Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין בצמיגים חדשים. כרגע היפנית נועלת 4 צמיגים ירוקים כשהאלו מאחורה הם די ישנים. חשבתי על להחליף לאותו דבר כי יש להם אורך חיים גבוה יחסית וזה מה שחשוב ברכב כזה, אבל בא לי ללכת על משהו עם קצת יותר אחיזה(למרות שרכב בן 15 כנראה לא יהיה יציב כמו פעם). ראיתי כאן בפורום המון פעמים שהצמיגים FLAKEN Z912 מומלצים יחסית. השאלה היא האם הם מחזיקים מעמד יפה והאם הם בכלל נמכרים במידה שלי וכמה הם עולים?

ואם אפשר עוד רשימה של צמיגים איכותיים יחסית למידה הזו שהם לא רק ירוקים אני אשמח.

14\65\185. תודה ושבת שלום.

פורסם (נערך)

שלום,

פאלקן במידה שלך יעלו כ -270-300 ש"ח לצמיג.

הם שקטים, אוחזים לא רע ולא נשחקים מהר ברכב כמו שלך. מדובר בתמורה טובה למחיר.

כמובן, יש צמיגים יותר טובים, אבל גם המחיר יותר יקר.

במקרה שלך אני לא רואה היגיון לשלם 100 שקלים נוספים על כל צמיג מהדגמים הבאים:

KLEBER Hp3

Bridgestone b250

Goodyear efficient grip

אולי יש היגיון לשלם 30-40 שקלים אקסטרה על Toyo cf1

אבל שוב - פאלקן ze912. מספקים מעל ומעבר לקורולה 99.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ברשותי קורולה 2001 שמתי לה MICHELIN

עלו 380 כ"א ממליץ בחום. רק שים לב שיש קוד מהירות לקורולה לפי ספר הרכב קוד המהירות המתאים לשנים כמו שלך ושלי הוא H ולא T

פורסם (נערך)

אין כל חובה להיצמד לקוד מהירות ברכב ממודל 99 או 2001 כל עוד מדובר בקוד S ומעלה.

רק משנת 2007-2008 התחילו לציין ברישיון הרכב קוד מהירות.

מישלין צמיגים טובים, אבל גם כאן ההפרש מפאלקן הוא 100 שח לצמיג.

ואם מחליטים לשלם את התוספת, לדעתי כיום Goodyear עדיפים ( מתייבשים יותר לאט ממישלין אנרגי).

ואם לא רוצים צמיגים ירוקים, Bridgestone b250 צריך להיות הכיוון.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום,

פאלקן במידה שלך יעלו כ -270-300 ש"ח לצמיג.

הם שקטים, אוחזים לא רע ולא נשחקים מהר ברכב כמו שלך. מדובר בתמורה טובה למחיר.

כמובן, יש צמיגים יותר טובים, אבל גם המחיר יותר יקר.

במקרה שלך אני לא רואה היגיון לשלם 100 שקלים נוספים על כל צמיג מהדגמים הבאים:

KLEBER Hp3

Bridgestone b250

Goodyear efficient grip

אולי יש היגיון לשלם 30-40 שקלים אקסטרה על Toyo cf1

אבל שוב - פאלקן ze912. מספקים מעל ומעבר לקורולה 99.

אני מאוד מקווה שהמחירים שנתת יתקבלו בפועל בפנצ'ריות באיזור שלי...בד"כ זה ממש לא ככה.

העניין הוא שאני לפעמים נוסע קצת אגרסיבי (יש תקופות כאלו:twisted:) האם הצמיגים האלו עומדים בעומס? כמובן לא כל הזמן.

אגב, חבל מאוד שג'אנטים טובים ואיכותיים קשה למצוא לקוטר 14 אבל לפחות צמיגים טובים יש עדיין בשוק

:D

פורסם

באתר טייר קלאב ניתן לרכוש צמיגים מדגם Falken ZE912 במידה המבוקשת במחיר של 282 ש"ח לצמיג כולל הכל - פירוק, איזון, התקנה ומע"מ. המחיר בתוקף להזמנה באינטרנט או דרך המוקד הטלפוני בלבד, ואת ההתקנה ניתן לבצע ברשת פנצ'ריות טייר קלאב בפריסה ארצית.

• תוכן חדש...