Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי עד 40k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר בדיקות רבות נשארתי עם כמה מועמדים ואשמח לייעוץ

מיצובישי לנסר 2008

פורד פיקוס 2008

יונדאי אקסנט 2008

מאזדה 3 2007-2006

הכי חשוב לי זה בטיחות ואמינות

פורסם

ראשית, הוצא את יונדאי אקסנט מהמשוואה - היא תת-משפחתית (סופר-מיני עם תא מטען) ולא משפחתית קומפקטית או "משפחתית" כפי שמכנים את הסיגמנט בארץ ואכן, היא הכי פחות מרווחת מכולן. מבין הנותרות, כולן אמינות, אולי הפוקוס מעט פחות. אבל, ככל הנראה שבשנתונים האלה, היא דווקא ככל הנראה הכי בטוחה!

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

לדעתי הפוקוס היא הטובה בקטגוריה, אם תוכל להתאמץ טיפה ולרכוש יונדאי I30 שנת 2008 - זו גם אופציה טובה (מאובזרת מאוד, נחשבת לאמינה ומאוד בטיחותית).

פורסם

בתור בעל אקסנט 2009 1.4 אני יגיד לך מה דעתי עלייה אחרי שנתיים וקצת שהיא אצלי : הרכב לא מרווח אבל 2 אנשים נכנסים בו בקלות , אני גבוהה ולא מרגיש שאין לי מקום לרגליים, הרכב די חלש במיוחד בעליות או עם מזגן אבל אפשר להסתדר פשוט נותנים קיק אבל זה פוגם בצריכת דלק, אגב הוא ממוצע מבחינת דלק סביב 1:11.5 אני מציע לך חפש את גרסאת ה1.6 שתרגיש שלא חסר כוח לאוטו , תא מטען מכובד ובהחלט לא קטן, הרכב די קופצני כל דבר מרגישים בו כי אין לו מתלים ובולמים יונדאי כנראה הרכיבו את הגלגלים לשלדה, אני אישית מאד מרוצה מהאוטו למרות הגיר המיושן בעל 4 הילוכים בלי שימוש ידני והמנוע החלש

אם אתה מחפש כוח על חסכון קח מאזדה 3 : אחזקה יקרה, מטחנת דלק, הנאת נהיגה לא חסר לרכב כוח והוא די מרווח ונוח

פורסם

פוקוס תתאים לך לדרישות הללו. אם אפשרי מבחינת תקציב, כדאי לעשות מאמץ ולמצוא רכב אחרי מתיחת הפנים עקב התוספת של ה-ESP.

בנוסף, חשוב לדעת ששנתון 2008 הוא יוצא דופן והתחיל מתישהו באמצע 2007 עד סוף 2008.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

AVI לאחרונה מכרתי פוקוס 2008 עם קילומטרז נמוך לאחר 4 שנים איתי.

הרכב אמין מאוד , מהנה לנהיגה ויחסית מאובזר.

א ב ל ! וזה אבל גדול , הרכב חלש , אם הנסיעות שלך לא כוללת בדרך כלל עליות ( חיפה / ירושלים ) הפוקוס היא פתרון מעולה , אם הן כוללות עליות אני ממליץ לוותר.

דרך אגב , את הפוקוס החלפתי באקסנט 2009 עם מנוע 1.6 - הבדלים של שמיים וארץ מבחינת כוח

לנסר 2007

פורסם

דרך אגב , את הפוקוס החלפתי באקסנט 2009 עם מנוע 1.6 - הבדלים של שמיים וארץ מבחינת כוח

זה גם אחד מהשיקולים, יש אקסנט 2008 דגם gls1600 עם 40k ק"מ ב37000.

מה דעתכם?

פורסם

זה גם אחד מהשיקולים, יש אקסנט 2008 דגם gls1600 עם 40k ק"מ ב37000.

מה דעתכם?

בהחלט הייתי שוקל את האופציה , במצב השוק הנוכחי אפשר להוריד כמה אלפים מהמחיר (בכפוף לבדיקה תקינה כמובן )

לנסר 2007

פורסם

אקסנט 2008 עם 40 אלף ק"מ זאת אופציה מעולה (למי שמחפש אמינות ולא אכפת לו מהנוחות).

לדעתי זהו אחד הרכבים הגרועים מבחינת הנוחות, החל מהמושבים ועד התנהגות כביש קופצנית.

אבל מה - הרכב אמין, זריז עם מנוע 1600, זול לקניה וזול לאחזקה .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...