Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אספר בראשי פרקים כי זה ארוך:

האוטו התחמם, נלקח למוסך. בוצע:

1. החלפת רדיאטור חדש.

נסעתי איתו לים המלח, הכל היה טוב ויפה אבל היה מאבד מים (חצי ליטר בערך כל 100 ק"מ). חזרתי למוסך. בוצע:

2. החלפת פלאנג' מים (שלטענת המוסכניק טפטף) וצינור מים עליון מהקדימה של האוטו (שהיה נפוח).

עדיין איבוד נוזלי קירור. חזרתי למוסך. המוסכניק כמעט ואמר לי שהוא לא רואה שום נזילות ואכן גם אני לא ראיתי שום נזילות (כמובן שהאוטו חובר למכשיר לחץ לצורך הבדיקה) אך פתאום הוא קלט "רטיבות" מהפתח יציאה של המי מזגן והמזגן לא עבד 12 שעות. הוא טען שכנראה הבעיה ברדיאטור החימום הפנימי וביצע עקיפה ממנו (ניתוקו).

זה היה לפני שבוע. מאז נסעתי עם האוטו הרבה. אין סימנים לאיבוד מים.

היום נדלקה לי הנורית של ההתחממות אחרי שהרבההה זמן היא לא הייתה דלוקה. קלטתי שישנם מים על הסטנד של המצבר (כנראה גלישה מהמיכל עיבוי) אבל אין סימנים לנזילות בתחתית הרכב. נתתי לאוטו לנוח כמה דקות, הדלקתי שוב והנורה לא הייתה דלוקה. אימצתי אותו כדי לנסות לזהות את הבעיה, אך הנורה סרבה להדלק שוב.

מישהו יכול לעזור לי באיתור הבעיה?

אני נואש!!!:cry:

פורסם

עכשיו בדקתי (כשהאוטו קר) והיה חסר בשסתום המתכתי בערך 150-200 מי"ל מים. ובמיכל עיבוי גם בערך 200 מיל. ההתחממות הייתה בתוך העיר אבל לאחר נסיעה בין עירונית משולבת.

פורסם

אצלי פקק רגיל טוב עשה את העבודה אך במחיר כזה באמת כדאי מקורי, אולי הפקק ששמו לך הוא לחץ גבוה ממה שצריך? (לי פעם הציע מוסכניק לשים 1.1 במקום 0.9, הבנתי שמקצועי הוא לא והוא לא ראה אותי מאז).

פורסם

אפשר אולי לקשור סמרטוט, סמרטוט מטבח פשוט סביב הפקק. שהסמרטוט לא יהיה צמוד לפקק אלא שיהיה מרווח. אחרי נסיעה ארוכה תבדוק האם הסמרטוט לח/רטוב. סתם רעיון שעלה לי, אולי אנשים עם ניסיון רב יותר יחלקו עלי.

פורסם

פשוט תחליף את הפקק למקורי בלחץ המתאים (הלחץ רשום עליו, עשה השוואה בין הנוכחי לבין הלחץ שבהנחיות היצרן), עלותו זניחה.

סמרטוט לא נשמע לי רעיון טוב, צנרת הרדיאטור רותחת כשהיא עובדת, לא הייתי רוצה חתיכות בד באזור הזה ובתא המנוע בכלל.

פורסם

רגע, אם הבעיה היא בפקק אז לאחר שאסע עם האוטו חצי שעה- 40 דקות נניח, אני אמור להרגיש רטיבות סביבו, לא? או לפחות שרידיי מים ירוקים בקרבתו?

פורסם

על מנת לוודא מאיפה הרכב מאבד במידה יש צורך לשים קרטוו מחתת לאוטו אחרי נסיעה לחכות קצת ולראות אם יש כתמי נוזל.

אכן במידה הנוזל הוא בצבע כלשהוא תראי שרידים שלו .

• תוכן חדש...