Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים ותודה ראש מראש על העזרה.

קיבלתי מחבר מגבר במחיר סמלי.

יש ברשותי כעת:

HU: philips cem210

סאבוופר: דומבוסס 375rms (בהמשך אחליף).

המגבר הינו:

Sound Storm SSL F4.800

במפרט:

RMS Power Rating:

4 ohms: 85 watts x 4 chan.

Max power output: 800 watts

2 ohms: 200 watts x 4 chan.

Bridged, 4 ohms: 400 watts x 2 chan.

השאלות:

1) איזה עובי (gauge) כבל מתח (+) ואיזה פיוז תואם?

2) האם אפשר והתוצאה תהיה אותו דבר אם העביר rca אחד מה-hu ואחבר במגבר באמצעות מפצל rca?

או לשים מפצל ב-hu ואז לעביר 2 rca למגבר?

3) בערוצים 1-2 אחבר זוג קומפננט קידמי ובערוצים 3-4 אחבר סאב בגישור, לפי התרשים זה אפשרי?

4) ברצוני לרכוש קומפננט מורל טמפו 6.5 האם הסט מתאים למגבר? או המלצה לסט אחר?

5) איזה עובי חיווט צריך להריץ לזוג קומפוננט מהמגבר?

6) איך לכוון את הג׳יין ושאר האופציות לאחר ההתקנה?

7) יש חוות דעת על המגבר הנ״ל?

מבחינת ידיים טובות והבנה טכנית יש לי.

לכן שואל להיסגר על הפרטים הקטנים.

תודה רבה שי.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

עריכה אחרונה על ידי shai0705

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

פורסם

1. על אף שכבל 8 גייג' איכותי יספיק לנושא, אני ממליץ בחום להעביר כבל 4 גייג' ברמה סבירה-טובה עם פיוז של 80A.

2. לא. התוצאה תהיה שונה, יש לך בר"ד 2 יציאות למגברים, נצל את שתיהן, אחת לסאב ואחת לרמקולים על מנת לאפשר שליטה בין הרכיבים האלו.

3. לפי התרשים שני זוגות הערוצים ניתנים לגישור ולכן אתה יכול לגשר כפי שציינת.

4. הטמפו יתאים ללא כל בעיה. המלצתי היא לשמוע כמה סטים וא"כ להחליט מה הכי קלע לטעם שלך. סטים נוספים שהייתי ממליץ עליהם זה הרץ אנרג'י, גלאדן M-LINE ופוקאל אקסס.

5. חיווט בעובי 1.5 מ"מ ומעלה של חברה סבירה מתחום האודיו לרכב יספיק. שים לב, הרבה פעמים כתוב על הכבל מידה מסוימת ובפועל הוא דק יותר- אז בדוק זאת ואל תסתמך על הכתוב בלבד. לפעמים תיתקל במידות אמריקאיות, אז 16 גייג' אמיתי או 14 גייג' סביר.

6. באס בוסט- להוריד לגמרי. חיתוך תחתון (HPF) לאזור ה 80, רצוי לפי שמיעה אם אתה מסתמך על המגבר, ולא לפי הכיתוב על המגבר. לגבי ה Level- כיוון שכנראה אין לך אוסילוסקופ או מכשיר אחר למדידת עיוות האות, אני ממליץ לך לכוון כאשר הר"ד על 75-80% מעוצמת השמע, ולהעלות בגיין לאזור שבו אופן הפעולה של הקומפוננט נשמע תקין, נקי וללא שום עיוות. בכל מקרה, לאוזן לא מיומנת לא מומלץ לעבור את אזור ה שני שליש גיין (אני אומר זאת באופן כללי ביותר, יכול להיות שהתוצאה הנכונה תתקבל כבר ברבע מהגיין).

7. זה מגבר בסיסי מחברה בסיסית, סיני, לא הייתי ממליץ עליו למישהו שעדיין אין לו מגבר, אך כיוון שכבר יש לך- תתנחם בכך שיש גרועים ממנו וסביר להניח שהוא לא החוליה החלשה במערכת שלך.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אפשר לקבל המלצה לסוג, יצרן rca טוב? במחיר הגון ולא מופרך?

כנ״ל לגביי הכבל 4 ג׳יג?

אפשר לקבל המלצות כיוון מנומקות כלומר:

כיוון של ערוצים 1-2 קומפוננט?

כיוון של ערוצים 3-4 סאב מגושר?

פורסם (נערך)

סרול, הCEM210 הוא בעל יציאה אחת בלבד לפי אתרי פיליפס הרשמיים. רק באתר אחד ישראלי ראיתי שרשומים שניים...

מה שכן, לפי התמונה:

f4800.jpg

יש כניסות היי-לבל, כך שאולי אפשר לחבר את יציאות הרמקולים האחוריים לחיבורי ערוץ 3+4 וכך לשמור על אפשרויות האיזון.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

כניראה שזה לא רלוונטי לגביי המגבר הנ״ל ביצעתי בדיקה לראות שהמגבר עובד בכלל,

חיברתי כך: +batt=פלוס במצבר, remote=פלוס במצבר(על-מנת שידלק), ground=מינוס במצבר (ניסיתי גם לשילדה, לא שזה אמור לשנות).

הממצאים הם: שהמגבר נכנס ישר לפרוטקשיין לצערי, כלומר פשוט נדלקת המנורה האדומה של protecion.

כידוע לי כך מבצעים בדיקה למגבר לפני קניה והיה אמור לדלוק המנורה הירוקה של power, כמובן שחיברתי כבל aux ורמקול על מנת לבדוק שמע, אך ללא הצלחה.

אולי טעיתי בדרך הבדיקה שלי?

וד״א הפיוז תקין.

פורסם (נערך)

שכחת לציין שהמגבר לא מתחמם.

כמו כן, ברגע שנתתי לremote פלוס מהמצבר על מנת שידלק,

בקע צליל של מתח (כאילו חיברתי את הרמקול למינוס פלוס לשניה) חד-פעמי ״בהדלקה״

וכמו שאמרתי נורת ה-protecion דלקה ישר.

על מה זה מעיד?

עריכה אחרונה על ידי shai0705

• תוכן חדש...