Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה חומרים הכי מומלץ לקנות בשביל פרויקט דיטיילינג מלא על רכבים שלא עשו אף פעם וקס או משהו כזה שני רכבים בצבע אפור והרכב השלישי לבן

רצוי שיהיה זול , ואם אפשר מה לרשום מה סדר הפעולות שצריך לעשות לפני כל מוצר

תודה רבה קראתי כבר את אשכלות המפרטים את התהליך אבל איני יודע את הסדר ואיזה הכי ממולץ רצוי שיהיה זול

תודה

פורסם

ערכה בסיסית לשטיפה (שמפו+מגבת+כפפה) - 150 ש"ח.

ערכה בסיסת לוקס (וקס עמיד או אוטם+אפליקטור+מגבת) - 200 ש"ח. אם תרצה את החבילה המלאה של גלייז+אוטם+וקס תוסיף לזה עוד 250 ש"ח לפחות

ערכה בסיסת לניקוי פנימי (APC+מטליות+חומר לפלסטיקה+ מברשות לריפוד, בלי מכשיר ניקוי בקיטור ושואב אבק) - 150 ש"ח

ערכה בסיסית לפוליש (לא רלוונטי ידני ל-3 מכוניות... מכונה+4 פדים+ חומרים בשתי רמות חיתוך) - 900-1000 ש"ח. אפשר להשכיר מכינה פר יום אבל ל-3 מכוניות עדיף כבר לקנות אחת וזהו.

דברים נוספים שצריך:

פלסטלינה+ חומר סיכוך - 50-70 ש"ח (אני מתכוון לפלסטלינה סבירה ולא בהכרח סינית, זה תלוי בסוג הצבע, כי הסינית גסה יחסית)

מטליות ל1001 שימושים שתצתרך - 80 ש"ח

מסקנטייפ - 20 ש"ח

סך הכול באזור ה1700 ש"ח. עדין מעוניין?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
מה התקציב עבור שלושת המכוניות?

אני לא יודע את התקציב כי אני לא מבין בשוק לכן אמרתי הכי זול כי אני לפני צבא וצריך לחסוך ואני צריך כמות גדולה בגלל שלושה רכבים

פורסם
ערכה בסיסית לשטיפה (שמפו+מגבת+כפפה) - 150 ש"ח.

ערכה בסיסת לוקס (וקס עמיד או אוטם+אפליקטור+מגבת) - 200 ש"ח. אם תרצה את החבילה המלאה של גלייז+אוטם+וקס תוסיף לזה עוד 250 ש"ח לפחות

ערכה בסיסת לניקוי פנימי (APC+מטליות+חומר לפלסטיקה+ מברשות לריפוד, בלי מכשיר ניקוי בקיטור ושואב אבק) - 150 ש"ח

ערכה בסיסית לפוליש (לא רלוונטי ידני ל-3 מכוניות... מכונה+4 פדים+ חומרים בשתי רמות חיתוך) - 900-1000 ש"ח. אפשר להשכיר מכינה פר יום אבל ל-3 מכוניות עדיף כבר לקנות אחת וזהו.

דברים נוספים שצריך:

פלסטלינה+ חומר סיכוך - 50-70 ש"ח (אני מתכוון לפלסטלינה סבירה ולא בהכרח סינית, זה תלוי בסוג הצבע, כי הסינית גסה יחסית)

מטליות ל1001 שימושים שתצתרך - 80 ש"ח

מסקנטייפ - 20 ש"ח

סך הכול באזור ה1700 ש"ח. עדין מעוניין?

פלסטלינה מהסוג הבא:

http://www.ebay.com/itm/300935433465?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

סיני שנקרא M3 (או כל שקר אחר)

לא אמור להתאים למשתמש ולכל סוגי הצבע?

לא רשום דגש על סוגי צבע.

פורסם

לי יש סוזוקי סויפט והפלסטלינה הסינית השאירה לי שריטות. והרבה. אולי לא השתמשתי בה נכון 100%, אבל אם הצבע כל כך רגיש אז אני יותר לא מתקרב לזה.

אני משתמש בספוג תחליף פלסטלינה של ננוסקין בדרגה עדינה וזה כמעט ולא משאיר לי סימנים בכלל (רק אם אני עולה איתו על איזה פינה שלא שמתי בה מספיק סיכוך)

פורסם

לדעתי לא עבדת עם הפלסטלינה בצורה נכונה.

אותי היא הפתיעה לטובה, ובסוף המשאבה קצת אכזבה אותי (יותר נכון התפרקה) אז התחלתי קצת למהר דבר שיצר שריטות ממש עדינות

לא משהו קריטי שלא ירד בהמשך.

חוץ מזה שיש אפשרות של עבדת עם מספיק סיכוך.

פורסם

אני חושב שעבדתי בסדר (זה לא ניתוח מוח) ועם הרבה סיכוך. אם הכמות של הסיכוך ששמתי לא מספיקה אז זה כבר לא בעיה בסיכוך אלא בפלסטלינה.

פורסם

לא ניתוח מוח אבל לפעמים שיש חוסר בכמות הסיכוך ו/או יש לחץ ייתר על הפלסטלינה בזמן העבודה זה יכול לגרום לשריטות.

התהליך ארוך, זה לפעמים קורה שמפעילים לחץ.

אגב, לפני מגע ראשוני אני מרטיב את הפלסטלינה מעט ולא נותן לה לנגוע ברכב בצורה ייבשה.

פורסם

לאחרונה יצא לי לראשונה לעבוד עם הפלסטלינה הסינית ששוכבת אצלי כבר כמה חודשים(בקופסת פלסטיק קטנה ואטומה במיוחד עבורה)

ניסיתי להסיר מספר ליכלוכים קשים שלא יורדים בניקיון רגיל וע"מ להורידם צריך "לגרד" מה שכמובן לא בא בחשבון.

עבדתי בשיטה הבאה:

הכנת תערובת CLAY LUBE מ ONR בשפריצר

גיגית קטנה שקונים בטמבוריות ב 6 ש"ח.(שתשמש לצורך הנחת הפלסטלינה במקום בטוח וליחלוח שלה).

ריססתי מעט מהתערובת לגיגית עד שנוצרה שכבה של התערובת.

חתכתי חתיכה קטננה מהפלסטלינה.טבלתי בגיגית והתחלתי ללוש אותה עד שהפכה כולה ללחה.

השטחתי אותה מעט,ריססת מעט על הפח עצמו ובתנועות עדינות הלוך חזור ללא לחץ עברתי על הנקודה.הכתם ירד בשניות ללא שריטות.

ברגע שהתחלתי לעבור על האזור הרגשתי חיספוס אך חיש מהר האזור הפך חלק.

לאחר מכן טבלתי שוב בגיגית ולאחר שהפלסטלינה ספגה לחות, שוב לשתי אותה וחזרתי על הפעולה במקום אחר.

כמה כללים לעבודה בטוחה:

1.תמיד לרסס על האזור המטופל ולדאוג שישהיה מספיק סיכוך.

2.לדאוג תמיד שהפלסטלינה תהיה לחה.

3.לעבוד ללא הפעלת לחץ.

4.לאחר כל פעולה החלק שבא במגע עם הפח מתלכלך לכן

לפני המעבר לחלק הבא יש ללוש ללחלח ולעבור לחלק נקי בפלסטלינה.

פורסם
לאחרונה יצא לי לראשונה לעבוד עם הפלסטלינה הסינית ששוכבת אצלי כבר כמה חודשים(בקופסת פלסטיק קטנה ואטומה במיוחד עבורה)

ניסיתי להסיר מספר ליכלוכים קשים שלא יורדים בניקיון רגיל וע"מ להורידם צריך "לגרד" מה שכמובן לא בא בחשבון.

עבדתי בשיטה הבאה:

הכנת תערובת CLAY LUBE מ ONR בשפריצר

גיגית קטנה שקונים בטמבוריות ב 6 ש"ח.(שתשמש לצורך הנחת הפלסטלינה במקום בטוח וליחלוח שלה).

ריססתי מעט מהתערובת לגיגית עד שנוצרה שכבה של התערובת.

חתכתי חתיכה קטננה מהפלסטלינה.טבלתי בגיגית והתחלתי ללוש אותה עד שהפכה כולה ללחה.

השטחתי אותה מעט,ריססת מעט על הפח עצמו ובתנועות עדינות הלוך חזור ללא לחץ עברתי על הנקודה.הכתם ירד בשניות ללא שריטות.

ברגע שהתחלתי לעבור על האזור הרגשתי חיספוס אך חיש מהר האזור הפך חלק.

לאחר מכן טבלתי שוב בגיגית ולאחר שהפלסטלינה ספגה לחות, שוב לשתי אותה וחזרתי על הפעולה במקום אחר.

כמה כללים לעבודה בטוחה:

1.תמיד לרסס על האזור המטופל ולדאוג שישהיה מספיק סיכוך.

2.לדאוג תמיד שהפלסטלינה תהיה לחה.

3.לעבוד ללא הפעלת לחץ.

4.לאחר כל פעולה החלק שבא במגע עם הפח מתלכלך לכן

לפני המעבר לחלק הבא יש ללוש ללחלח ולעבור לחלק נקי בפלסטלינה.

אתה יכול לתת לינק לפלסטלינה? וכמה דיללת את הonr?

• תוכן חדש...