Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הבוקר 23.06.14 בערך בשעה 08:00

אישתי נסעה מצומת גהה לכייון בורסה. היא נעצרה ברמזור אדום ברח' זבוטינסקי צומת הרב שח.

היו מספר רכבים לפניה ברמזור. לפתע הגיעה אופנוע מהצד ימין הוריד לה את מראה המשיך הלאה

הרמזור התחלף לירוק והוא המשיך מבלי לעצור.

לשאלתי

אולי מישהוא היה עד לאירוע

אולי מישהוא מכיר עם יש מצלמות באזור

אומנם מדובר ברכב ליסיניג. עדיין לא הייתי רוצה לשלם השתתפות עצמית

בתודה אלכסIMG-20140623-WA0000.jpgIMG-20140623-WA0001.jpgIMG-20140623-WA0002.jpgIMG-20140623-WA0003.jpg

פורסם

יש לך את כל החלקים של המראה?

ניראה שהצד פנימי (הזכוכית) רק יצא מהתושבת שלו וניתן להחזירו בחזרה (בלחיצה עם קצת כוח).

אגב, מדובר ברב ש"ך ולא שח :wink:.

פורסם

אם המראה אכן מתחברת כראוי וניתן לנסוע עם הרכב, בדוק בעבודה האם קיימת השתתפות עצמית (לעיתים לתאונה ראשונה

לא קיימת) ואם כן מה גודלה.

בדוק באיביי מה עלות חלק הפלסטיק של המראה, אולי שווה לך להזמין משם ולא לערב בכלל את החברה.

אם יש לך זמן וכוח, תוכל לעשות סיבוב בין כמה פירוקיות ולנסות למצוא שם.

פורסם

לפעמים רוכבי האופנועים עושים זאת בכוונה לנהגים שכמעט סיכנו להם את החיים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אבל אנחנו לא יודעים שזה היה המצב באמת.

יש לי רושם שזה הייתה גם כוונת eyals

רוכב האופנוע פגע במראה בכוונה או בטעות?

אז האם אתה מציע שכל אחד ינסה לנקום, לא נראה לנהג אופנוע צורת נהיגה של מישהו שיתלונן במשטרה, איך יראה העולם שלנו אם כל אחד יקח את החוק לידיים בכל תחום שהוא.

פורסם

אני רק גיששתי בזהירות כדי להבין מה קרה שם.

עדין לא שפטתי ולא תליתי אף אחד.

אכן לעיתים ישנם רוכבי אופנועים שסבורים שנהג שסוטה עליהם ולא משתמש במראה כנראה לא צריך את המראה וזה לגיטימי מבחינתם לעצב לו את המראה מחדש.

פורסם

עד היום, הרבה יותר נהגי אופנועים גרמו לי לבלום מאשר נהגי רכבים, לא "נקמתי" באף אחד מהם.

ברחוב ליד ביתי, הרבה יותר נהגי אופנועים גורמים למטרד של רעש ע"י נסיעה בפול טורים ומשיכת הילוכים עד אין סוף. האם על פי אותו הגיון אני צריך לרדת למטה עם שקית סוכר ולעצב להם את המנוע מחדש?

פורסם
ידידי, איפה ראית שעודדתי התנהגות כזאת? בסך הכל שאלתי שאלה לגיטימית.

לא טענתי שאתה עודדת.

כתבתי שעל פי אותו הגיון של רוכבי האופנוע (לא שלך), אולי גם אני אצא במסע נקמה כנגדם.

פורסם

חברים, עבריין הוא עבריין. אתה לא הופך לשובר מראות רק כי כלי התחבורה שלך הוא אופנוע, טוסטוס, מכונית פרטית, מונית או משאית חלוקה יומית.

אם נתחיל עם הכללות לא נצא מזה.

בהצלחה לפותח השרשור; נסה אולי בעירייה הרלוונטית, אולי יש מצלמות פיקוח באיזור.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...