Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום . ברשותי רנו קנגו שנת 2001. בזמן האחרון נדלקת לי הנורה של הסליל הצהוב מה שגורם לטורים לעלות קצת כאילו יש לחיצה עדינה על דוושת הגז , כמו כן אין באפשרותי לכבות את האוטו כשזה קורה (האוטו נשאר מונע למרות שהסוייצ' סגור) , אני צריך לשלב הילווך אחורי ואז הטורים חוזרים למצב הרגיל ואז אפשרי לכבות.

עוד דבר שאיני יודע אם קשור או לא , ההגה הופך לקשה מיידי פעם בסיבובים ואז משתחרר.

נאמר לי שמדובר בתקלה חשמלית של הרכב

אשמח לחוות דעת נוספות כדי לקבל כיוון לתקלה לפני שאקח אותו למוסך.

תודה

פורסם

תקלה ראשנה אני לא מכיר, יכול רק לאמור שנורת מצתי להט ברנו דיזל מאותם שנים משמשת גם כנורת check engine, כלומר יש קוד תקלה כלשהו, אותו אפשר להוציא על ידי סורק אבחון.

תקלה שניה - בהנחה ולא קשורה לראושונה זו תקלה במשאבת הגה כוח חשמלית שנמצאת בבית גלגל קידמי שמאלי מקדימה מאחורי הפגוש.

או בממסר הזמה שלה בצבע סגול בתיבת ממסרים בתא המנוע ליד המצבר.

כשאין תגבור הגה אפשר לפרק פגוש (לא יותר משתי דקות עבודה, מחובר עם 4 ברגים) ולתת כמה מכות עם ידית של מברג על גוף המשאבה. אם היא מתחילה לזמזם ותגבור חוזר, אז הבעיה בה.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

רק היום ראיתי את ההודעה שלך, וכבעליו המיוסר של רנו קנגו, למדתי כי רוב התקלות הבלתי מוסברות של הרכב הזה הן בעצם תקלות חשמל שנובעות מקורוזיה על המגעים של חיבורי המחשב וחיבור הצמה למשאבת הדלק.

אז הפתרון הוא פשוט, (אם לא יועיל, גם לא יזיק): נתק את הקונקטור הגדול של מחשב הרכב. הוא נמצא בצד הנהג ליד המצבר. כדי לפרק את הקונקטור צריך למשוך את הנועל שלו לכיוון מושב הנהג, לשלוף את הקונקטור, ואז להתיז על המגעים ספריי מגעים גם בקונקטור וגם במחשב. לחכות קצת ולדחוף אותו בחזרה למקום.

גם את הצמה שמגיעה למשאבת ההזרקה, ניתן לשלוף. יש לה נעילה שנפתחת בחצי סיבוב כלפי מעלה, שולפים את השקע החוצה ואותו טיפול עם הספריי.

מחזירים למקום, נועלים את השקע ועכשיו הכל בסדר.

ואם אתה לא מסתדר עם זה, אתה יכול לבוא אלי (ליד נתניה) או כל חשמלאי יסייע לך. ושלא ימכור לך לוקשים. תעשה בדיוק מה שכתבתי.

אצלי, כשלמדתי לעשות את זה, נפתרו כל הבעיות, הרכב נוסע מצויין על כלום דלק.

בהצלחה.

• תוכן חדש...