Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב חבר'ה

כרגע בעל סוזוקי סוויפט שנת 94 (2 טסטים בשנה :-(), אוטו מעולה רק שאני מרגיש שהגיע הזמן להשתדרג..

צריך את עזרתכם בבחירת רכב בתקציב של 30,000 ש"ח ומה שחשוב לי ברכב הם הדברים הבאים;

- שנת ייצור מעל 2003 (אם תוכלו להמליץ על רכב מתחת לשנת 2003 ותנמקו למה אני אשמח)

- צריכת דלק סבירה (1:10 בעיר)

- נוחות, מרווח וחוויית נהיגה

- מנוע 1,800 לפחות

- אוטומט (נראה לי קצת מיותר לכתוב את זה שכן אין רכב היום שאין לו תיבת הילוכים אוטומטית)

- עלות טיפולים סבירה

- ביטוח במחיר סביר (אני בן 23)

- חלפים במחיר סביר

- תא מטען גדול

- טיפולים לא יקרים כל כך

- אמינות

- איבזור קצת יותר מהרגיל

- בולמים מספיק טובים כדי לסחוב 5 אנשים ברכב (סובל מזה בסוויפט שלי)

תודה רבה לעוזרים!

יום מצויין =]

עריכה אחרונה על ידי mosheg91
פורסם

לגביי ביטוח תצטרך להשוות ישירות מול הסוכן מכיוון שזה משתנה לפי המון פרמטרים, אפשר גם באתר כמו WWW.WOBI.CO.IL .

רכב עם מנוע 1800 שיצרוך 1:10 בעיר וגם אוטומטי זה רק ההונדה סיויק דור 8 שנת 2006 אבל ב 30K תוכל לרכוש רק אחת עם ק"מ גבוהה או מישהו שממש לחוץ למכור (המחירון 52K, זה אומר שאתה צריך להוריד מהמחירון בסביבות 40%).

מבחינת רכב הוא מצויין, אני מאוד מרוצה ממנו גם מהבחינה של צריכת דלק, נוחות, מרווח פנים וביצועים (140 כ"ס). אני מטפל במוסך המורשה בלבד, עד עכשיו מחירי הטיפולים סבירים (טיפול אחרון יצא לי 1100 ש"ח וכלל החלפת שמן מנוע, מסנן שמן, מסנן מזגן, נוזל בלמים ושמן גיר, המחיר כולל עבודה חלפים ומע"מ).

פורסם

אם תוכל להתאמץ טיפה לכיוון ה 40K תוכל למצוא סיויק שנת 2006 עם ק"מ ממוצע. מציע לך לבדוק בלוחות המודעות, מדי פעם יש מציאות.

בהצלחה,

איתמר.

פורסם

ניסאן אלמרה 2005/6 עונה על הדרישות יופי יופי, עוד יישאר לך עודף מ30K.

קצתי ותר יקר - מאזדה 3 2ליטר 2005/6. יש כמה רכבים באזור 32K.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)
אם תוכל להתאמץ טיפה לכיוון ה 40K תוכל למצוא סיויק שנת 2006 עם ק"מ ממוצע. מציע לך לבדוק בלוחות המודעות, מדי פעם יש מציאות.

בהצלחה,

איתמר.

כן, אני תמיד בודק

ניסאן אלמרה 2005/6 עונה על הדרישות יופי יופי, עוד יישאר לך עודף מ30K.

קצתי ותר יקר - מאזדה 3 2ליטר 2005/6. יש כמה רכבים באזור 32K.

מה החסרונות בניסן אלמרה? אשמח לדעת לפני שאחליט אם זה כדאי לי או לא..

עריכה אחרונה על ידי mosheg91
פורסם (נערך)

באלמרה ובמאזדה 3 צריכת הדלק גבוהה משל הסיויק. לסיויק גיר 5 הילוכים בתיבה האוטומטית לעומת 4 ברוב המשפחתיות האוטומטיות מה שאומר שהן עובדות בטורים גבוהים יותר וצריכת הדלק גבוהה יותר. בנוסף, לסיויק מנוע בטכנולוגית i-vtec.

לטעמי (לאחר שנסעתי כמה פעמים באלמרה) לסיויק תא נוסעים נעים הרבה יותר אפילו בגרסת הבסיס כמו שלי.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

אין ספק שהסיוויק יותר איכותית, אבל היא גם עולה 50% יותר מהתקציב המוגדר, יש קומץ סיוויק 2006 האץ'/סדאן שנכנסים מתחת ל45K ביד2, עם נתונים לא מושכים בכלל, אבל מה אתה מצפה לקבל בכל-כך-הרבה-אחוזים מתחת למחירון? =/

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

צודק, מסכים איתך :-). אבל גם יש הבדל בין מה שהמוכר מבקש לבין מה שהוא יקבל בסוף, ומדי פעם יש מציאות, אני למשל שקלתי למכור את שלי ב 40K כי אין לי צורך בעוד רכב (בסוף החלטתי להישאר איתו כי אני באמת אוהב את הרכב וחבל לי להפסיד עליו המון כסף), מה גם שיש אצלי ירידת ערך של 3600 ש"ח עקב מכה קלה מאחור (מכה שכמעט כל רכב חוטף, סך הכל החליפו מכסה תא מטען, טמבון והם טוענים שעשו "יישור רצפת תא מטען" למרות שניראה לי שהדו"ח שמאי מנופח (תוקן במוסך הסדר של הביטוח):

yznny0edziv3.jpg

yzehmmybbz4n.jpg

פורסם
מה החסרונות בניסן אלמרה? אשמח לדעת לפני שאחליט אם זה כדאי לי או לא..

מישהו?

חשבתי גם על Audi A4 2000-2002 נראה לי בתקציב.. מה דעתכם?

פורסם (נערך)

itamarg עם "מכה קלה" שכזאת אתה תקבל "קצה שלדה" בכל מכון שלא מעסיק עיוורים, ומשם הדרך ל50% מתחת למחירון היא ממש קצרה.

שחרר מהסיוויק, בוא נתמקד במה שבאמת אפשר לקנות ב30K ולא 30%~50% מעל.

רכב נוסף לרשימה - אימפרזה 2003-2007 2ליטר, מגיע עם הנעה כפולה ושפע של כיף בהשוואה ליפניות "אפורות" אחרות.

אפשר גל לפזול לכיוון פורד מונדאו 2005-2007 2ליטר.

אף אחד מהרכבים הנ"ל לא נחשב חסכוני במיוחד, אבל אי אפשר לבקש 1800סמ"ק+אוטומטי ובאותה נשימה לדבר על חיסכון בדלק.

חשבתי גם על Audi A4 2000-2002 נראה לי בתקציב.. מה דעתכם?

איפה מסתדר לך Audi A4 עם "- עלות טיפולים סבירה - ביטוח במחיר סביר (אני בן 23) - חלפים במחיר סביר - טיפולים לא יקרים כל כך - אמינות" ?

מה החסרונות בניסן אלמרה?

סתם יפנית אפורה טיפוסית, אין שום דבר ייחודי לטוב או לרע.

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

פורסם (נערך)

אודי מהשנתונים האלו תעלה לך ביוקר במוסך. החסרונות של האלמרה היא צריכת הדלק והאבזור הדל שלה (תוכל לראות במחירון יד 2 למשל את האבזור שלה).

מה גם שהמנוע 1.8 חלש, רק 115 כ"ס.

מבחינת אמינות- אוטו מעולה.

עריכה: לדעתי אם אתה לא נוסע הרבה צריכת הדלק פחות משמעותית ויותר חשוב נושא האמינות ובכלל, שתאהב את הרכב והוא יספק לך הנאה.

אימפרזה שצויינה מעלי- אפשרות טובה.

אגב, לגביי אותו "קצה שלדה" - יש לי חבר שהרכב שלו, קורולה RUNX שנת 2005 חטף מכה דומה. באותו מכון בדיקה ע"י אותו הבודק בהפרש של שבוע בפעם הראשונה נאמר לקונה פוטנציאלי שיש קצה שלדה ולאחר שבוע לקונה אחר שאין קצה שלדה. מסקנה- הכל כסת"ח.

מענין אם הרכבים מחברות הליסינג שחוטפים מכות כאלו מקבלים את הסטיגמה של "קצה שלדה" אוטומטית ממכוני הבדיקה :wink:.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
אודי מהשנתונים האלו תעלה לך ביוקר במוסך. החסרונות של האלמרה היא צריכת הדלק והאבזור הדל שלה (תוכל לראות במחירון יד 2 למשל את האבזור שלה).

מה גם שהמנוע 1.8 חלש, רק 115 כ"ס.

מבחינת אמינות- אוטו מעולה.

עריכה: לדעתי אם אתה לא נוסע הרבה צריכת הדלק פחות משמעותית ויותר חשוב נושא האמינות ובכלל, שתאהב את הרכב והוא יספק לך הנאה.

אימפרזה שצויינה מעלי- אפשרות טובה.

אגב, לגביי אותו "קצה שלדה" - יש לי חבר שהרכב שלו, קורולה RUNX שנת 2005 חטף מכה דומה. באותו מכון בדיקה ע"י אותו הבודק בהפרש של שבוע בפעם הראשונה נאמר לקונה פוטנציאלי שיש קצה שלדה ולאחר שבוע לקונה אחר שאין קצה שלדה. מסקנה- הכל כסת"ח.

מענין אם הרכבים מחברות הליסינג שחוטפים מכות כאלו מקבלים את הסטיגמה של "קצה שלדה" אוטומטית ממכוני הבדיקה :wink:.

itamarg עם "מכה קלה" שכזאת אתה תקבל "קצה שלדה" בכל מכון שלא מעסיק עיוורים, ומשם הדרך ל50% מתחת למחירון היא ממש קצרה.

שחרר מהסיוויק, בוא נתמקד במה שבאמת אפשר לקנות ב30K ולא 30%~50% מעל.

רכב נוסף לרשימה - אימפרזה 2003-2007 2ליטר, מגיע עם הנעה כפולה ושפע של כיף בהשוואה ליפניות "אפורות" אחרות.

אפשר גל לפזול לכיוון פורד מונדאו 2005-2007 2ליטר.

אף אחד מהרכבים הנ"ל לא נחשב חסכוני במיוחד, אבל אי אפשר לבקש 1800סמ"ק+אוטומטי ובאותה נשימה לדבר על חיסכון בדלק.

איפה מסתדר לך Audi A4 עם "- עלות טיפולים סבירה - ביטוח במחיר סביר (אני בן 23) - חלפים במחיר סביר - טיפולים לא יקרים כל כך - אמינות" ?

סתם יפנית אפורה טיפוסית, אין שום דבר ייחודי לטוב או לרע.

מבחינתי אוטו שרואה מוסך רק לטיפולים שגרתיים זה אוטו אמין ועלות אחזקתו סבירה

בקשר לניסן... אין לאוטו איזה 'מחלה'?

מה לגבי צריכת הדלק של המונדאו (הבנתי שהחלפים שלה יקרים) והאימפרזה?

פורסם

צריכת דלק חפש כאן: http://www.kml.co.il

עם audi בת 12 אתה לא תיכנס למוסך רק לטיפולים שגרתיים, תהיה בטוח בזה, והביטוח שלה יעלה כמו חצי מהרכב לנהג צעיר.

מחירי טיפולים של מונדאו כאן.

תפנים - אף רכב שנציע לך על בסיס הדרישה שלך (1800סמ"ק + אוטומטי) לא יהיה חסכוני.

כולם נעים בין 1:7 בעיר פקוקה עם מזגן ל 1:12 בינעירוני רגוע, השאלה היא מה אתה מקבל בתמורה לדלק שלך, במונדאו ואימפרזה 4x4 אתה תקבל הרבה יותר מאשר מאזדה3 או אלמרה.

• תוכן חדש...