Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

איזה רגישים אתם. קורה לפעמים שאני לא לוחץ יד בעצמה, לא כי אני מזלזל, אלא כי לא ידעתי שמייחסים לזה כזו חשיבות. הייתי בטוח שאם אני נחמד, מחייך, מסביר פנים ואומר "נעים לי מאוד" זה די מראה שאני לא מזלזל, גם אם לחיצת היד שלי היא לא כמו של איירון-מן. עפתם פה רחוק מאוד עם הפסיכולוגיה בשקל. אתם גם בטח אלו שדורשים שהעובדים שלכם יתגלחו, ילבשו חליפות למשרד, ולא מקבלים אותם לעבודה לפני שפלוצית בת 22 עם תואר בפסיכולוגיה ממכללת בועיינה נוג'ידאת מערכיה אותם במבחני מיון.

חלאס עם הרושם הראשוני, נסו להסתכל אל תוך האדם. אדם חכם לא נשען על רושם ראשוני.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איזה רגישים אתם. קורה לפעמים שאני לא לוחץ יד בעצמה, לא כי אני מזלזל, אלא כי לא ידעתי שמייחסים לזה כזו חשיבות. הייתי בטוח שאם אני נחמד, מחייך, מסביר פנים ואומר "נעים לי מאוד" זה די מראה שאני לא מזלזל, גם אם לחיצת היד שלי היא לא כמו של איירון-מן. עפתם פה רחוק מאוד עם הפסיכולוגיה בשקל. אתם גם בטח אלו שדורשים שהעובדים שלכם יתגלחו, ילבשו חליפות למשרד, ולא מקבלים אותם לעבודה לפני שפלוצית בת 22 עם תואר בפסיכולוגיה ממכללת בועיינה נוג'ידאת מערכיה אותם במבחני מיון.

אני לא אומר לך איך אני שופט את לחיצת היד שלך, אני אומר לך מה רוב האוכלוסיה חושבת עליך כשאתה מגיש את המדוזה המתה הזו שלך.

עכשיו רק תחשוב אם זה רושם ראשוני שהיית רוצה לשנות או שאתה חי איתו בשלום.

זה הכל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה תגיד על אחד כמוני שבכלל נמנע מללחוץ ידיים משנאה עמוקה ותיעוב של המנהג?

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

אתה לא נחשב.

איזה כייף לי :)

פורסם
גם רוסיות!

בעוונותי,עוד לא ניסיתי,האמת :oops:

אני אישית תמיד מקפיד ללחוץ יד כמו גבר גבר ומפריע לי כשבן אדם לא לוחץ כמו שצריך זה הורס את הרושם הראשוני

tumblr_lyfnwkheRH1qhv6pa.jpg

ניקו,רושם ראשוני מאוד קשה לשנות,הרי גם ככה תלחץ יד,אז למה לא כמו שצריך?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני כל כך מבין אותך, אני פשוט לא סובל לחיצת יד רפויה, זה גובל בנכות מבחינתי.

אגב, אני סובל מתופעה הפוכה, אולי בגלל שאני לא בחור קטן יש כאלה שחשוב להם כנראה ללחוץ לי את היד חזק.

זה מגיע לרמה שאני קולט את היד של הלוחץ רועדת מרוב מאמץ. :lol:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תיאור סופר מדוייק !

יצא לי לעבוד לא מעט עם המגזר החרדי ושמתי לב שלמעלה מתשעים אחוז מהלקוחות החרדים גם אם מדובר בעסקה גדולה ופגישה של כמה שעות לוחצים יד בדיוק באופן הזה עד שהגעתי לשלב שפשוט התחלתי להמנע מהגועל הזה.

ודרך אגב,היה לי פעם מתקין מזגנים רוסי שנתן לחיצה שפירקה לי את היד (ואני לא בחור שברירי )

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם (נערך)

רק רוסים יודעים לתת אחיזה חזקה כמו שצריך!

זה תובנה שכל אבא רוסי מעביר לבן שלו (: ,

לרוב הגשת מדוזה מתה במגזר תגרור את ההרגשה שבגירה מתאר.

זה סוג של מוסכמה וזה תלוי איפה זה נתפס יותר,הוזכרו פה מדוזות של חרדים.. לדעתי זה רק בגלל שזה לא נפוץ ולא מייחסים לזה חשיבות.

בעניין ההיגיינה,זה קיים,לדעתי מוגזם אלא אם אדם בעל נטייה לעשות לעצמו self fisting כמה פעמים ביום,במקרה הגרוע שטוף ידיים \שמור ג'ל לניקוי בקרבה,

לי יש תמיד את הדילמה אחרי פיפי בשירותים ציבוריים אחרי שטיפת ידיים האם השטיפה הוציאה אותי עם ידיים נקיות יותר או מזוהמות יותר, כשמתאפשר אני מפעיל את הטכניקה של אפס מגע במשטחים.

אני מחכה ליום שגם הדלתות יופעלו בעזרת חיישנים ויבוא לציון גואל.

עריכה אחרונה על ידי Nuker
פורסם

האם אתה יודע מה מקור המנהג? בוא ונתחיל מזה.

אני כל כך מבין אותך, אני פשוט לא סובל לחיצת יד רפויה, זה גובל בנכות מבחינתי.

אגב, אני סובל מתופעה הפוכה, אולי בגלל שאני לא בחור קטן יש כאלה שחשוב להם כנראה ללחוץ לי את היד חזק.

זה מגיע לרמה שאני קולט את היד של הלוחץ רועדת מרוב מאמץ. :lol:

האמת, רבותיי, אני לא מצליח להבין אותכם. מדוע דבר כזה משפיע עליכם כל כך חזק?

אתם משליכים על האדם שמולכם שהוא "חזק ויודע מה הוא עושה" לפי חוזק לחיצת היד שלו?

האם הייתם מייחסים את אותה החשיבות לעוצמת הלחיצה אם הייתם לוחצים את היד לחנון מחשבים שתיקן לכם משהו או לנפח שבנה עבורכם משהו?

הקטע לא ממש ברור לי. אני גם לא נהנה מלחיצות מדוזה, אבל זה ממש לא משנה שום דבר בתפיסה שלי את האדם שמולי. גם סמלי סטאטוס לא משפיעים עליי.

המנהג של לחיצת היד הוא בכלל מנהג עתיק שבמקור נוצר כקוד נימוס בין אבירים (או משהו כזה), "אני מושיט לך את יד ימין שלי, כדי להראות לך שאין בה נשק ופני לשלום". זה הכל. חזקה, חלשה, רופסת, עם ג'ל הגיינה, בלי ג'ל הגיינה, עם שפתון, בלי שפתון, מה זה משנה?

בעיניי זה לא יותר מאיזה שהוא קיבעון מחשבתי.

האמת היא שאני ממש לא נותן על העניין את הדעת, כולה לחיצת יד. מקביל ל"שלום" שמקבלים מהשומר בכניסה ל(הכנס מוסד לבחירתך כאן) או מהקופאית בסופר. עבר מהעולם העידן שבו הגברים עסקו כמעט ללא יוצא מן הכלל בעבודות שנחשבות גבריות (נפח, חקלאי, פועל וכדומה) אשר מצריכות שרירים והלחיצה הייתה חזקה בעקבות זה שהם כבר לא מרגישים כמה כח הם מפעילים בגלל בעיות שרירים כאלו או אחרות. ונראה אותכם מרגישים את עצמת הלחיצה אחרי חצי יום של נפחות, אגב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יפה כתב ניקו.

כיום בעידן המודרני (?) הכל זה פוזה, שופוני וכאמור רושם ראשוני. פעם זה לא היה כך. כמובן שיש להסתכל בקנקן ומה שלמדתי ממרום שנותיי הוא שאדם מכירים לאורך זמן, לא מפגישה ראשונה ובטח שלא מלחיצת יד. ולא, בפגישה הראשונה לא צריך לעשות רושם של כוח. בכלל לא.

אני מצד שני לא אוהב את אלה שבלחיצת היד איתם אתה מרגיש ממש איך הם מתאמצים למעוך לך אותה, יעני בקטע של אני גבר גבר.

נו באמת, כמה ילדותי אתה יכול להיות? ועוד בפגישתך הראשונה עם זר?

כאשר אני מבקר בתערוכות בחו"ל אני שם לב לזה. ואם שומעים שאני מישראל, והבחור מולי צעיר - אז בכלל משתדלים למעוך אותי ולהראות פוזה של "הנה, גם אנחנו חזקים-לוחמים- והשד יודע מה", לא רק אתם.

ממש אין לי רגשי נחיתות מזה שהצד השני לחץ לי בעצמה את היד והפגין כוחנות. ממש לא.

רק לאחר הכרות ראשונית, לאחר ארוחה משותפת או שיח דברים בחדר המפגשים, או אז אתה מתחיל להכיר את האדם.

ואתם יודעים מה? אם בכוח עסקינן, הרבה פעמים הלחצן האימתני מתגלה בסופו של דבר כרופס, מנטלית וגם כן - כן פיזית, ובחדר הכושר במלון, בערב, אני עדיין מבצע את 15 עליות המתח שלי בעוד שהוא רק הולך לשחות ורובץ בג'קוזי ולהזכירכם הוא צעיר ממני ב- 30 שנה לערך.

אל תשכחו: מים שקטים חודרים עמוק.

פורסם

האמת, רבותיי, אני לא מצליח להבין אותכם. מדוע דבר כזה משפיע עליכם כל כך חזק?

אתם משליכים על האדם שמולכם שהוא "חזק ויודע מה הוא עושה" לפי חוזק לחיצת היד שלו?

האם הייתם מייחסים את אותה החשיבות לעוצמת הלחיצה אם הייתם לוחצים את היד לחנון מחשבים שתיקן לכם משהו או לנפח שבנה עבורכם משהו?

הקטע לא ממש ברור לי. אני גם לא נהנה מלחיצות מדוזה, אבל זה ממש לא משנה שום דבר בתפיסה שלי את האדם שמולי. גם סמלי סטאטוס לא משפיעים עליי.

בדיוק!

פורסם
יפה כתב ניקו.

כיום בעידן המודרני (?) הכל זה פוזה, שופוני וכאמור רושם ראשוני. פעם זה לא היה כך. כמובן שיש להסתכל בקנקן ומה שלמדתי ממרום שנותיי הוא שאדם מכירים לאורך זמן, לא מפגישה ראשונה ובטח שלא מלחיצת יד. ולא, בפגישה הראשונה לא צריך לעשות רושם של כוח. בכלל לא.

אני מצד שני לא אוהב את אלה שבלחיצת היד איתם אתה מרגיש ממש איך הם מתאמצים למעוך לך אותה, יעני בקטע של אני גבר גבר.

נו באמת, כמה ילדותי אתה יכול להיות? ועוד בפגישתך הראשונה עם זר?

כאשר אני מבקר בתערוכות בחו"ל אני שם לב לזה. ואם שומעים שאני מישראל, והבחור מולי צעיר - אז בכלל משתדלים למעוך אותי ולהראות פוזה של "הנה, גם אנחנו חזקים-לוחמים- והשד יודע מה", לא רק אתם.

ממש אין לי רגשי נחיתות מזה שהצד השני לחץ לי בעצמה את היד והפגין כוחנות. ממש לא.

רק לאחר הכרות ראשונית, לאחר ארוחה משותפת או שיח דברים בחדר המפגשים, או אז אתה מתחיל להכיר את האדם.

ואתם יודעים מה? אם בכוח עסקינן, הרבה פעמים הלחצן האימתני מתגלה בסופו של דבר כרופס, מנטלית וגם כן - כן פיזית, ובחדר הכושר במלון, בערב, אני עדיין מבצע את 15 עליות המתח שלי בעוד שהוא רק הולך לשחות ורובץ בג'קוזי ולהזכירכם הוא צעיר ממני ב- 30 שנה לערך.

אל תשכחו: מים שקטים חודרים עמוק.

+1

אני לא מבין את הקטע הזה להציג כוחניות כבר בלחיצת היד, באמת פסיכולוגיה בשקל. כשאני מגיש את היד אני לוחץ לחיצה נורמלית ונעימה, במטרה להראות ידידותיות. אף פעם לא חשבתי שאם אני לא אלחץ חזק הבן אדם שמולי יקבל ממני רושם ראשוני מוטעה ולא נכון.

בעצם אני יכול להעיד ההפך, התופעה הזאת כשאני בא ולוחץ יחסית בעדינות, ואז הבן אדם מולי מבין שיש לו עסק עם מדוזה רופסת והוא לוחץ את ההכי חזק שלו רק כדי "להרתיע" אותי או כדי להראות כמה הוא חזק ממני, זה קורה לי המון פעמים ואני אפילו לא מנסה להתנגד וללחוץ חזק בחזרה, לדעתי זה פתטי ואני מקבל רושם הפוך לגמרי ממה שקראתי פה בשרשור.

פורסם

אני חושב שהתפספסה פה הנקודה.. זה לא בקטע של כמה שיותר חזק תלחץ ככה תצא יותר גבר גבר, מצופה לחיצה ,לא מעיכה ולא ליטוף לחיצה פשוטו כמשמעו, אני ינסה להמחיש בתמונות :

איך זה אמור להיראות

images?q=tbn:ANd9GcQZ7e6BSC9BugpGl5lWFDgzK8HklNf_AliCEIIIzyl8dZ8tzwd8

איך זה לא אמור להרגיש

5-silent-still-hand-kissing-granger.jpg

• תוכן חדש...