורה כבר...

מצד אחד הטכנולוגיה מתקדמת, מצד שני החוק לא!

פורסם
אני לא מכפיש.

העיניין הוא שמצלמות שעובדות על פילים יוצאות לאט לאט משימוש ומחליפות אותן המצלמות הדיגיטליות.

אפילו צלמים מקצועיים משתמשים היום במצלמות דיגטליות, ולא בגלל אפשרות העריכה, אלא עליות ונוחות.

אם ככה, אז מדוע החוק עדיין נשאר שם בשנות ה-80 ?

והרי ברור שאדם שראה עבירה, נניח כמו מה שפורסם פה, יצלם אותה במה שיש לו, הוא לא ירוץ ויביא מצלמת פילים כדי שהעיניין יהיה קביל בבית משפט, הוא ישתמש במה שיש בידיו, באותו רגע נתון!

אני לא מדבר על משטרה שעוקבים אחרי מישהו ומלכתחילה מביאים מצלמת פילים, אלא על האזרח הישר שראה עברה של גוף כל שהוא\אזרח מבצע פשע והוא רוצה לדווח עליו.

הרי שבעתיד הממש לא רחוק מצלמות על פילים יעלמו כמעט לחלוטין ורוב התמונות שיצלמו במדינתינו הן דיגיטליות, אם זה לא קורה כבר...

מצד אחד הטכנולוגיה מתקדמת, מצד שני החוק לא!

אני אסביר לך בצורה ציורית (או צילומית).

עיין בשרשור הזה :

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=296743#post296743

את איזו איביזה היית מביא בתור ראייה למשפט ? ירוקה ?שחורה ?ספויילרים ? אולי את זו עם הכתום ?

ואת איזו מרצדס?

הבנת את הקושי בקבלת צילום דיגיטלי כהוכחה ?

• תוכן חדש...