Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת. אני זקוק למחשב נייד. התוכנות שאני עובד איתן {בתחום הנדלן והמשכנתאות} רצות רק על ווינדוס.

 

אני עובד גם עם טבלאות אקסל ומשתמש המון ב"וורד".

 

אני עובד עם 2-3 תוכנות פעילות ועם מס' חלונות פתוחים במקביל לצד מס' גליונות אקסל ו-וורד והכל בו זמנית.

 

עברתי "בטעות" בחנות אפל ונדלקתי על נוטובוק AIR [ככל שאני מגדיר נכון] שהוא דק להדהיםם , ממצב שינה לפעילות מלאה הוא עובר במיידית ללא המתנה כלל, משקלו 1.3 קג' סהכ , 12 שעות עבודה מובטחות [במקום 7 שעות בניידים העבים יותר שמשמשים לגיימרים] ממש מדהים.

 

אבל-- כנראה לא מתאים. [ בחנות אמרו שניתן להתקין במקביל ווינדוס [?] ולעבוד עם התוכנות שדורשות ווינדוס תחת ווינדוס ועם השאר לא]

 

החסרון שגודל המסך הוא 13.3 אינץ' והניידים של אפל עם מסך 15 אינץ' כבר עבים ועם סוללה דקה יותר.

 

אבל הבעיה הגדולה היא כנראה מע' ההפעלה.

 

פתאום כל הניידים האחרים נראים לי כמו "גודזילות" וממש אין לי חשק למי מהם שראיתי.

 

מה עושים? מה הפתרון האידיאלי?

 

תודה--דני.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

 

  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראית מחשבי 13.3" של מותגים אחרים? נכון שהם פחות יפים מ-Apples, אבל מגיעים עם וינדוס

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
ראית מחשבי 13.3" של מותגים אחרים? נכון שהם פחות יפים מ-Apples, אבל מגיעים עם וינדוס

 

 

אם הם מגיעים עם חלונות 8 וותר על התענוג. מדובר בסיוט

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מציע לך בחום לבדוק את סדרת Zenbook של אסוס (ASUS). זאת סדרת לפטופים קלים נורא (אולטראבוק) עם נתוני ביצועים פסיכיים ומסכים בגדלים של עד 15.6 אינץ' (אם לא הוציאו עדיין משהו יותר גדול).

 

*לא יודע לגבי חיי סוללה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אם הם מגיעים עם חלונות 8 וותר על התענוג. מדובר בסיוט

 

מסכים באופן כללי, לא התחברתי לחלונות 8 בכלל.

העניין משתפר משמעותית במחשב עם מסך מגע, והופך את העניין לנסבל ומצריך התרגלות.

בכל מקרה תמיד עומדת האופציה לשנמך לחלונות 7.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

במקבוק פרו אתה יכול לשלב ווינדוס ומק ולהעביר ביניהם בלחיצת כפתור, נתונים וקבצים נשמרים ואתה רק נע בין מערכות ההפעלה בלייב, בלי צורך בריסט.

לא יודע לגבי הAIR..

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אני ממליץ לך בחום לוותר על ההרפתקה זאת. להתקין ווינדווס על מק זה אפשרי אבל זה אף פעם לא עובד טוב כמו ווינדוס על מחשב רגיל.

 

אם אתה חייב להשתמש בווינדוס עדיף שתקנה מחשב נייד דק אחר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)
כמו בכותרת. אני זקוק למחשב נייד. התוכנות שאני עובד איתן {בתחום הנדלן והמשכנתאות} רצות רק על ווינדוס.

אתה יכול לקנות את המקבוק ולהתקין עליו WINDOWS. או לקנות אולטרהבוקים מחברות אחרות (לא חסר מבחר בשוק), שיהיו אפילו עדיפים על המקבוק, כי לא יהיה צריך לשבור את הראש איך להתקין על זה WINDOWS (הם כבר יבואו עם 7/8 מותקן), ויהיה לך גם מבחר גדול של קונפיגורציות. או לקנות מחשב נייד נורמלי בלי הפוזה של אולטרבוק, ולקבל יותר מחשב בפחות כסף. השמיים והמסגרת אשראי שלך הם הגבול.

אם הם מגיעים עם חלונות 8 וותר על התענוג. מדובר בסיוט

גם אני חשבתי כמוך עד לא מזמן, אבל התקנתי על המחשב שלי 8.1, וראיתי שהאפליקציות והמשחקים (במיוחד כאלה שתומכים DX12) רצים הרבה יותר חלק, מחשב עולה הרבה יותר מהר, ובכלל מרגיש כאילו "התחיל לנשום".

 

זאת מערכת הפעלה שעדיפה בכל פרמטר על קודמותיה, ומאוד לא מוערכת בגלל ממשק מטרו המעצבן. אם מגדירים שהמחשב יעלה יש לשולחן העבודה, מתקינים עליה START MENU 8, שמעלימה את המטרו כמעט לגמרי (משאירה את מנהל המשימות ואת ה-CHARM BAR, שלא מציקים, לכן אין לי בעיה איתם), אז לא ממש ברור לך למה מלכתחילה התעקשת להישאר עם ה-7 הכבדה והאיטית.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה goreshlv.

אהבתי שהוא מפיל את הסרפס על שטיח בשביל להראות כמה הוא חזק ולא שביר.

וגם שכשהוא פונה לכתבים וכולם עם מקבוקים :lol:

 

דני, אני מצטרף להמלצה על הזנבוק. העיצוב שלהם מדהים (מעדיף אותו על פני העיצוב של המקבוק איר, וזה לא טריוויאלי בכלל) ויש להם מפרטים מאוד חזקים שרצים על ווינדוס.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

מה הבעיה בדיוק עם מקבוק ותוכנת כמו פארללס ?, עובד חלק כמו חמאה ואפשר להנות מ2 העולמות במקביל, או לחילופין אפשרות לחלק את ההארד דרייב ל2 ותוכל לבחור מה בא לך ווינדווס (איכס) או מערכת הפעלה של מק (יאיי) בכל פעם שתדליק את המחשב .

פורסם

מחזק, אני בעלים של מקבוק אייר, מותקנת עליו פרללס עם ווינדוס, עובד מושלם.

אני עובד על המערכת הפעלה של אפל, וכשאני צריך ווינדוס אני פשוט פותח את הפרללס ונפתח לי הווינדוס. עובד מעולה.

פורסם

אין שום בעיה להתקין Windows בדואל בוט או בוירטואליזציה על מק.

למעשה אני עושה את זה מאז 2006 ועובד ללא בעיות.

אפל אפילו מספקים Drivers pack למקבוקים לעבוד עם חלונות.

DJI , מאיפה האימרה הזו?

למעשה גם כשויסטה יצאה - PCMag הכריז שהלפטופ הכי טוב לויסטה היה ... מקבוק פרו ... ומדי פעם גם בזידינט , פורבס ועוד כמה מגזינים זה חוזר על עצמו.

 

קח בחשבון - ה12 שעות סוללה במחשב כזה קל באים גם עקב המערכת הפעלה שקיימות בה אופטימיזציות רבות לעומת חלונות (מסיבות דומות שiOS רץ יותר טוב על חומרה מסוימת מאנדרואיד עם חומרה מקבילה - לא צריך לתמוך במליון חומרות, ובנוסף זו מערכת שבנויה בצורה הרבה יותר חכמה בהרבה דברים מאחורי הקלעים).

בחלונות - אל תצפה ל12 שעות סוללה.

 

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מחזק, יש לי אחד, יתאים מעולה לדרישות.

  

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

 


×
×
  • תוכן חדש...