Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה לקנות רמקולים 6.5" עגולים אחוריים ורוצה שבמיוחד יהיו חזקים בתחום

של התדרים הנמוכים ובדפיקות של הבסים. רצוי שגם יהיה להם טוויטר נחמד שיוציא צלילים דקים ואיכותיים.

אני מבקש עזרה בגלל שהרמקולים שאני רוצה הם 6.5" וקשה למצוא רמקולים כאלה שהם עוצמתיים בתחום הבאס כי בתחום הזה מובילים יותר ה-6X9.

אז אני מבקש את עזרתכם במציאת רמקולים כאלה אם אפשר תציעו דגמים מבסויימם או אתרים...

תעזרו לי מהר כי אני חייב להחליף את הרמקולים

Pontiac Bonneville SSEI

פורסם

אני חושב שרק קומפוננטים יתנו יותר מ 6.5 "רגילים"...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

התקציב שלי הוא עד 550 שקל.

אני יודע שקומפוננט ייתן יותר מ6.5 רגילים אבל הוא לא מיועד להיות בחלק הקדמי של האוטו בדלתות?

ואם אני אשים קומפוננט אני לא אצטרך להוסיף לו מגבר כדי שהוופר ידפוק כי אם כן עדיף לי לקנות 6.5"

רגילים 2WAY או 3WAY עם מגבר במחיר זול יותר כי הקומפוננט בדר"כ יקר יותר.

Pontiac Bonneville SSEI

פורסם

אז אם אין לך כלום שים אולי את המאגנט ב340 ומגבר ב200-300

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

הסט שמצאתי שיורד הכי נמוך (30HZ) בטווח המחירים שלך הוא:

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=363&CatCode=83

בבנוסף רציתה טויטר שישתלב הכי טוב אז בבקשהלסט יש גם טויטר שמגיע מאוד גבוה - שזה אופיני לסטים של קלריון 32,000 - לא יותר מידי אבל עדיין גבוה מהרגיל.

אם תרצה עליו חוות דעת, אני חושב שאני מכיר מישהוא אני צריך לשאול אותו לחוות דעת אם תבקש.

פורסם

באמת הייתי רוצה חוות דעת עליהם כי אני לא מוצא את הרמקולים שבאינטרנט בחנויות ואז אני לא יכול לשמוע אותם אז הייתי רוצה דעה של משהו ששמע אותם

Pontiac Bonneville SSEI

פורסם

בררתי

יש להם באס טוב אך לא ניראה לי מספק - שורה תחתונה אם מישהוא ימצא רמקולים שנותנים יותר באס מזה מה שאני לא בטוח אולי אחרי חיפוש ארוך.

• תוכן חדש...