Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עם 144 כ"ס, ק"מ נמוך.

הכל טוב ויפה עד שהתחלתי לנסוע, ואוו, בקושי זז, הייתי בטוח שעם כזה נפח מנוע וכ"ס הוא אמור להיות דיי מהיר. ההתחלת נסיעה הייתה כבדה ועצלה. בקיקים היה חסר הרבה כח. כנראה כי הרכב כבד מאוד? לא מה שציפיתי.

מחר אלך לראות מאזדה 3, 5 דלתות, 2000 סמ"ק. לדעתכם אתאכזב גם שם?

אשמח לשמוע קצת חוות דעת על העניין, אולי פספתי משהו? :\

ערב טוב.

פורסם

בתור בעלים לשעבר של ספיריט 2009 צורה ישנה, לא תתאכזב הרכב מאוד זריז, ליד המשפחטומטיות 1600 של השנים האחרונים יש הבדל משמעותי

מנוע 2.0 ו 150 כ"ס אחלה אוטו ותמורה מלאה לכסף, למרות מה שאומרים השוק של הספיריט דיי חזק אני את שלי מכרתי תוך 4 שעות מרגע הפרסום ובמחיר קרוב למחירון! ( הישראלי הממוצע קונה נתונים, לכן אל תתפשר על רכב שהוא לא עם קילומטראז נמוך ובלי תאונות! לא חסר ספיריוט ביד 2, ובכל יום מתווספות חדשות! בהצלחה) לגבי הפוקוס לא נהגתי עליה אף פעם בגרסאת 2 ליטר, אבל אם הספיריט לא תספק אותך, כנראה שאתה לא באמת מחפש משפחתית אלא איזה ספורטיבית ואז, הספיריט וגם הפוקוס זה לא הכתובת.

פורסם (נערך)

תודה על התגובות. בעקרון מה שיותר חשוב לי ברכב זה הנוחות. וחשבתי שעם מנוע 2000 ו144 כ"ס של הפוקוס אני אולי אוכל לקבל גם את זה וגם כח. התבדתי.

נראה איך תרגיש לי המאזדה..הבנתי שנוחות לא אקבל שם יותר מדיי.

עריכה אחרונה על ידי Epicz
פורסם

חבר אמר לי לבדוק את ההונדה האצ'בק החדשה, מה שאומר שאצטרך להוסיף עוד 15 אלף בערך לתקציב.

דעתכם..?

פורסם

קצת מוזר מה שאתה אומר. לי היתה פוקוס 2000 למשך 4 שנים והיא היתה זריזה וחזקה מאוד, לא דומה בכלל ל 1.6. הרכב עצמו כבד וזה מורגש אבל עדיין. תבדוק אם משהו לא בסדר עם הרכב, אני לא מבין גדול אבל זה נשמע מאוד מוזר.

פורסם
קצת מוזר מה שאתה אומר. לי היתה פוקוס 2000 למשך 4 שנים והיא היתה זריזה וחזקה מאוד, לא דומה בכלל ל 1.6. הרכב עצמו כבד וזה מורגש אבל עדיין. תבדוק אם משהו לא בסדר עם הרכב, אני לא מבין גדול אבל זה נשמע מאוד מוזר.

יכול להיות שהפורד שאתה מדבר עליה הייתה דור 1? שהיא יותר קלה? או שאתה מדבר על דור 2?

פורסם

כנראה שלרכב יש תקלה של בית מצערת מטונף (אם אכן הק"מ נמוך). הפיח הרב,שנצבר שם פשוט לא מוציא מהמנוע את כל הכוח שלו ומשפיע על ההאצה .

אפשרות אחרת : הק"מ לא אמיתי ויש תקלה חמורה יותר (אולי בגיר אולי במקום אחר).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מה אתה מחפש ברכב? ידני? אוטומטי? אתה וחברה או אתה אישתך זוג התאומים ופינצ'ר? תקציב?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
חבר אמר לי לבדוק את ההונדה האצ'בק החדשה, מה שאומר שאצטרך להוסיף עוד 15 אלף בערך לתקציב.

דעתכם..?

יש לי הונדה האצ'בק חדשה (כשאתה כותב חדשה למה אתה מתכוון? כי אתה בחנת רכב מהשנתונים של הקודמת).

מראה ספורטיבי אבל ביצועים רק קצת יותר טובים ממשפחתית רגילה. וזה בגלל שהיא 1800 ולא 1600. אבל לא מעבר.

לפרסומות של הונדה כמו "הלב שלך בנוי למנוע הזה?" וכו אין כיסוי בשטח. תדמית שנבנתה בשנים בהם 125 כ"ס מ 1600 משפחתית היה חריג.

אני מרוצה מההונדה כי המנוע שקט וחסכוני מאוד. ואני מקווה שאמין כפי שמקובל בהונדה.

לי יש גרסה ידנית האוטומטית אמורה להיות פחות זריזה כמובן.

נוחה? כן אבל לא חריגה בקטגוריה. ואם אתה מדבר על הדור הקודם (2007) אז ממה שקראתי עליה היא לא נוחה.

פורסם
כנראה שלרכב יש תקלה של בית מצערת מטונף (אם אכן הק"מ נמוך). הפיח הרב,שנצבר שם פשוט לא מוציא מהמנוע את כל הכוח שלו ומשפיע על ההאצה .

אפשרות אחרת : הק"מ לא אמיתי ויש תקלה חמורה יותר (אולי בגיר אולי במקום אחר).

אני בהחלט אחכה לראות עוד רכב כזה. לא אוותר בכזו קלות. הבעיה שאין רכבים כאלה כמעט למכירה וזה יכול לקחת זמן :\

פורסם

עדיין לא ענית - מה אתה מחפש?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
עדיין לא ענית - מה אתה מחפש?

לא עניתי כי רציתי לשאול בעיקר לגבי הפוקוס. ובכל זאת:

מחפש נוחות ואיבזור פנימי ברמה גבוהה עד כמה שאפשר בתקציב הזה + כח. תקציב של 40-50. אדם יחיד, אוטומט.

פורסם

לפי כל מה שתיארת כאן הייתי במקומך קונה שברולט מאליבו מאותו שנתון או אחד יותר .

לא רואה לא את הפוקוס, לא את המזדה ולא את ההונדה שציינת. ו220 סוסים על הדרך.

לך תנהג על אחת . מבטיח לך שהשאר ירגישו לך גרוטאות.

בהצלחה בחיפושים.

• תוכן חדש...