Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שווי של מצלמת taron

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מצאתי בבוידעם מצלמת פילם העונה לשם TARON.

מהו דגם של המצלמה ?

מה הם התכונות של המצלמה ?

בכמה אפשר למכור את המצלמה ?

תודה.

IMG-20140719-WA0003.jpg

IMG-20140719-WA0004.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

לרוב מצלמות פילם נמכרות במחירים נמוכים להגחיך (יש מילה כזו בכלל?). מה גם שפה מדובר על מצלמה ללא מראה, להן יש שוק מצומצם אף יותר.

לא הייתי טורח למכור אותה, אלא דווקא מנסה לקחת פילם ולשחק קצת.

עריכה -

לא מצאתי תמונות של מצלמה זהה בגוגל, אז אין לי מושג מה הדגם.

מבחינת תכונות, מצלמה 35 מ"מ, חסרת מראה (כלומר, אתה רואה בעינית תמונה שונה במקצת מזו שהעדשה "רואה")

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

נראה לי שלדוד גוגל תשובות פשוטות.

צלם את המצלמה מלמעלה וכן מלפנים ללא מכסה העדשה כדי שאפשר יהיה לודא את הזיהוי.

המצלמה מזכירה לי את הקוניקה שקיבלתי לבר המצווה שלי, אם כי לפחות המפתח יותר טוב (1:1.8 ).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל, העדשה היא לא בהכרח אותה עדשה שמופיעה בתמונה. לא ניתן לדעת מה הצמצם המקסימלי בלי תמונה של העדשה עצמה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם (נערך)

לכן ביקשתי שיצלם את המצלמה ללא מכסה העדשה.

קרוב לודאי שמדובר במצלמות עם עדשה קבועה שאינה ניתנת להחלפה. יש שליטה בחשיפה, אם כי הסימון EE פירושו "electronic eye" או משהו דומה, והכוונה למד אור מובנה שמאפשר מדידת חשיפה אוטומטית. המיקוד נעשה באמצעות מראה או פריזמה, כאשר מלכדים שתי דמויות במרכז העינית (ניצול של הפאראלאקס לצורך מדידת המרחק). זו סיבה שבחזית המצלמה רואם שני חלונות - אחד מול העינית ואחד מעל העדשה. ביניהם יש חלונית של התא הפוטואלקטרי המשמש למדידת כמות האור לחישוב החשיפה.

מבחינת אכך - ככל הנראה זעום. למשל כאן (איני יודע מתי עודכן האתר, אבל מציע לחפש באיביי ודומיו)

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן חסרת ערך.

מה שכן, עדשות מהשנים האלה יוצרות לעתים קרובות תמונות ״רכות״ עם קונטרסט נמוך,

עקב אי-קיומם של ציפויים שונים הנפוצים כיום בחלקים הפנימיים של העדשות.

זה נראה טוב בהקשר המתאים.

מה שמצחיק עם מצלמות כאלה נטולות חיישן אור של ממש,

הוא שעם פילם מודרני אפשר לפספס את החשיפה בכמה דרגות טובות לכל כיוון,

במיוחד לכיוון של חשיפת יתר, ועדיין זה ייראה בסדר (תיקון אוטומטי במעמד ההדפסה).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...