Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה רע בטויוטה קורולה? רכב שהוא סה"כ אמין ועושה את עבודתו נאמנה. בנוסף, בארצינו (וכנראה שלא רק) ירידת הערך יחסית נמוכה.

הכמויות של המאזדה 3 לעומת זאת מעולם לא נבעו מן האיכויות שלה (עיצוב פיקנטי יותר, ניהוג טוב) אלא משיווק טוב.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כן, הרוב טמבלים ורק אתה מבין.

הכיסא היחיד הנוח ברכב צרפתי הוא בד"כ זה שנמצא באולם ההמתנה במוסך.

הו הו רואים שלא ישבת בחיים ברכב צרפתי...

שב ברנו פלואנס ותרגיש איך הגב שלך צועק לך תודה!

ישבתי הן במאזדה והן בטויוטה - כיסאות קשים כמו אבן, ישבתי ונהגתי במאזדה וקיבלתי כאבי גב תוך יומיים רק בגלל הכיסאות אבן שלה.

אני ממליץ לך גם לשבת בסיטרואן C5 ותראה מה זה נוחות.. הצרפתיות מבחינת נוחות עולות בהרבה על היפניות והקוריאניות(ועוד לא התייחסתי לשבדיות כן)

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

ברשותי 206 1.6 ליום יום ויש לנו במשפחה קורולה 2009.

שנסעתי לצפון בחופשה האחרונה לקחתי את הקורולה, פשוט תענוג של רכב לנסיעות ארוכות -נוח שקט חסכוני מאוד בדלק, ואחרי נהיגה של מס' שעות ללא מנוחה לא הרגשתי שום בצבוץ של כאב בשום אזור בגוף, האמת זה הרגיש כאילו בכלל לא נהגתי ולו אפילו מס' דקות.

יש פה הרבה משתמשים שכותבים חוות דעת על רכבים שבכלל ראו אותם רק מבחוץ - אבל זה בנורמה אין מה להתרגש.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אם כבר בכסאות צרפתיים עסקינן,

אני מאמין שרוב הכסאות בעולם לא תוכננו עבור ישיבת בני אדם.

יש רק כסא אחד שהיה נוח לי בשנים האחרונות, יותר מאשר ספות מפוארות בסלונים, יותר מאשר כסאות משרדיים מפוארים ויותר מכל כסא אחר, וזה הכסא שבפלואנס של ההורים שלי.

צריך לעשות סלונים שעשויים מכסאות נהג של פלואנס.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

פותח השרשור, עזוב.

פה יתקפו אותך על זה שאתה מעז לזלזל ביצירת המופת מהירושימה.

גם אני לא מבין למה קונים מאזדה 3.

רכב לא פראקטי בשום רמה שהיא ולא עולה על אחרים בשום דבר.

הארגונומיה שלו גם מעצבנת.

דווקא קורולה אני מבין. רכב עם מוניטין טוב ואחד הנוחים בקטגוריה.

פורסם

יש כלכך הרבה צרפתיות לא נוחות, רועשות, וצפופות כמו הקליאו החדשה למשל. אבל רק בגלל שהC5 היתה נוחה בזמנו עם המתלים המיוחדים שלה ניתן לשמוע את המשפט המצחיק ''אין על נוחות צרפתית''

רק שלא תגידו רנו אלופים בבטיחות..

פורסם
לא מזמן יצא לי להתיישב במזדה 3, קבלתי טראומה.

אני כנראה גם אקבל טראומה אם יצא לי לשבת שוב ב-3. מאזדיינת ארורה שכמותה.

נ.ב. לגבי הטראומה, כנראה יש לך נפש רגישה.

לא נראה לי. הוא פשוט מבין טיפה יותר טוב מהשאר, ושומר על ראש פתוח.

המאזדה רועשת ולא הכי נוחה וזה הבעיה הכי גדולה...

רועשת מעולם לא הטריד אותי. לא הכי נוחה זה בלשון המעטה, אבל אצלי זו לא הייתה הבעייה הכי גדולה.

גם אני לא מבין למה קונים מאזדה 3.

רכב לא פראקטי בשום רמה שהיא ולא עולה על אחרים בשום דבר.

הארגונומיה שלו גם מעצבנת.

דווקא יחסית פראקטי למדיי, האמת. כמובן, אם אתה רוכש אחד משנת 2006 ומעלה. לאלו של 2005 לא הייתה אפילו אפשרות לפתוח את תא המטען כמו בן-אדם, רק אחרי 2006 התווספה ידית.

אבל הקטע עם הרדיו המחור*ן הזה שלה...

למה קונים טויוטה\מאזדה\מיצובישי? כי זה אמין, זמין ואפשר לקיים בו יחסי מין.

יש המון כאלו מליסינג, מה שאומר שהמחיר יחסית נמוך ובר השגה. הרכבים האלו נחשבים לאמינים (ואני יכול להעיד על כך. המאזדיינת הייתה אמינה מאד- ידעתי מראש בדיוק באיזה יום בשבוע ובאיזו שעה היא לא תניע! לפחות המיצובישי באמת אמינה בינתיים), והם בהחלט מספיקים בשביל להגיע ממקום אחד למקום שני ביחסית נוחות ונעימות (חוץ ממאזדה). אל תשכח גם שרוב אלו שרוכשים מכוניות כאלו, לא כל כך יצא להם לנהוג על מכוניות אחרות, טובות יותר, ברוב המקרים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדיוק מאותה הסיבה שרוב האנשים קונים לחם רגיל במכולת ולא הולכים לאיזה מאפיית שף בכפר פסטורלי כדי לקנות כיכר לחם שיפון עם נגיעות פסיפלורה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בדיוק מאותה הסיבה שרוב האנשים קונים לחם רגיל במכולת ולא הולכים לאיזה מאפיית שף בכפר פסטורלי כדי לקנות כיכר לחם שיפון עם נגיעות פסיפלורה.

אלה האנשים שקונים פיאט.

הצרכנים של מאזדה 3 וטויוטה קורולה הם בד"כ הסוג המושפע ביותר מאפקט העדר, אלה ששמעו לפני 15 שנה שטויוטה זה הכי אמין והכי טוב ולא טרחו לבדוק מעולם אופציות אחרות.

חמי היה כזה עד לא מזמן. הייתה לו קורולה ישנה שהחזיק כ-12 שנה בתור יד ראשונה. תוך כדי שהייתה לו אותה קורולה, מרוב שהיה מרוצה מהמותג, רכשו יאריס ורסו בתור רכב שני.

שלושה חודשים לפני תום האחריות ביאריס ורסו נדרשה ברכב החלפת גיר. על סיפורים כאלה מוציאים צו איסור פרסום בחברה הישראלית.

אושריקו אני יודע שקשה לך. אבל כן, טויוטה כלשהי התקלקלה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אם תשווה את הצרפתיות ליפניות מבחינת פרקטיות ולא מבחינת נוחות נהיגה , היפניות לוקחות ובגדול , אין מה לעשות יפניות זה המכוניות בין היותר אמינות שיש, מה שאתה לא יכול להגיד על צרפתיות .

ככל שיש יותר טכנולוגיה יש יותר תקלות ובזה אין מה להגיד הצרפתיות לוקחות ובגדול.

Using Tapatalk

פורסם

כמו שקונים I30, אימפרזה, אסטרה, גולף וכו', ככה קונים גם קורולה ו-3. מה הבעיה עוד לא הבנתי... כל אחד והצרכים שלו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...