Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מעוניין לקנות את iron x שאיתו אני אנקה את הגאנטים ואז לשים חומר שיגן(jetseal 109 יעשה את העבודה?).

השאלה שלי זה נניח ששמתי את החומר שתמליצו עליו אז נניח בפעם הבאה שאני אשטוף את האוטו ואני אנקה את הגאנטים האם iron x יוריד את ההגנה?

דרך הגב מישהו יודע כמה זמן יחזיק Natural Shine של cg יחזיק על הגומי והפלסטיקים החיצוניים?

עריכה אחרונה על ידי sapancool
פורסם

תנו לי לנסח מחדש את השאלה.

יש לי על הגאנטים פארמנון פלטינום ואני כנראה גם ישים שכבה של jetseal 109 עכשיו אם אני אנקה עם הiron x זה יוריד את ההגנה שעל הגאנט?

פורסם

IRONX יוריד כל דבר - כל הגנה שיש.

החומר מעולה ממש - מנקה את הג'נט מאד טוב.

אחרי שימוש בו אתה יכול לשים חומר הגנה בפני חלקיקי הבלמים שלא ידבקו שוב.

החומר הכי טוב שאני מכיר הוא

http://www.ebay.com/itm/Poorboys-Wheel-Sealant-8oz-236ml-Poor-Boys-Protection-Alloy-Wheels-Detail-/160817038617?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item2571714519

מחזיק כמה שבועות - אתה פשוט שוטף עם מים, או מקסימום עם מברשת בקלילות והכל יורד.

שים אותו כל 3-4 שבועות וזה יהיה מעולה - הג'נט שלך יהיה תמיד נקי מחלקיקים

קובי

:-)

פורסם

מחזק את ההמלצה של kobi לגבי הווקס של פורבוייז, הוא מעולה ואני משתמש בו כבר זמן מה. מחזיק 2-3 וחצי חודשים,מנקה את הג'אנטים באופן קבוע ושבועי רק עם מים והכל יורד כלא היה. מעניק ברק לצבע הג'אנט וסה"כ אני מרוצה מאוד. השדרוג הבא שאני רוצה הוא לתת הגנה של אוטם צבע/קואוטינג לג'אנטים וליישם מעל את הפורבוייז.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...