Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אני אולי חכמולוג תורן או מ"מ אבל אתה בהחלט חרטטן על בסיס קבוע

אתה קולט שזאת רק הצעת מחיר ולא עשו עוד שום טיפול אבל אתה כבר ישר צועק על בטוח לא החליפו כמו שצריך

ולידיעתך שמה שרשום בהצעה מחיר לא מחייב מבחינת מה ששמו בפועל ולפעמים שמים יותר נוזל מאשר כתוב בהצעה כי נשפך קצת למכונאי או נתן לנוזל להמשיך לצאת אחרי שכבר נוקז נוזל נקי כדומה

ומה הקשר לבוקי ? אתה משמיץ קבוע מוסכים ושאתה בכלל לא מכיר ולא בקרת בהם מעולם

אכן לא שמתי לב שזו רק הצעת מחיר ולתומי חשבתי שזו עבודה בפועל שבוצעה.

אני לא משמיץ קבוע של שום מוסך ואל תייחס לי דברים שלא היו ונבראו.

שאלתי אותך שאלה בסיסית מהי הכמות שמחליפים בפועל לפי הצעת המחיר שצורפה ולא תשובה לגבי התהליך שכול חובבן יודע.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מרק, בוא נחשוב בהיגיון.

גם אם מחליפים את כל הנוזל כמו שצריך וגם אם רק שואבים מהכוסית, חיוב בחשבונית מבחינת שעות+חומרים יהיה זהה. כלומר חיוב מלא על החלפה מלאה.

וזה מהסיבה הפשוטה שלא קיימת במערכת פעולה שנקראת "החלפת נוזל בלמים בכוסית בלבד".

פורסם
אכן לא שמתי לב שזו רק הצעת מחיר ולתומי חשבתי שזו עבודה בפועל שבוצעה.

אני לא משמיץ קבוע של שום מוסך ואל תייחס לי דברים שלא היו ונבראו.

שאלתי אותך שאלה בסיסית מהי הכמות שמחליפים בפועל לפי הצעת המחיר שצורפה ולא תשובה לגבי התהליך שכול חובבן יודע.

אני מציג לך את הדברים כמו שאני רואה וקורא אותם אלי קצת בהגזמה אני מודה אבל רק כדי ליצור איפקט

אני שמח ששמת לב עכשיו ושגם חזרת בך חלקית בשלב מסויים בשרשור אבל בכל זאת אתה דיי מגמתי בעניניים כאלו ואני מציע לך להרהר בזה קצת במקום להתפלפל איתי על כמה שמן ברקס יש ברכב כזה או אחר

פורסם

הכמות ברכב פרטי היא לרוב חצי ליטר של נוזל בלמים לניקוז מלא לפעמים קצת יותר

זמן עבודה למכונאי עצלן במיוחד לניקוז מלא עם ספוטניק הוא 20 דקות

קשה לי להאמין שבמחיר של 432 שקלים טיפול 75K כולל גם החלפת נוזל בלמים לפי הספר. זה ממש לא משנה אם למכונאי עצלן הפעולה לוקחת 20 דקות או 10 דקות מכיוון שזמן תיקני להחלפת נוזל בלמים בלבד נעה בין 0.6-0.7 ככה שהחיוב עשוי להגיע 160-200 שקלים ללא מע"מ רק על העבודה.

תא'כלס העבודה לוקחת 30 דקות לפחות גם עם ציוד מתאים וזה מניסיון במוסך מורשה מקצועי עם צוות עובדים מקצועי והמחיר הוא בסביבות 250 שקלים.

לפתוח האשכול, אשמח אם תעדכן אותנו כיצד בוצעה החלפת נוזל הבלמים וכמה שילמת.

תבקש לראות או להציץ כיצד מבוצע תהליך החלפת נוזל הבלמים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...