Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהם יצאו מהמבחן הם ניגשו לרכזת המקצוע ששאלה איך הלך וסיפרו לה בגאווה שנתנו להם להעתיק חופשי. היא מצידה עשתה את המעשה הנכון והלכה להנהלה שפנתה מייד למשרד החינוך.

זה שהם סיפרו למורה שהעתיקו זה מטומטם מצידם, אין ספק.

אבל גם המורה הזאת מטומטמת, כבר קרה מה שקרה, אז למה להכניס אותם לבוץ? הייתה יכולה לקחת אותם לשיחה או לעשות משהו בעצמה,

אבל ללכת נגדם ולהודיע למשרד החינוך? מעשה שפל... כנראה שכשהיא הייתה בגילם לא נתנו לה להעתיק והיא הרגישה קנאה.

מאחל למורה הזאת את כל הרע שאפשר לאחל. גם ככה יודעת שאלה ילדים שסחטו מעצמם כל טיפה של מיץ בשביל לקבל בגרות, אז לירות להם ככה ברגל?

מילא משרד החינוך היה תופס אותם, אבל לדווח בעצמך? מורה פח.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נו באמת!

לקרוא למעשה שלה "שפל" זה בדיוק כמו שלקרוא "מעשה שפל" לשוטר שעוצר גנב.

מורה שעושה כזה מעשה היא הרבה מעבר למורה, היא מחנכת!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מחזק את באגירה לגמרי! כמעט ואין מחנכים היום..רק מרצים לידע.

מישהי שאני מכיר מלמדת מתמטיקה בבית ספר שהעתקות בו חוגגות (בגרויות בגיבוי המורים). בבגרות האחרונה שהתקיימה התלמידים ביקשו "עזרה" וכשהיא סירבה היא קיבל מטר קללות עשיר ביותר. כשהיא ניגשה לאחד המנהלים הוא פטר אותה ואמר "לא קרה כלום..."- העיקר שלבית הספר ולמורים יהיה שם טוב..היא לקחה את היחס של התלמידים כ"כ קשה שהיא בכתה אח"כ בבית..

פורסם

מורה שעושה כזה מעשה היא הרבה מעבר למורה, היא מחנכת!

כל הכבוד לה שהיא לא נגררה אחריהם ולא העניקה להם גיבוי למעשים.

כמו שבגירה כתב היא מחנכת,

איזה דוגמא מורה ייתן לתלמידים אלו שנמצאים בתחילת דרכם ומעצבים את האופי שלהם לעתיד,

אם יתמוך בהעתקה וחוסר אמינות?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
"עפרון לא מחודד" לא ניגש לבחינת בגרות, אפילו לא לבחינות גמר (או איך שהם לא נקראים היום).

ניגשים ואפילו עוברים חלק מהן.

לגבי המורה שדיווחה היא פעלה כפי שאני מצפה מאיש חינוך. היה עצוב מאוד אם היא היתה נוהגת אחרת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מה שבטוח, הם קיבלו שיעור לחיים!

אצל חלקם זה פעם הבאה לא לרמות, אצל אחרים זה פעם הבאה לא להתוודות :wink:

פורסם

כשבאמת צריך את המורה, כשצריך ממנה עזרה, כשצריך משהו באמת - הם אף פעם לא עוזרים ושמים ז'.

אבל כשזה מגיע לזה שהם יכולים לדווח על משהו, ולהראות להנהלה שהם כאלה "רציניים" וממש "שומרי חוק" פתאום כל המורים הופכים לצדיקים.

בחייאת, תפסיקו עם הצביעות הזאת. אם זה היה לטובתה היא הייתה סותמת את הפה, אבל כשהבינה שאין לה כאן מה להפסיד ואולי אפילו להרוויח

הלכה ודווחה.

פורסם

אתה אומר את זה על סמך השערות או על סמך הכרות אישית עם המורה?

פורסם

בטח שזה דופק אותה. היא הייתה יכולה להחליק את ההעתקות ונהנית מציונים גבוהים של התלמידים. אני לא יודע אם זה מתוגמל כספית אבל בטוח שזה היה מעשיר את הרקורד שלה. בטח ובטח כשמדובר בתלמידים בעייתיים- כך שיש פה ערך מוסף מבחינתה.

פורסם

אני חושב שפסילת הבגרות ושלילת תעודות ההצטיינות הינם עונשים לגיטימיים ומידתיים לחומרת העבירה.

יחד עם זאת, אני חושב שיש שם ענישה שמטרתה לשים "אות קלון" על אותם תלמידים וזה לטעמי פסול, על אחת כמה וכמה כאשר מי שמנסה להדביק את אותו אות קלון הינו מוסד חינוכי.

יש הרבה דברים שאני לא אוהב בדור הצעיר הנוכחי (כמובן שלא כולם) אבל בוא לא נצטדק- בתור ילד בן 17-18 שנותנים לך אפשרות להעתיק ללא מפריע בבחינת בגרות- אתה כנראה מנצל את האפשרות הקוסמת, בין אם כדי להעתיק או רק כדי לוודא שהתשובות שלך נכונות.

לטעמי יש פה מעבר לענישה החינוכית גם לא מעט "נקמנות" מצד בית הספר שכנראה הובך מהמקרה שהתרחש בתוך כותליו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
כשבאמת צריך את המורה, כשצריך ממנה עזרה, כשצריך משהו באמת - הם אף פעם לא עוזרים ושמים ז'.

אבל כשזה מגיע לזה שהם יכולים לדווח על משהו, ולהראות להנהלה שהם כאלה "רציניים" וממש "שומרי חוק" פתאום כל המורים הופכים לצדיקים.

בחייאת, תפסיקו עם הצביעות הזאת. אם זה היה לטובתה היא הייתה סותמת את הפה, אבל כשהבינה שאין לה כאן מה להפסיד ואולי אפילו להרוויח

הלכה ודווחה.

מאיפה אתה מביא את הקביעה הזו?

המורים של הכיתה הזו ספציפית (וגם של כיתות אחרות ולא רק בבית הספר הזה) מתגברים את התלמידים על חשבון זמנם הפרטי ללא תגמול, מזמינים תלמידים אליהם הביתה לשיעורים פרטניים שוב ללא תמורה, עונים לכל שאלה בכל שעה של היממה (לפעמים גם לטלפונים ב 12 בלילה) ותמיד מתגייסים לעזור בבעיות אישיות פרטניות.

קל מאוד להגיד אכלו לי שתו לי ולא עושים בשבילי אבל למה לראות את כל התמונה?

האחריות ללימודים היא של התלמיד. אף אחד לא צריך לעשות כלום במקומו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

לדעתי, משפט המחץ בכל הגיבוב הנ"ל הוא שהבוחן אכן "הסכים" להם להעתיק,

וזה קצת לא פייר, כי רוב רוב התלמידים יממשו את ה"הקלה" לא מתוך נבזות, רק להציץ ולראות שהכל תקין.

אני בטוח גם שמתוך ה-10 היה לפחות צדיק אחד, שלא הציץ ימינה-שמאל ועדיין נכלל בקבוצה.

עריכה אחרונה על ידי HenzTDI

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

אני מסכים לחלוטין עם הפסילה ל-3 שנים. מי שהבגרות תהיה חשובה לו, ישלים אחרי הצבא. אני גם מסכים שמי שהעתיק, לא אמור להיות מצטיין בשום דבר. יחד עם זאת, מדובר בכיתה של ילדים שתמיד תייגו אותם "בעייתיים". הם עבדו קשה כדי לסיים את הבגרויות האחרות, ואני לא חושב שצריך למנוע מהם את התחושה של טקס הסיום בתיכון. בית הספר פספס את הפואנטה של חינוך. בנוסף לאמור לעיל, מעניין אותי לדעת איך הדבר התגלה ומה עשו ל"בוחן". איזה אינטרס יש לו להיכנס לכיתה ולומר סתם כך שהוא מאפשר העתקות. משהו פה מסריח.

אחרי שזה נאמר, אוסיף שני דברים:

1. כל הכבוד למורה שבחרה לחנך. זה ישתלם לילדים הללו בעתיד. אולי הם יבינו שאין קיצורי דרך בחיים.

2. מערכת החינוך נראית רע. יש היום הרבה מורים שבמקרה הטוב לא בקיאים בעבודתם ובחומר שהם מלמדים, ובמקרה הרע פשוט לא לוקחים את העבודה שלהם ברצינות מספקת. לצד מורים אלו, ישנם גם מורים נפלאים שנותנים מעל ומעבר, אך הרבה פעמים זוכים ליחס לא הוגן מצד הנהלות בתי הספר המושחתות. לצערנו, בתהליך שארך כעשור, הגענו למצב שבתי הספר הם קבלני ממוצעים של תלמידים במקום מחנכים. רחמיי לדורות העתיד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לדעתי העונש מוגזם ומיותר.

נגד המשגיח צריך לנקוט צעדים. הוא מעל באמון שמשרד החינוך הפקיד בידיו.

אני לא חושב שהוגן להאשים תלמידים בני 17 שאומרים להם "תעתיקו חופשי".

היה צריך לפסול להם את המבחן הזה ולתת להם להיבחן במועד הבא באותו מקצוע. זה הכל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני לא מתפלא, גם בתיכון שלי המורה למתמטיקה הייתה מעלימה עין מכמה תלמידים שמעתיקים (ואני מדבר על כיתת מצטיינים, שכולם עושים 5 יחידות במתמטיקה ובאנגלית, כולם מגבירים מקצועות מדעיים), וחוץ מזה שהיא לא ידעה ללמד ולהסביר, הייתה מקבלת ממורים אחרים את הפתרונות למבחנים ומעתיקה ללוח, וואלה ממש עוזר.

את הבגרות סיימתי אבל בציון לא מוצלח במיוחד שלא יאפשר לי להתקבל לפקולטה שאני רוצה, אבל השלמתי עם זה כבר בי"א שאני אצטרך לשפר את הבגרות.

אפילו בצבא ראיתי אנשים מעתיקים, העיקר אמרו להם בהתחלה "נעלה אתכם למשפט", "תקבלו שעות ביציאה", הכול בלבולי מוח - בסוף אחד מהם יצא מצטיין קורס, חוץ מזה שהוא היה בנאדם דוחה והתנהג מגעיל, גם העתיק וגם קיבל מצטיין, בסוף נהיה קצין.

עכשיו מבינים למה הכול מסריח, אחד כזה שמעתיק ומרמה כל החיים שלו, בסוף מגיע לכל מיני תפקידים ואז מתפלאים למה יש קצינים גרועים בצבא בזמן האחרון, מעניין. :roll:

אחר כך כנראה יתפלאו בעבודה איך הוא לא מבין את מה שהוא למד בתואר ולמה הוא חרא של בוס. ככה זה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...