Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הטלפונים שם זולים בהרבה מישראל, ולא רק - רוב מוצרי האלקטרוניקה שם זולים משמעותית.

אבל !! חובה לקנות ממוכר אמין ולא מחאפר שיכול למכור לך זיופים וכו.

למשל לך לפנטיפ ושם תעלה לחנויות גדולות וקנה שם. (לא מדוכנים)

נסה למשל את IT CITY בקומה 5 חנות ענקית

יש שם חנויות הוגנות - קניתי פעם דיסק mSATA למחשב נייד ואחרי שלא התאים חזרתי והם החזירו לי כסף,

הופתעתי לטובה.

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

ממליץ גם לבדוק בחנויות עצמן ולא בדוכנים כי גם זה יהיה בטוח לא זיוף וגם תקבל החזר מיסים בחזרה לארץ וכל הפעמים שקניתי שם זה יצא לי יותר זול מהדוכנים שווה להסתכל גם שם

פורסם

MBK, קומה 4 ליד המעליות חנות בשם סיטי פון. כל הישראלים קונים שם, המוכר שם מאוד אמין ואמר לי מראש- אתם לא משלמים עד שאני לא מוכיח לכם שזה מקורי. קנינו במכה 3 מכשירים אייפון 5S. כל החנות מלאה בשלטים של ישראליים. שלחתי חבר לקנות משם גם. הפלאפונים אצלו הכי זולים (כמובן לא משמעותית יותר זולים) ומקוריים.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

תוסיף בפייסבוק בחור בשם nati simoni. זה בחור ישראלי נורא נחמד, שמתגורר בבנגקוק, ויש לו עסק חנות סלולר, מיותר לציין שכל המכשירים מקוריים, בנוסף הוא נותן אחריות גם בארץ. שווה לבדוק!

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

אגב החנות ניקראת ״קליק פון״ היא נמצאת ברחוב התרמילאים הידוע ״קוואסן״

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תוכן חדש...