Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון מחבר אוזניות בKlipsh s4A

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

משום מה החיבר אוזניות בKlipsh s4A התחיל לעשות בעיות ולא שומעים באוזניה אחת, רק אם אני משחק עם הכבל אני שומע בשתי האוזניות.

רציתי לשאול האם יש טעם ליצור קשר עם היצרן כדי לשלוח אליהם את האוזניות לתיקון או לחילופין האם אתם מכירים מקום

שמתקן/מחליף את המחבר של האוזניות?

האוזניות נקנו באמזון.

תודה.

פורסם

אם אתה יודע להלחים, יהיה לך פשוט יותר לעשות זאת בעצמך כמו שהסבירו בלינק מעלי.

הבעיה היא לא בהכרח במחבר עצמו, אלא בחוט סמוך למחבר, שם הוא מתכופף הרבה, והמוליכים נוטים להתנתק עם הזמן.

רצוי לאתר את האזור המדויק ולחתוך מעט אחריו, לפני שמלחימים מחבר חדש.

פורסם

תודה.

עשיתי הלחמות עדינות בעבר ונראה לי שאני אעשה את זה בעצמי כי אני לא חושבשהחברה תתקן את זה במסגרת האחריות ובנוסף לשלוח אותם לארה"ב נראה לי קצת כאב ראש.

מישהו יודע היכן ניתן לקנות מחבר TRRSבת"א רמת גן?

dFQyxMh.jpg

פורסם (נערך)

בחנויות לרכיבי אלקטרוניקה לא כולם יודעים מה זה מחבר TRRS.

אתה צריך מחבר PL 3.5 מילימטר בעל 4 מגעים שקשה להשיג בחנויות האלקטרוניקה.

http://www.belshop.co.il/Product.aspx?pid=1722

בדוק טלפונית מול אבן אלטרוניקה וגם עם סימן טוב אלקטרוניקה בפתח-תקוה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

אם יש לך סבלנות לחכות: למרות שהפערים לא יהיו גדולים.

http://www.ebay.com/itm/Gold-3-5MM-1-8-4-Pole-4-Way-TRRS-Stereo-Male-Plug-Audio-Cable-Connector-Adapter-/371076531855?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item5665e2868f

אני ממליץ גם להסליב את הכבל, בהחלט יעזור לשמור עליו לקראת הפעמים הבאות. זה גם מוסיף מעט לאסטטיקה (שולי), ועוזר לכבל עצמו שלא להתבלגן ולהכרך סביב עצמו עד לקריעה לעיתים.

M-TECH E46

פורסם (נערך)

נראה לי בסוף שאני אזמין מEBAY UK בד"כ מוצרים משם בד"כ מגיעים מהר.

אני אוסיף בידוד מתכווץ כדי לשמור טוב יותר על המחבר והכבל, השאלה איפה אני קונה בידוד באורך של 10 - 15 ס"מ?

עריכה אחרונה על ידי R'n'B
פורסם

מסכים ההלחמה לא קלה.

ולגבי הקניה, זה מה שעשיתי לפני חצי שנה ואין מצב שאני שוב רוכש אוזניות מהחברה הזאת אם הם מחזקים כמו אוזניות ב2$ עם שלט ומיקרופון.

• תוכן חדש...