Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

רציתי לשאול,

הציעו לי בחברת leas4u עסקת סאב ליס, שפרטיה הם כך:

רנו פלואנס או ניסאן טידה, מודל 2010, ב-20,000 ש"ח לשנתיים, כאשר בפועל משלמים 5,000 מקדמה ו -600 ש"ח.

מה כוללת העסקה:

1. רכב.

2. תשלומי אגרה שנתיים.

3. אחריות על חמישה מכלולים (מנוע, גיר ועוד...)

4. 20,000 ק"מ לשנה (מספיק לנו, כמעט ולא נוסעים).

מה העסקה לא כוללת:

1. ביטוח.

2. טיפולים שוטפים.

3. תיקונים.

כמובן שאחרי שנתיים לא מקבלים כסף חזרה.

מה דעתכם על מבנה העסקה?

מה אתם חושבים על עסקה כזו אל מול רכישת רכב דומה? (הפלואנס סביב ה-45k, הטידה לא יודע).

תזכרו, שהיתרון הגדול בעסקה הוא שאחרי שנתיים פשוט מחזירים את הרכב ושוכחים ממנו.

כמו כן, למישהו יש המלצה איזה משני הרכבים לקחת? טידה או פלואנס? כמעט ואנחנו לא נוסעים. אולי 15K בשנה. מה הצריכת דלק? מה לגבי האמינות של שניהם?

תודה רבה על התשובות.

פורסם

יש עיסקאות דומות על רכבים חדשים לגמרי.

קיה פורטה לאחרונה הוצעה בכל מיני עיסקאות כאלה במחירים אטרקטיביים במיוחד, לא עדיף על רכב משומש?

פורסם
יש עיסקאות דומות על רכבים חדשים לגמרי.

קיה פורטה לאחרונה הוצעה בכל מיני עיסקאות כאלה במחירים אטרקטיביים במיוחד, לא עדיף על רכב משומש?

עסקאות במחיר של 5,000₪ מקדמה ו-600 שח לחודש? נשמע לי נמוך לרכב חדש.

פורסם

התשלום החודשי היה דומה, מקדמה גבוהה בכמה שקלים.

היום במוטודיל יש עיסקה על פורטה עם מקדמה של 15 אש"ח ותשלום חודשי של 650 ש"ח. אפשר לנסות לחפש עיסקאות יותר אטרקטיביות, אולי למשפחתיות קטנות.

היתרון של רכב חדש הוא בעלות האחזקה ובכך שתקלות יהיו מכוסות באחריות. מעבר לעובדה שמדובר ברכב חדש, מאובזר יותר ובטיחותי יותר בחלק מהמקרים.

פורסם

הייתה עסקה דומה על פורטה חדשה באלבר - 10,000 ש"ח מקדמה ו-18 תשלומים חודשיים של 900 ש"ח.

אם תרצה אני יכול לנסות לבדוק לך אם היא עדיין בתוקף, למרות שלדעתי זה כבר נגמר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היי

עבדתי בחברת ליסינג גדולה. את שמה לא אפרסם כאן. מה כן, יש לי כמה דברים לומר על רכבים מלסינג בהשוואה ליד פרטית:

1. בחברת ליסינג יש לקונה ערבון שהאוטו אכן טופל טיפולים תקופתיים-בהתאם לסרגל הטיפולים של האוטו. חברת הליסינג שעבדתי בה הקפידה לקנוס לקוחות אשר חרגו מטיפול מבחינת קילומטרז' במידה ונגרם נזק כתוצאה מחריגה מטיפול. לעומת זאת, קניה מאדם פרטי-לאדם אין כסף הוא לא מטפל באוטו וגורר טיפולים. יש כסף-מטפל, אין כסף-לא מטפל. בחברת ליסינג גדולה יש ערבון שהרכב אכן טופל בהתאם להוראות היצרן.

2. אכן, חברות הליסינג יראו לכם היסטוריית טיפולים, אך בטוח ייפו את התוצאות ולא יציגו לכם תיקונים מסויימים באם התרחשו (תאונות שהוחלף טמבון, כנף וכו...).

3. תמיד אבל תמיד לקחת את הרכב לבדיקה במכון/מוסך מטעם הקונה. לא להאמין לאף אחד. קניה מחברת ליסינג זו כמו קניה ממגרש/אדם פרטי. לבדוק טוב טוב.

4. לאחר קניה מהחברה, יש לוודא העברת בעלות וקבלה של רישיונות הרכב בהתאם. לא לדחות.

5. לקרוא טוב טוב על מה אתם מקבלים אחריות ובאיזה תנאים.

6. קונה בזול מוכר בזול.

אם תשאל אותי? אני בעד קנייה מחברת ליסינג היות ויש לך ערבון מבחינת טיפולים, לאוטו יש אבא ואמא ולא אדם פלוני אלמוני- במידה וימצאו ליקויים בבדיקה חברת הליסינג כחלק מהחוזה תתקן את הליקויים-ולא כמו מאדם פרטי שפשוט במעמד הבדיקה לא ירצה לתקן ובזבזת 450 ש"ח על הבדיקה.

אני ממליץ לך לקרוא את השרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?356539-%D7%A1%D7%A4%D7%A8-%D7%9C%D7%A0%D7%95-%D7%A2%D7%9C-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%94%D7%9C%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%A9%D7%9C%D7%9A!

שיהיה בהצלחה.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם (נערך)
הייתה עסקה דומה על פורטה חדשה באלבר - 10,000 ש"ח מקדמה ו-18 תשלומים חודשיים של 900 ש"ח.

אם תרצה אני יכול לנסות לבדוק לך אם היא עדיין בתוקף, למרות שלדעתי זה כבר נגמר.

הפורטה החדשה יוצאת יקרה משמעותית מהעסקה של היד שנייה: 15,000 ש"ח מקדמה +650*18 = 26,700 ש"ח. יוצא לחודש :1483 ש"ח. בעסקה ביד שנייה יוצא 700 ש"ח (אחרי הורדת האגרה השנתית שהם משלמים)...

עריכה אחרונה על ידי shlomob
  • תוכן חדש...