Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בהמשך לשרשור הזה אני התחלתי לחפש עבודה, ולא שולל אפשרות לעבוד במשרות של הנדסאי אלקטרוניקה אם העבודה מעניינת וטובה.

קיבלתי אתמול טלפון ממנהל מוסך מורשה יבואן שמחפש איש דיאגנוסטיקה ברכב.

בשיחה נאמר לי ע"י מנהל המוסך שהוא מחפש מישהו עם ראש פתוח ולא איכפת לו ללמד אותו את העבודה, העיקר שאותו אחד יהיה עם ראש פתוח ואנגלית טובה כדי לקרוא ספרות טכנית ולחפש פתרונות באינטרנט.

מה דעתכם? הייתם עוזבים מקום עבודה קבוע שאמנם אתם מקבלים 5000 ש"ח בברוטו אבל עם קביעות ותנאים מסביב (עם התנאים מסביב עשיתי חישוב זה בערך 6500 ש"ח לחודש) לתחום חדש לחלוטין שאמנם נשמע מעניין ומאתגר, במיוחד לאדם שאוהב כ"כ מכוניות?.

אשמח לשמוע דעתכם.

תודה רבה,

איתמר.

פורסם

כבר לא זוכר את השרשור הקודם, אבל אתה מרוצה מהעבודה הנוכחית שלך? (בלי קשר למשכורת) האם אתה נהנה לבוא לעבודה?

אם התשובה היא אחרת מ: כן!

אז הייתי מציע לך לעזוב ולנסות את התחום החדש(בהנחה והמשכורת הכי פחות או יותר דומה). לא ילך ? תמיד תוכל למצוא משהו אחר (6500 ברוטו להנדסאי זה ממש לא שכר בשמיים)

פורסם

לא אמרת מה השכר שמוצא לך בעבודה החדשה. אבל בגדול מסכים מאוד עם קודמיי . עבודה ב 6500 בתור נדסאי אלקטרוניקה תוכל למצוא תמיד אז לך על ההצאה.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...