Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עקב מעבר קרוב מאד לביתנו החדש, אני שוקל להתחדש בשני הכלים הנ"ל (בניגוד לאפשרות הקיימת לי לשאול לכמה ימים כלים כנ"ל, מקצועיים, מחברים בעלי מקצוע).

הכלים צ"ל ברמה לחובב, אבל כאלה שבאמת עושים את העבודה, ולא רק נראים יפה, מפלסטיק שחור/כחול מחוספס...

אקדח המסמרים (סיכות) ישמש להצמדה חוזרת של גבי ארונות הקיר שפורקו מהדירה הישנה. ישמש בעתיד להצמדת בדי ריפוד (תחביב של האשה, לרפד מחדש רהיטים נטושים :D).

הפטישון ישמש לחציבת תעלות עבור חשמל/תקשורת/טלוויזיות. לא מיועד לו שימוש מאסיבי עתידי.

התקציב- כ-300-400 שקלים לכל כלי.

לרכישה בארץ, רצוי מאד בחנות פיזית, בה אוכל להחזיק את הכלי ביד לפני הרכישה.

(אני גם זקוק להם תוך שבועיים-שלושה גג, כך שהזמנה מרחוק לא באה בחשבון)

השאלה היא, אם התקציב הצנוע בכלל ריאלי. אני תמיד אוהב לרכוש לי כלים, ולהגדיל את תכולת הארגז שלי.

יש לי לא מעט כלים לא מקצועיים, שעלו לי יחסית מעט, ועושים עבודה מצויינת.

אבל לא מעוניין בכלי "צולע" שלא עובד טוב. חבל על הכסף.

יש הצעות לדגמים+חנויות ששוה לבדוק?

שכחתי לציין- לפטישון צ"ל מבטל סיבוב, והאקדח יהיה חשמלי/נטען.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

נראה לי שתצטרך להקציב יותר עבור הפטישון.

יצא לי לעבוד עם פטישון בוש כחול שלדעתי עשה עבודה טובה, לא יודע דגם מדוייק, אך אפשר לבדוק. מה שבטוח אבא שלי לא קונה כלים זולים.

אבא שלי משתמש בו הרבה לחציבה עבור תעלות חשמל. הייתה תקופה קצרה שעסק בזה לפרנסתו והכלי איתו כבר 10 שנים לדעתי.

בעניין אקדח הסיכות, לאחרונה יצא לי לעבוד עם אחד של חברת מדבקה כלשהי (לא זוכר אם זה היה WOLF או SKILL - הושאל מחבר) וזה פשוט עבד לא טוב.

האקדח פעל לסירוגין: סיכה אחת יוצאת וזאת שאחריה נתקעת וחוזר חלילה. גם ייתכן שהסיכות אשמות, לא יודע להגיד בוודאות. הסיכות סופקו על ידי החבר בצמוד לכלי.

אבל לדעתי תוכל למצוא אקדח סיכות ראוי בתקציב שהקצבת.

אגב, לאבא שלי יש אקדח סיכות פניאומטי. פשוט תענוג. אם כבר יש לך עוד איזה סיבה לקניה של קומפרסור, אולי שווה ללכת על זה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אני עובד כבר כמה שנים עם פטישון סיני שקניתי ב 250 שקל. עבודות חציבה קלות וקדיחות בבטון לא הזיזו לו עד כה. לדעתי למשתמש ביתי זה מספיק.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

לגבי אקדח מסמרים - אתה יכול לדעתי לרכוש משהו איכותי סביב התקציב שציינת.

צור קשר עם העסק העונה לשם מצ"ע מתכת (משרדים ברשפון אבל מחסנים פזורים בכל הארץ)

http://www.b144.co.il/B144_sip/members/401C04134076635D4D120312.aspx

לגבי פטישון - אני הייתי הולך רק על מקיטה או בוש,אבל זה רק אני,והם חורגים מהתקציב שלך בהרבה :)

אולי שווה להמר על אחד סיני (WOLF? יונדאי?)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תודה לכולכם.

אכן ראיתי בתקציב שלי פטישונים של וולף/טורנדו ויונדאי. ספק הכלים הקבוע שלי (טכנו זהבי בהרצליה) אמר שהם סבירים, אם אני לא מאמץ אותם בעבודה רציפה.

דווקא לגבי אקדח הסיכות הוא היה יותר ספקן. הציע לי פטיש 500 גרם וחבילת מסמרים. אמר שאני סתם אסבול ולא אצליח. ושכמו שמתן אמר- כל סיכה שניה/שלישית האקדח נתקע.

אבל הוא מתעסק רק עם בעלי מקצוע ומוכר מקיטות ובושים ירוקים. אין לו בכלל דברים כאלה במלאי (אני קונה ממנו בעיקר כלים ידניים של סיג'נט ודומיו).

אז לסיכום- אני בטוח אקח סיכון על הפטישון, ואת האקדח אני כבר לא פוסל על הסף, אבל גם לא רץ לרכוש בעקבות מה שכתבו כאן.

אשמח לשמוע אם למישהו יש נסיון טוב עם איזשהוא אקדח סיכות חשמלי פשוט. (פניאומטי לא רלוונטי כרגע).

תודה לכולם.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
תודה לכולכם.

אכן ראיתי בתקציב שלי פטישונים של וולף/טורנדו ויונדאי. ספק הכלים הקבוע שלי (טכנו זהבי בהרצליה) אמר שהם סבירים, אם אני לא מאמץ אותם בעבודה רציפה.

דווקא לגבי אקדח הסיכות הוא היה יותר ספקן. הציע לי פטיש 500 גרם וחבילת מסמרים. אמר שאני סתם אסבול ולא אצליח. ושכמו שמתן אמר- כל סיכה שניה/שלישית האקדח נתקע.

איך נשמע לך עבודות חציבה בבטון להשקעת משאבה לדלתות זכוכית עם פטישון... סיני? פטישון מדבקה שרכשתי במבצע בהומו סנטר לפני כמה חודשים עושה את העבודה בסדר גמור. הספק שלך אמר לך נכון מאד לגבי הפטישון- אל תאמץ אותו יותר מדיי, ותוכל להנות ממנו, כמובן אם לא נפלת על אחד נפל (לימון) מההתחלה. גם זה קורה לפעמים.

לגבי אקדח סיכות, ובכן... אין לי ניסיון איתם, אבל מותג מדבקה חשמלי לא הייתי קונה אפילו במחיר המצחיק של 100 ש"ח שיש בהומו סנטר. אקדח סיכות אמיתי צריך להיות פניאומטי, מעבר לזה אני חושב שזה רק יהיה יותר מעצבן מאשר מועיל.

את עבודות הריפוד שלי (כן, אני אוהב לעבוד גם עם בדים וריפודים. יש למישהו בעייה עם זה?!) אני עושה עם לא יותר מאקדח סיכות משרדי :lol:

נדיר שהייתי צריך משהו עם יותר כח ממנו, וכשהייתי צריך, טפיחה קלה עם פטיש הידקה את הסיכה למקום. חיזוק גב ארון אני עושה אגב עם פטיש ומסמרים, רק שאני לא ממליץ לך על 500 גרם, הוא סתם גדול וכבד יחסית- מאמץ את היד יותר מדיי, אלא על 300 או אפילו 200. יש לי אחד של 200 שהוא האהוב עליי ואיתו עשיתי את כל מה שקשור לגב בריהוט שאני בונה\מתקן. לא צריך יותר מזה, קטן וחמוד, ולא מעייף את היד כלל גם לא בעבודה רצופה. אם תמצא אחד עם חולץ מסמרים, לך על זה. נקרא פטיש תפסן בעברית (בחלק מהמקומות קוראים לו טפסן, עם ט', אגב). אם לא, אז גם הרגיל יעבוד היטב.

ואפילו טיפ להחזקת המסמר(ים) יש לי עבורך: תשתמש במסרק.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

נטקו - אם יש לך גנרטור (או להשאיל ממישהו) שכולל יציאת אוויר,מאוד ממליץ לרכוש אקדח מסמרים על אוויר (פניאומטי) ממי שכתבתי למעלה.

מבטיח שלא תתחרט :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...