Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשה מקנדה בת 25 עצרה את רכבה על הכביש המהיר בכדי להציל ברווזונים. היא לא הפעילה שום אורות מצוקה (4 וינקרים) והשאירה את דלת הנהג פתוחה. כתוצאה מכך, רוכב אופנוע בן 50 ובתו בת ה 16 שרכבו ביחד על האופנוע התנגשו בה ונהרגו במקום.

חבר המושבעים החליט פה אחד ומצא אותה אשמה בארבעת הסעיפים שהיא הואשמה בהם.

מה שלא יהיה, העיקר שלברווזים שלום (נכתב בציניות להמחיש עד כמה הטימטום של בני אדם יכול לפגוע באחרים).

http://news.nationalpost.com/2014/06/20/jury-finds-woman-guilty-for-causing-deaths-of-two-bikers-when-she-stopped-to-save-ducks-on-highway/

http://www.opposingviews.com/i/society/crime/woman-who-stopped-highway-help-ducks-found-guilty-death-motorcyclists

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

כפי הנראה היתה רשלנות תורמת של נהג האופנוע, עליו השלום.

לא ממש ברור לי מה היא נסתה לעשות, לא מבחינה תעבורתית ולא מבחינת טיפול בבעלי חיים: לא לוקחים ברווזים הביתה כי הם נראים בודדים.

מצד שני ההאשמה של גרימת מוות כפול ברשלנות (מקווה שתרגמתי נכון) נראה לי מוגזם בנסיבות (בארץ אם אתה נוסע שיכור ומסומם בלי רישיון ודורס הולכי רגל במעבר חציה, לא תקבל גזר דין כזה)

פורסם
כפי הנראה היתה רשלנות תורמת של נהג האופנוע, עליו השלום.

אה? הסקת מסקנות פרטית שלך?

בכל מקרה...מצד אחד היא טיפשה וחסרת כל היגיון ועל טפשות כזו משלמים בחיים לפעמים. מצד שני אני לא מאמין שהייתה כוונה פלילית, אך זה לא בית משפט ישראלי.

בישראל דריסת אדם עם מכונית זה הדבר הכי קרוב לרצח חוקי, בהגדרה זו תאונה ואין כוונה מראש (למרות שכאופנוען אני חושב אחרת בלא מעט מקרים שאני רואה על הכביש).

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
(בארץ אם אתה נוסע שיכור ומסומם בלי רישיון ודורס הולכי רגל במעבר חציה, לא תקבל גזר דין כזה)

זה מראה עד כמה המצב בארץ עוד יותר מבולבל ומעורר רחמים מאשר המקרה הנ"ל.

דבר כזה קורה בגלל חוסר אכפתיות מוחלט או בגלל טיפשות של האשה. יש סיסמה שעד כמה שהיא פשוטה היא נכונה: "חושבים- חיים", ואם היא היתה חושבת לשניה במקרה הזה היו נצלים פה חיים שהתבזבזו סתם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

עדת הראייה מספרת שהרכב חנה בצד השמאלי של הכביש (בהנחה שהכביש היה דו נתיבי לכל כיון) במקום בו לא היה מספיק מקום בתור שוליים המספיקים לעמוד עם הרכב. דלת הנהג, הייתה פתוחה והנהגת לא הפעילה אורות מצוקה (4 ווינקרים בו זמנית).

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לדעתי יש משהו בדברים שarmagedon אומר,איך האופנוע הגיע בכלל לדלת?

כפי שבארץ הרבה מהם נוהגים,עוקפים מימין,בין הרכבים, כאילו הכביש שלהם,בהחלט יש לו תרומה לזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה קצת מצחיק, היה כאן פעם שרשור של מישהו שהציל חתול או כלב בכביש מהיר ורוב התגובות היו בעד המעשה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יחי ההבדל הקטן- האם הנהג בשרשור שפה גם השאיר דלת פתוחה לרווחה על שוליים לא מספיק רחבים ולא הפעיל אורות מצוקה?

גם אם הייתה תרומה קטנה ברשלנות של רוכב האופנוע- הכביש הוא לא מקום שבו הוא אמור לשחק "תחשוב מהר" כאשר מכשול קופץ מולו, זה מצב שצריך לקרות אך ורק במקרי חירום חריגים ביותר (כאלו שלפעמים גם יש להם סימן מקדים)

ללא ספק גרימת מוות ברשלנות של הנהגת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
יחי ההבדל הקטן- האם הנהג בשרשור שפה גם השאיר דלת פתוחה לרווחה על שוליים לא מספיק רחבים ולא הפעיל אורות מצוקה?

אין לי מושג, אני לא מצליח למצוא את זה. בכל אופן זכור לי שהיתה שם הפרעה כלשהי לתנועה.

פורסם

על פי התמונות הנהגת אשמה בכל 100%. היא נעמדה בנתיב השמאלי כאשר רק הגלגל השמאלי היה בשוליים. גם הסיבה מגוחכת (ראתה בזוית העיין ברווזים שלא הצליחו לעבור את הבטונדה ורצתה להביא אותם הביתה).

לרעת האופנוען יש לציין שעל פי התמונות והנזק לרכב, הוא נתקע ברכב במהירות מלאה, מצד שני אם זה לא היה הוא זה היה מישהו אחר.

פורסם

מישהי שאני מכיר כל פעם שרואה חתולים באיילון היא קוראת למשטרה שיבואו להציל את החתול המסכן.

באחת הפעמים השוטר נדרס ושבר עצמות.

היא עדיין היתה מרוצה שהוציאה את החתול מאיילון.

אוהבי חיות חושבים שחיי חיות יותר חשובים מבני אדם.

אייל

פורסם

תלוי איזו חיה ותלוי איזה בן אדם. אל תכליל את כולם. לדוגמא, חיי חתולה שלי שווים בשבילי הרבה יותר מחיי כל הערסים והפרחות של חדרה ביחד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה בגלל שהם לא בני אדם. הדיון הוא על חיי אדם מול חיות.

• תוכן חדש...