Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS

gibsonlp
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לקראת הנסיעה לאוסטריה הצטיידתי בpocketPC עם GPS ע"מ להפוך את הניווט (וינה - מינכן - ונציה - וינה (עם המון עצירות באמצע... כמובן...) לחלק יותר.

השגתי התקנה של destinator 3 עם מפות אירופה והתקנתי את המפות המתאימות.

כמה שאלות:

1. בעליה הראשונה הוא מתלונן על מפות ישנות - למישהו יש מפות חדשות לאירופה? (ואולי גם לישראל על הדרך...) אני מאמין שהכבישים לא השתנו יותר מדי בשנה האחרונה (בכל זאת אנחנו נוסעים בכבישים יחסית ראשיים) אבל אני אשמח להיות מעודכן ככל האפשר.

2. שמתי לב שאי אפשר להשתמש במפות ישראל עם התוכנה שמגיעה עם מפות אירופה וההפך, מצד שני - הוא יצר לי 2 התקנות נפרדות כך שאני יכול להריץ את זו של ישראל כשאני בארץ ואת זו של אירופה כאשר אני שם - האם מישהו מכיר דרך להשתמש בכל המפות עם תוכנה אחת?

3. כאשר אני בוחר במפת אוסטריה הוא ממקם אותי בתוך אוסטריה למרות שאני בישראל - האם כך התוכנה מתנהגת כאשר אין מפה לנ"צ שבו אני נמצא? (מפת ישראל עובדת מעולה וכשאני מעלה את מפת אוסטריה עם 9 לווינים נקלטים - זה מה שקורה).

תודה.

פורסם

קודם כל, תתחדש. מכשיר שימושי ביותר בחו"ל

1) האמת היא שלא מייצרים הרבה עדכונים למפות. אבל מצד שני, הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לך זה שתגיע למקום שכבר אין בו כביש, תשנה את הדרך והGPS כבר יתאים את עצמו.

2) לא מכיר את התוכנה הספציפית, אבל מפות GPS בדרך כלל נמכרות בחלקים מרוב המידע העצום שיש בכל מפה

בגלל זה אתה לא יכול לטעון את כל העולם (not even close) בבת אחת. מצד שני, אני לא רואה פה הרבה גורמים מפריעים, זה לא יהיה כל כך קשה להחליף את התוכנה (כמה כבר תעבור מאירופה לארץ...)

3) כשאני הייתי עולה על מעבורות (לדוגמא) התוכנה הייתה מתחילה להשתגע ולא מצליחה למקום אותי איפה שאני באמת הייתי נמצא ורק אחרי כמה דקות על אדמה היו מחזירות אותו לעבודה נורמלית.יכול להיות שהתוכנה מראה את המיקום הלא נכון שלך במפת אירופה בגלל שאף לויין שקשור לישראל לא קשור לאירופה, אז בגלל שאף לויין שהתוכנה מחפשת לא מוצא אותך - היא שמה אותך במיקום default.

כמו כן, וזה משהו שתשים אליו לב כבר בשימוש נרחב, למרות רמת הדיוק התיאורטית של הGPS (כמה מטרים לכאן או לכאן) התוכנות לפעמים מעגלות בהרבה יותר, בעשרות מטרים. אם לדוגמה אתה תפספס פניה קרובה במחלף, יקח לו כמה וכמה שניות לקלוט את זה (ועד אז הוא יראה שאתה ממשיך בדרך הנכונה) אז אל תתן לו בלעדיות ותתיחס גם לשילוט.

נ.ב.

התמונות הכי מצחיקות על המסך יהיו במחלפים - יהיה לך ציור של כביש everywhere!

פורסם

תודה על התגובה.

1. ידוע (על שינוי הדרך) אבל לגבי העדכונים - אני יודע שיש עידכונים למפות שלי (בנות שנה), אני פשוט לא מוצא אותן (emule, ביטורנט וכד')

2. אכן כך - לי יש את כל אירופה וכל ישראל, מוזר לי שאתה לא מכיר את Destinator, היא התוכנה השולטת כיום, מבחינת גודל - המפה של אוסטריה נקראת alps והיא מכילה את כל אוסטריה, צכוסלובקיה, שוייץ, צפון מזרח צרפת וצפון איטליה, היא שוקלת יותר מ200 מגה ומכילה מאות אלפי POI.

כשהתכוונתי שהתוכנה לא נותנת לי להשתמש במפות ישראל ואירופה יחד - התכוונתי שאי אפשר לשים את מפת ישראל במקום שבו התוכנה של אירופה מחפשת מפות, ידוע לי שלא אוכל לראות אותן ביחד - פשוט התוכנה נותנת את האפשרות לבחור מפה אחרת במידה וקיימת. במקרה הזה היא התלוננה על מפה לא קריאה...

3. שמתי לב לזה אתמול - כשהגעתי לבית של ההורים.

השביל במשק מן הסתם לא מסומן שם - הוא לא ציין את המיקום שלי אלא מיקם אותי בנקודה האחרונה שמצויינת אצלו...

שמתי לב לחוסר דיוק גם כן - אתמול בנסיעה להורים התוכנה בנתה לי נתיב נסיעה שיורד מכביש החוף לאיילון דרך הסירה, אני בד"כ ממשיך עד גלילות, התוכנה חשבה שפניתי וספרה לי מטרים לקראת הפניה שמאלה בסירה, כשעברתי בגשר מעל הסירה התוכנה אמרה לי לפנות שמאלה... לקח לה עוד שניה/שתים בשביל להבין שהמשכתי ישר והיא בנתה לי נתיב חלופי.

לגבי המחלפים - במחלפים שאני בדקתי רואים מצויין את הכבישים מכוון שהם מופרדים ע"י צבעים.

שוב תודה.

פורסם

אז... אין לך ממש עוד שאלות נכון? :)

בקשר לעדכון לתוכנה, לא יודע באיזה מיול אתה משתמש, אבל אני מצאתי בחיפוש פשוט אפילו מפות של ישראל

שלא לדבר על הרבה דסטינטור 3 של אירופה

ד"א בדרך כלל עדכון מפה עולה כסף (כן, העדכון, לא מפה חדשה)

פנה לפרטי אם אתה עדיין לא מצליח למצוא כלום

פורסם
אז... אין לך ממש עוד שאלות נכון? :)

בקשר לעדכון לתוכנה, לא יודע באיזה מיול אתה משתמש, אבל אני מצאתי בחיפוש פשוט אפילו מפות של ישראל

שלא לדבר על הרבה דסטינטור 3 של אירופה

ד"א בדרך כלל עדכון מפה עולה כסף (כן, העדכון, לא מפה חדשה)

פנה לפרטי אם אתה עדיין לא מצליח למצוא כלום

חלק מהשאלות אכן נעלמו עם השימוש - אבל אני עדיין מחפש עדכון - גם אני מוצא בקלות מפות של ישראל ואירופה - אבל מגרסאות יחסית ישנות, אני עכשיו מוריד את הגרסא הכי עדכנית לישראל, נקווה שזה יסיים.

בקשר לאירופה - לא מצאתי גרסא חדשה (3.0.75) עם מספיק מקורות, אני טס בעוד 6 ימים ואני אצטרך את זה לפני ולכן שאלתי - אולי יש את זה למישהו פה...

תודה.

• תוכן חדש...