Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחנה את הרכב את הרכב ברחוב ובדר"כ זה יוצא בשמש ולכן החלטתי להשתמש בכיסוי בימים החמים של הקיץ.

הבעיה היא הכיסוי עף מהרוח אחרי 5 דקות!

את החלק מאחור ניתן לקשור וקשרתי אותו, אבל זה לא ממש עוזר! השאר הכיסוי לא ניתן לקשור ואין גם לאן.

האם יש מישהו יש פתרון יצירתי מה לעשות שהכיסוי לא יעוף?

תודה מראש

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם (נערך)
שלום

האם יש מישהו יש פתרון יצירתי מה לעשות שהכיסוי לא יעוף?

תודה מראש

בשולי הכיסוי, בצדדים של הרכב יש חורים. לקשור מתחת לרכב מצד לצד עם חוט עבה, משהו כמו מיתר מצנח.

בנוסף, אני "אורז" באזור מכסה המנוע עם רצועה שאילתרתי, משהו כמו חגורה.

עריכה אחרונה על ידי YHS
פורסם

אם יש לך גישה למכונת תפירה (או לתופר/ת), תפור בתחתית הכיסוי מכפלת של 1-2 ס"מ ותשחיל דרכה "גומי לתחתונים" (רצוי - כפול). אחרי זה הכיסוי לא יעוף גם בטורנאדו.

:turn-l:
פורסם

שני החורים שהוזכרו יכולים לעזור.

קניתי שרשרת דקה והשחלתי דרך חור אחד, יצרתי יתרה והעברתי מתחת לרכב ודרך החור השני ובחזרה לחור הראשון. חיברתי את שני הקצוות במנעול קטן וכך הכיסוי תפוס וגם לא נגנב.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

פתרון מיידי- תקח פנימית של גלגל משאית וגזור 2-3 סרטים ברוחב5-6 ס"מ וקשור סביב מכסה המנוע ותא המטען.לחילופין אסתתי יותר,יש רתמות ריתוק [כמו לריתוק אופנוע בעגלה לגרירה] עם ראצ'ט באורכים מתאימים לשתי קצוות הרכב.

פורסם

אני תפסתי עם גומיות אופניים. כאלו שהיינו תופסים לסבל של האופניים. יש כאלו בחנויות של עשה זאת בעצמך.

פורסם

חשבתי על הנושא הזה בדיוק השבוע ברכבים שלי שנימצאים באחסנה והרוח מעיפה לעיתים את הכיסוי,

יש לקחת 4 מגנטים של של רמקולים גדולים ולהדביק על הכיסוי בכל פינות הרכב, זאת לאחר הלבשת הכיסוי.

זה שימושי רק לרכב שהוא לא יומיומי.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...