Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תופעה שאני נתקל בה יותר ויותר.

לא יודע מה הקטע של אנשים, מגיעים לפגישות (עסקים או חברתי, ממש לא משנה), אתה פוגש אדם חדש, הוא מציג את עצמו בתור בעלים של חברה "שקר כלשהוא", אתה מתרשם מהשם, מהלבוש, מהדיבור, מושיט יד בטוחה ללחיצת יד ופתאום האהבל שמולך מגיש לך לחיצת יד שדומה יותר לאחיזה במדוזה מתה.

מה יש לבן אדם? הוא לא מבין כמה זה קובע? הוא לא מבין כמה זה הורס את הרושם הראשוני?

הוא בעצמו נראה לי פתאום נכלולי וחלקלק כמו אותה מדוזה מתה שיש לו ביד.

אז לסיכום, חברה, מושיטים לכם יד, תנו תקיעת כף כמו שצריך.

לא צריך לשבור את היד המושטת אליך, אבל תנו להרגיש שאתם "גבר, גבר", לא דנה אינטרנשיונל (שאני בטוח שיש לה לחיצת יד של ברזל!).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תקשיב,זה אחד הדימויים המצחיקים שקראתי.:roflmao:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חלחליק - לתגובתך נודה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חלחליק לשעבר,מדוזה כיום.

ובאגירה צודק,כל הישראלים שיצא לי ללחוץ להם יד נותנים אחיזה חלשה מסכנה כזאת,מפחדים על הורידים או משהו.

רק רוסים יודעים לתת אחיזה חזקה כמו שצריך!

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

צודק!

אין דבר יותר מעצבן מ"לחיצת יד" שהאדם שמולך פשוט שם את היד שלו על היד שלך ואתה צריך לעשות את העבודה.

זה בנאדם שכשיהיה צורך, אז כמו בלחיצה גם בעת הצורך אתה תצטרך לעשות את כל העבודה.

אז בחייאת תלחצו את היד כמו שצריך!

פורסם
צודק!

אין דבר יותר מעצבן מ"לחיצת יד" שהאדם שמולך פשוט שם את היד שלו על היד שלך ואתה צריך לעשות את העבודה.

זה בנאדם שכשיהיה צורך, אז כמו בלחיצה גם בעת הצורך אתה תצטרך לעשות את כל העבודה.

אז בחייאת תלחצו את היד כמו שצריך!

בדיוק, אחרת למה שילמתי עבור זה 200 שקל? שיעשה את העבודה כמו שצריך, בלי לתקתק.

פורסם

לא צריך שתהיה לחיצת יד חזקה כמו של חקלאי. הלחיצה צריכה להיות מאוזנת ומותאמת לאדם שלוחצים לו את היד.

פורסם

ברור!

אפילו מנשים אני לא מוכן לקבל מדוזה מתה.

סבבה אז את אישה, נו? אז מה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ישנם אנשים אשר נמנעים מלחיצת יד חזקה ואמיצה מטעמיים הגיינים. אנשים אלה בדרך כלל מגישים רק את קצוות האצבעות ובהזדמנות הראשונה נוטלים את הידיים.

לחיצת יד עלולה להעביר מחלות קשות וחשוכות מרפא :shock:.

איזה כייף לי :)

פורסם

וואו, חשבתי שאני היחיד שמקבל רושם ראשוני לפי לחיצת היד. לפעמים אני מרגיש שמי שלוחץ לי את היד כמו "מדוזה מתה" מזלזלים בי, עד שאני שם לב שלכולם הם לוחצים כך.

Miata ND2

פורסם

הו כמה שאני מכיר את זה! בהרבה פגישות אני מגיע לשלב לחיצת הידיים בין אם זו ההתחלה או סיום, אנשים לפעמים עושים טובה שמגישים אצבעות, חצי מהרושם נמצא בזה! שמח שאני לא חושב לבד

רק חבל שאני לא בעל חברה כלשהי כדי להבין את זה מראש :p

Opel Adam S 2017

פורסם

מדוזה?! מתה?! מגישים?! דנה אינטרנשנל?! מי?! מה?!

ואני חשבתי שהאלימות כלפי המשתמשים הסתיימה כאשר פרנקוס חטף את ברווז למעמקי הגיבוב :shock:

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

שמח שאני לא היחיד שמרגיש כך...

רק שהדימוי שלי היה לחיצת דג מת:?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

לחיצת היד הכי נוראית שקיבלתי הייתה מאיש אלומיניום, בימים שהפטיש ניטים היה ידני. עדיף מדוזה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני אישית תמיד מקפיד ללחוץ יד כמו גבר גבר ומפריע לי כשבן אדם לא לוחץ כמו שצריך זה הורס את הרושם הראשוני

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..

• תוכן חדש...