Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני מיינור .Vs קופר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה- GT השחורה משנןו השמונים ברמת אביב היתה של יוסי (היום מקדימה). היא יצאה לאנגליה בנסיעה

(יוון , מעבורת, איטליה , נסיעה עד אנגליה ובחזרה) . נמכרה עקב נסיעתו לארה"ב ללימודים.

התגלגלה מיד ליד ונחתה לסיום במוזיאון הרכב של ורטהיימר שם היא מוצגת עד היום (לא בתפן, בשלוחה בתל חי).

איבדה עם הזמן והידיים את הכנפונים וגלגלי ה- 13 אינטש ויושבת היום על 10אינטש. כבר לא ניראית כמו שנראתה בשיאה. יוסי מחזיק היום מיני 85 מקורית המחכה ליומה לשיפוץ יותר ראדיקלי מה - GT לדבריו....

מה שמוכיח שהשריטה של המיני לא עוזבת בקלות.....

אורן

פורסם
ה- GT השחורה משנןו השמונים ברמת אביב היתה של יוסי (היום מקדימה). היא יצאה לאנגליה בנסיעה

(יוון , מעבורת, איטליה , נסיעה עד אנגליה ובחזרה) . נמכרה עקב נסיעתו לארה"ב ללימודים.

התגלגלה מיד ליד ונחתה לסיום במוזיאון הרכב של ורטהיימר שם היא מוצגת עד היום (לא בתפן, בשלוחה בתל חי).

איבדה עם הזמן והידיים את הכנפונים וגלגלי ה- 13 אינטש ויושבת היום על 10אינטש. כבר לא ניראית כמו שנראתה בשיאה. יוסי מחזיק היום מיני 85 מקורית המחכה ליומה לשיפוץ יותר ראדיקלי מה - GT לדבריו....

מה שמוכיח שהשריטה של המיני לא עוזבת בקלות.....

אורן

איזה כיף לשמוע שיוסי לא איבד את השריטה שלו למיני... למיטב זכרוני לפני ה GT ההיא היתה לו קופר איטלקיה, שהייתי רואה (רמת אביבי שכמוני) בדרך חזרה מביה"ס. יצא לי כמה פעמים בזמנו לבחון בקפידה את ה GT שלו, כשהיא היתה דנדשה לגמרי, ואפילו דיברתי איתו עליה כמה פעמים - כשהייתי חוזר מבי"ס ורואה אותו מטפל בה - ושיא השיאים היתה כשהוא לקח אותי לסיבוב בה. את החיוך שהיה לי על הפנים קשה היה למחוק.

אני לא חושב ששרדו אצלי תמונות של ה GT - אבל תמונות של הקופר בוודאות יש לי - אני אעשה סיבוב בארכיון ואנסה לסרוק כמה מהן.

FAZER

פורסם

לכל חובבי / בעלי / בעלי לשעבר / בעלים בעתיד של מיני מיינורים

אני רוצה לתפוס טרמפ על השרשור הזה (או לנצל את הפלטפורמה למינוף, כפי שנהוג לומר היום..)

עלה רעיון לארגן מפגש הכולל צפייה בסרטי מיני , בירה והחלפת מידע , דעות וחלקי חילוף.

לצורך הכנת המפגש, אשמח להכין דף קשר הכולל שמות, מספרי טלפון, E-MAIL .

בידי דף קשר של מועדון המיני שפעל לפני כמה שנים.

עדכונים והוספת שמות חדשים לרשימה יתקבלו בברכה

חובבי מיני - היפקדו!

אורן www.geocities.com/orens_mini

פורסם

ה GT שלי גם היתה שחורה ביום הקניה. חודשיים אח"כ הופשטה, נלקחה לניקוי חול , שבסופו נשארו רק חלונות ותת-שילדה :-) . את השילדה החדשה מאנגליה כבר הבאתי עם אף עגול.

אחת מהמיני שנשלחו לאוסלי היא אכן מיני קופר כשרה למהדרין אבל רק בדרך חזרה, היא יצאה מהארצ מיני 1000 פשוטה ורגילה וכך מופיעה עד היום ברשיונות (והמבין יבין) חוץ מהגדלת נפח ששינו ברשיונות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם ב- GT עסקינן..

מישהו יודע פרטים מהיסטורית GT שברשותי היום?

שנת 78, מרכב תחתון בצהוב, עליון בסגול, גג וניל עם וובסטו מקורי,

ג'נטים 12 של התקופה, (די מכוערים), היתה בעבר הרחוק בבעלות צרפתי מגבעתיים, היה לה כלוב התהפכות ומנוע חזק מאד עם ובר. הדש בורד לקוח ממיני אינוצ'נטי קופר (שניים מרכזיים, שלושה קטנים)

היתה כמה שנים אצל חבר מרמת השרון עד שעברה אלי

מישהו מכיר?

אורן

פורסם

אם ה GT של אלי מ SKF כבר לא אצלו, אז נשמע מאוד שהרכב שלו (לשעבר) אצלך. זאת מיני GT שקיבלה השתלה קומפלט של קופר איטלקיה לתוכה(מנוע,לוח שעונים וכו') רק ששלו הייתה בצבע BRG.

סימן זיהוי מיידי יהיה אם יש לך 2 מיכלי דלק באוטו עם שני פיתחי מילוי, 1 בכל צד ותא מטען בגודל קופסת גפרורים :-) .

פורסם

לא זו לא של אלי מ- SKF

אלי (והסיגר שלו) עדיין נוסעים

לאחרונה נצפה במיני קלאבמן סטיישן (בשיא הקיץ, עם סיגר בפה), עקב השבתת ה- GT לשיפוץ כולל החלפת חלקי מרכב לאחר תאונה.

בהשראת הסרט "עישון" חבר בעל מיני (1000 1988 יבוא אישי) מצלם כבר כשנתיים כל מיני הניצפת באיזור גוש דן . התעוד עומד על היקף של שלושה אלבומים ויפה במיוחד לזהות מכונית שצולמה לפני שיפוץ וצצה מאוחר יותר במראה שונה לחלוטין.

אורן

פורסם

אהחחחח... אורן אורן....

לא יאמן הזכרון. לא יאמן הידע.

תן... תן לנו במפגש.

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם

בואו נתחיל לארגן את זה, סביר להניח שישי אחה"צ או שבת צהריים, איצטדיון ר"ג מקובל על כולם?

פורסם
בואו נתחיל לארגן את זה, סביר להניח שישי אחה"צ או שבת צהריים, איצטדיון ר"ג מקובל על כולם?

אם אני אשים על הפז'ו שלי כנפיים של קופר זה תופס?

:-)

פורסם

לגבי האיצטדיון...

לפי מה שהבנתי מאורן... יש לו תוכנית אחרת, עשירה ומפורטת מדי בכדי

שתוכל להתקיים באיצטדיון...

אורן... אני מאמין שזה יכול לגדול למימדים גדולים מדי עבור התכנון המקורי. לא ?

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם

מכיוון שפתחתם את הנושא תפסתי טרמפ...

למי שיש ניסיון עם המיני, מה סדר הגודל של עלויות התחזוקה בערך בשנה..

אני שוקל לקנות מיני כרב ראשון ואני תלמיד אז אין לי הרבה כסף "לשפוך" על הוצאות שונות לרכב.

זאת אומרת צריכת דלק, ביטוחים, חלקפים, תיקונים ושאר בעיות שעלולות לצוץ..

התיחסו בתשובתכם בכך שמדובר ברכב תקין שעבר שיפוץ וכל המכלולים שלו בסדר

1.8T 8)

• תוכן חדש...