Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני אתן לך עצה, אתה לא חייב לקבל אותה אבל ככה משהו שאני חושב: מכיוון שאתה בחור צעיר, לדעתי עדיף לך לשמור את הכסף בבנק ולא לבזבז אותו על רכבים גדולים עם צריכת דלק גבוהה ועלויות אחזקה גבוהות.

אני במקומך מוותר על נפח המנוע, מתאמץ טיפה (מוסיף עוד 5K) ורוכש משהו עם ביצועים פחות טובים למשל כמו ניסאן טידה שנת 2008 (יש עוד המון אפשרויות)אבל עם צריכת דלק ועלויות אחזקה נמוכות הרבה יותר.

תשקול את זה, לטובתך :).

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
אני לא מכיר, נחכה לבעלי ניסן כזו שיעדכנו.

בכל מקרה לכל רכב חשוב לבדוק היסטוריית טיפולים מלאה ומתי הטיפול הבא, וכמובן לקחת לבדיקה.

ברור שאבדוק את כל זה..

צריכת דלק חפש כאן: http://www.kml.co.il

עם audi בת 12 אתה לא תיכנס למוסך רק לטיפולים שגרתיים, תהיה בטוח בזה, והביטוח שלה יעלה כמו חצי מהרכב לנהג צעיר.

מחירי טיפולים של מונדאו כאן.

תפנים - אף רכב שנציע לך על בסיס הדרישה שלך (1800סמ"ק + אוטומטי) לא יהיה חסכוני.

כולם נעים בין 1:7 בעיר פקוקה עם מזגן ל 1:12 בינעירוני רגוע, השאלה היא מה אתה מקבל בתמורה לדלק שלך, במונדאו ואימפרזה 4x4 אתה תקבל הרבה יותר מאשר מאזדה3 או אלמרה.

הבנתי.. תודה רבה

אני אתן לך עצה, אתה לא חייב לקבל אותה אבל ככה משהו שאני חושב: מכיוון שאתה בחור צעיר, לדעתי עדיף לך לשמור את הכסף בבנק ולא לבזבז אותו על רכבים גדולים עם צריכת דלק גבוהה ועלויות אחזקה גבוהות.

אני במקומך מוותר על נפח המנוע, מתאמץ טיפה (מוסיף עוד 5K) ורוכש משהו עם ביצועים פחות טובים למשל כמו ניסאן טידה שנת 2008 (יש עוד המון אפשרויות)אבל עם צריכת דלק ועלויות אחזקה נמוכות הרבה יותר.

תשקול את זה, לטובתך .

תודה על העצה. בגלל זה כתבתי את הדרישות וחלק מהדרישות היו עלות אחזקה סבירה

פורסם

בתקציב שלך תוכל להכניס גם 2006 מהצורה החדשה

חוות דעת תוכל למצוא כאן וכאן.

קח בחשבון שבגלל הנעה כפולה הוא מעט יותר יקר בטיפולים מאשר רכב מקביל עם הנעה קדמית.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בטיפולים הגדולים תצטרך להחליף גם שמן דיפרנציאלים, כמו כן מאחר והרכב 4x4 קבוע יש המלצה/חובה לנסוע עם ארבעה צמיגים זהים כדי למנוע בלאי מיותר לטראנספר ולדיפ'.

בגדול - קצת יותר יקר מרכב "רגיל", לא משהו בסדר גודל של מרצדס.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

סובארו לא מוצלחת ושתיינית דלק טיפולים יקרים קח הונדה סיויק 2006 עם קמ גבוה הגיר והמנוע הם לנצח מחיר של גיר 1500 ומנוע 2500 כמו מאזדה לנטיס או 3

Using Tapatalk

פורסם

אני חושב שכדאי לבדוק כיוון קצת שונה.

כדאי שתבדוק אם אתה יכול להספק בסופר מיני מרווחת כמו רנו קליאו למשל. בתקציב שלך תיכנס אחת מ-2008.

המנוע הוא 1.6 עם גיר אוטומטי 4 הילוכים.

מדובר בסופר מיני מאוד מרווחת, לא קטנה בצורה משמעותית מהאלמרה שהוזכרה כאן (אפשרות לא רעה בלי שום קשר).

הקליאו תהיה חסכונית יותר ממשפחתית קומפקטית ושווה לחפש אחת בטרייד אין של קרסו (היבואן) שתגיע עם אחריות מסוימת ותיקון הליקויים שיתגלו בבדיקה.

פורסם
שווה לחפש אחת בטרייד אין של קרסו (היבואן) שתגיע עם אחריות מסוימת ותיקון הליקויים שיתגלו בבדיקה.

לא מדוייק לפי ההתרשמות שלי.

יצא לי לבקר בסניף שלהם ליד חוצות המפרץ לפני שבועיים, התעניינתי בסניק\מגאן 2 משנת 2008 +\-

לפי מה שהבנתי מהנציג, הרכבים מהשנים האלו לא עוברים אפילו "הכנה" למכירה, מה שנקרא נמכרים as is. במקרה ראינו שם כמה סניקים 2008 כבר בלי אוויר בצמיגים ומאוד מוזנחים מבחינה קוסמטית. בנוסף לזה גם לא ממש זזו ממחיר המחירון, כאשר מחירי השוק בחוץ רחוקים משמעותית מהמחירים שלהם.

אני לא זוכרת אם שאלתי לגבי האחריות, אבל אם כן כנראה שקיבלתי תשובה שלילית כי יצאתי משם בהרגשה שאין באמת ערך מוסף (חוץ ממזגן וכיסא נוח) ברכישה אצלם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

גם לי יש ניסיון לא מדהים איתם מלפני כשנה.

הזמנתי לסניף בעפולה מגאן 2008 שנשמעה מבטיחה והגיע רכב עם צבע במצב מחפיר ותא נוסעים מפורק לחלוטין.

לקחתי לבדיקה רכב אחר מהסניף שהתגלו בו לא מעט ליקויים והחלטתי לבטל את העיסקה ולקחת חזרה את המקדמה שלי.

על מגאנים בזמנו באמת לא נתנו אחריות, לא תיקון ליקויים שיתגלו בבדיקה ולא מימון ומתנות. הרכבים נמכרו במצב as is.

הקליאו לעומת זאת כן קיבלה את כל התנאים הרגילים אבל לא היו רכבים במלאי.

פורסם

בדיוק מהסיבה הזאת אמרתי לנציג שאני מעוניינת רק ברכבים שנמצאים פיזית בסניף ולא להכנס לכל הנושא של שינוע ומקדמות.

אולי קליאו קיבלה את התנאים כי היעתה חדשה יותר?

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...