Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בגלל שהרכבים נחשבים אמינים? כי נפוצים בליסינג? לא מזמן יצא לי להתיישב במזדה 3, קבלתי טראומה. ובכלל, למה לרכוש את הרכבים האלה כמשומשים, כאפשר לרכוש רכב צרפתי שיהיה חדש יותר, מרווח יותר, נוח יותר, בטיחותי יותר, במקרים מסויימים גם חזק יותר במחיר זול משמעותית?

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מציע שהוא יפספס טיפול או ישתמש בחלפים לא מקוריים על רכב צרפתי וקצת יזניח את הנקיון ואז יכנס למוסך.

מעניין אח"כ מה הוא יחשוב על קורולה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בגלל שהרכבים נחשבים אמינים? כי נפוצים בליסינג? לא מזמן יצא לי להתיישב במזדה 3, קבלתי טראומה. ובכלל, למה לרכוש את הרכבים האלה כמשומשים, כאפשר לרכוש רכב צרפתי שיהיה חדש יותר, מרווח יותר, נוח יותר, בטיחותי יותר, במקרים מסויימים גם חזק יותר במחיר זול משמעותית?

כן, הרוב טמבלים ורק אתה מבין.

הכיסא היחיד הנוח ברכב צרפתי הוא בד"כ זה שנמצא באולם ההמתנה במוסך.

פורסם
אני מציע שהוא יפספס טיפול או ישתמש בחלפים לא מקוריים על רכב צרפתי וקצת יזניח את הנקיון ואז יכנס למוסך.

מעניין אח"כ מה הוא יחשוב על קורולה.

phpYL9TkG.jpg

פורסם

כי יש לשכן,אז גם אתה(הקונה,או מי שזה יהיה) רוצה

כי מאזדה וטויוטה של פעם היו שיא האמינות,והסטיגמה עדיין עומדת,אז רוכשים

כי הן זולות (יחסית) במוסך בטיפולים שוטפים

בקיצור,כל התשובות נכונות :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לא ברור על איזה דור אתה מדבר ולאיזה רכב צרפתי אתה משווה, הפוסט הראשון לא אומר כלום בעצם חוץ מזה שקיבלת טראומה. או בקיצור - מיותר?

פורסם

לא יודע אל איזה טראומה אתה מדבר. רכבים רגילים /סבירים לא נופלים במכלול האיכויות שלהם ממכוניות אחרות בקבוצה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אפשר?!

נראה שאתה חוזר על קלישאות שהיו נכונות לפני 20 שנה.

נ.ב. לגבי הטראומה, כנראה יש לך נפש רגישה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

שההורים שלי חיפשו מכונית חדשה ראשונה אחרי אוסף של מכוניות יד שניה שחלקן פשוט התפוררו, אחד השיקולים היה רכב אמין.

אבא שלי קיבל המלצה מקצין צי אמריקאי על טויוטה קורולה "שהיא כמו לקסוס קטנה".

אז הם קנו קורולה 1998 מהניילונים. הטויוטה הראשונה שלהם. אכן הסאלון היה מאוד איכותי ונשאר מוצק ולא מקשקש או מרשרש גם שמכרתי אותה אחרי כ-14 שנים ולמעלה מ-300 אלף ק"מ. ד"א - כשהיא הייתה חדשה היא הייתה אחת המשפחתיות האוטומטיות המהירות ביותר על הכביש, בוודאי ובוודאי יותר מהירה מהגולף, הרנו והפיז'ו המקבילות.

מאחר שההורים שלי לא בדיוק חובבי הגה, אבל מחפשים רכב איכותי ואמין, הם נדבקו לטויוטה. לקורולה התווספה קארינה יד שניה שנשלחה אחרי שנים לפירוק אחרי תאונה ו-400 אלף ק"מ (!) והיא הוחלפה בהמשך בקורולה 2006. כל אותן מכוניות גילו אמינות מופתית ואיכות הרכבה. הטיפולים במוסך מורשה היו יקרים אבל נעשו היטב. במוסך לא מורשה הטיפולים היו זולים מאוד. רכבים משמימים, אבל עושים את העבודה.

כאפשר לרכוש רכב צרפתי שיהיה חדש יותר, מרווח יותר, נוח יותר, בטיחותי יותר, במקרים מסויימים גם חזק יותר במחיר זול משמעותית?

לפני שנתיים החלפנו קורולה 09' מליסינג בפיאט בראבו טורבו מאותה שנה. הרכב אמנם לא מרווח יותר, לא בטיחותי יותר באופן משמעותי, אבל כפי שציינת הוא היה זול יותר, מהיר יותר, נוח יותר, מאובזר יותר וללא ספק מהנה יותר.

אבל גם - מאבד ערך מהר יותר, קשה יותר למצוא מוסך שיטפל בו היטב וסובל מסטיגמה על אמינות לקויה שהיא לא לחלוטין לא מבוססת...

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

ועכשיו שהחופש הגדול מאחורינו :-D נהיה קצת ר-ציניים בתגובה

רוב האנשים הם אנשים שפויים, אנשים שאין להם מחלת הגה או נהיגה, אנשים שמנהלים משק בית צנוע ופשוט שבסה"כ רוצים לחיות חיים שפויים, מכובדים מבלי הוצאות מיותרות.

רוב האנשים ינסו להשיג כמה שיותר שליטה על הוצאות הרכב שלהם שכן זוהי אחת ההוצאות הגדולות פר חודש ולכן הפתעות שעולות כסף לא רצויות ואז השיקול בין נוחות ואיכות ובין ביצועים לבין צריכת דלק ואמינות גבוהה - יהיו לטובת הנתונים שיותר מעניינים את הכיס.

ברכבים של שנות ה90 עד אמצע שנות העשור הראשון של ה2000 - הרכבים היפניים פשוט מככבים בענק!

היום הפער הזה הצטמצם מאוד! אבל זה נכון גם בפערים של האיכות והנוחות בין היפניים לאמריקאיים ולאירופאים.

אז הזדעזעת ממאזדה שלוש? שהיא בעצם העתקה מאוד ברורה (וחייב לציין מאוד טובה רק חבל שאין הנעה אחורית) של ב.מ.וו סדרה 3 - אז תוסיף עוד כ70K שקלים ואולי תצליח לגרד 320I או שאולי בעצם צריך להוסיף הרבה יותר.

אתה מוזמן גם לקנות סיטרואן C4 שהיא בהחלט רכב מצויין - אבל אז, תנסה למכור אותה - בהצלחה! אתה כנראה תהיה חבר הפורום הבא שיעשה מסיבת בריכה בגלל שהוא הצליח למכור סיטרואן :-D (מציע לך לגשת לגלילות ולראות כמה מגרשי כדורגל של C4 דור ראשון פשוט עומדות שם וצוברות אבק)

או שאתה יכול לעשות את מה שאני עשיתי וזה לקנות רנו מגאן 2 2008 במסגרת עסקה באמת מצויינת - קיבלתי רכב פשוט מדוגם ומלוקק וחדש מהיבואן עם אחריות לשלוש שנים, יישור קו מכאני קומפלט כולל רצועת טיימינג, מצבר חדש ומה לא ועוד הטבות בשובי 20K שקלים על ביטוחים ועל ערכת מולטימדיה וחישוקי מגנזיום ומה לא... ואז לגלות שאחרי שנתיים ושלושה חודשים בדיוק! עסקה שהיתה שווה קרוב ל64 אלף שקלים שווה רק 29 אלף?!?!?!

אני חושב שזה היה מזלי שקרסו התחייבו לטרייד אין חוזר אחרת הייתי נאלץ לחזור אל האשה ולאמר לה - חמודה, מצטער אבל את תצטרכי לסבול את הגיר AL4 המעאפן הזה של המגאן כנראה עד שנגרוט את הרכב.

ובאמת הרכב היה בטיחותי, מרווח, נוח מאוד, חסכוני בדלק ורחמנא ליצלן אמין!

אבל הנה היא הוחלפה במיצובישי לנסר 2010 שהיא בפועל לא פחות נוחה - ולמען האמת בגלל גיר מצויין פשוט נוסעת חלק והיא מיד הופכת הודות לכך כטובה יותר מהרנו הקודמת, אז יש לה תא מטען קצת יותר קטן והיא קצת יותר איטית בזינוק אבל בכל שאר הפרמטרים - לוקחת את הרנו שכן, מאוד אהבתי דווקא.

מקווה שעזרתי.

אחד שיודע ומאוד מאוד סובל מתסמונת החופש הגדול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כי הם צריכים רכב.

ברוכים הבאים לחופש הגדול!

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אחרי שיהיה לך טויוטה אתה תבין, אין חכם כבעל ניסיון.

בהצלחה ותהנה בחופשה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...