Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאור השרשורים האחרונים החלטתי לעשות ביקור אצל חבר ותיק (רונן נאור) מבעלי חברת סאונד נולדג',

אתמול בצהריים התייצבתי בביתו כפי שתוכנן, למזלי בדיוק הגיע בחור לטיוניג, מה יכול להיות טוב יותר מאשר לשמוע את השינוי בLIVE.... א-ב-ל לצערי הבחור רכש מערכת LOW END (סט "נקמיצי" מקדימה, JBL מאחורה עם טוויטרים מודבקים לידיות, מגברי TEAC שעד אתמול לא ידעתי על קיומם, סאב בתיבה שאינה תואמת לנתוני יצרן ודאבל דין פיוניר מסדרה נמוכה).

מי שמכיר אותי יודע כמה אני "מתלהב ונרגש" מציוד ברמה הזאת... :lol:

לפני הכיוונים עלינו לדירה לשתות, רונן הסביר לבחור איך שומעים נכון והקנה לו מספר מושגים כגון: במה, הוט ספוט, נמוכים, גבוהים וכו... (בנקודה זו אני מוכרח לציין שלבחור אין טיפת ידע, אז מה שנראה לחלקינו ידוע בשבילו היה עולם חדש),

כמו כן לאחר ההסברים רונן המחיש לבחור את המושגים ע"י שמיעת מערכת סטריאו ביתית (איכותית וממש לא יקרה!)

לאחר שעה וחצי של תיאוריה הוחלט סוף סוף לבצע את הטיונינג, לפני הטיונינג כמובן ישבתי מספר דקות לשמוע את המצב הנוכחי שהיה די מחפיר (כצפוי), רונן החל במשחקי פאזות תוך כדי הסברים לבחור "מה הוא אמור לשמוע, איפה ולמה...", לאחר שעה של כיוונים מלווים בהסברים לבעל הרכב אני יכול להעיד שהשינוי היה דרמטי, הצליל הרבה יותר מאוזן, הבאס עבר קדימה והתחבר עם הסט והכי חשוב, בעל הרכב היה יותר ממרוצה.

לאחר שבעל הרכב נסע, הוסכם שאני לא מסיים את היום ללא שמיעת הפולו, בכל זאת הביקורת של אדי נשמעה מעט מוגזמת,

נכנסתי למושב הנהג בפולו, רונן הדליק את הדאבל דין (ALPINE 977BT), והשמיע לי מספר שירים ששמענו לפני בדירה וגם דיסקים של בדיקה,

ההתרשמות שלי היא יותר מחיובית, הסטייג' היה אחד המדוייקים ששמעתי, כל כלי מגיע בדיוק מהיכן שאמור, אין נפילות לאיזור הדלתות, הבאס נשמע כמו סאב 8" על הדש בורד., מה שבכל זאת העיב על השמחה היתה איכות הצליל.... בכל זאת מדובר על רמקולים מאיכות ירודה ללא הגברה (OEM + טוויטרים של בוסטון) והכל במיקום המקורי.

המסקנה העיקרית שלי מהביקור: לפני שרצים להחליף ציוד כדאי לנסות למצות את הפונטציאל, במידה ולא יודעים איך או שסתם אין סבלנות, יש מומחה שיעשה זאת בעבורכם ,סה"כ כמה מאות שקלים יהיו משמעותית זולים יותר מהחלפה של כל רכיב.

וכמובן איחולי הצלחה לסאונד נולדג'.

פורסם

רועי,

קודם כל - תיקון מושג ייסוד מסויים - לא "הוט ספוט" - זה משהו שאתה מכיר מעולם התקשרות - הקמת נקודת שיתוף לרשת WI-FI

אתה מתכוון ל"סוויט ספוט" נקודת הישיבה שנופלת בדיוק במרחק השווה מהמאזין לכל הרמקולים אשר מנגנים את אותו המקור.

בכל מקרה - תשים לב לביקורת שלי - ציינתי שם שמדובר ברמקולים מקוריים וניכר מכך רמת הצליל אבל רשמתי שם גם שלולא הייתי יודע שמדובר ברמקולים מקוריים אני לא הייתי נכנס לתגובת הלם מהתוצאה.

אני הייתי בשוק מהתוצאה בגלל שידעתי שאני מאזין לרמקולים מקוריים של רכב ללא בידוד או הגברה - כאן, האימפקט האדיר של המערכת הזו וזו גם הסיבה שממש ביקשתי מרונן - להשאיר את הרכב כפי שהוא כי מערכות שנשמעות נהדר אנחנו כבר מכירים היטב וגם שמענו, אבל אני לא זוכר אפילו פעם אחת שמישהו הביא דוגמא כל כך כואבת, מופשטת ובסיסית לעד כמה הציוד הכי פשוט יכול להשמע עד כדי כך טוב.

כן ירבו, לדעתי מדובר בספונסר פורום חריג באופיו, מהסוג שעוד לא היה כאן ואני בטוח שעם הזמן הכבוד ההדדי יבנה כאן במלואו ומכל הסיבות הנכונות הפעם.

כיף לקרוא!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הי אדי,

לגבי הסוויט ספוט אתה צודק, טעות שלי, אני יודע נהדר מה זה הוט ספוט :lol:

בעניין הפולו, כל מילה מיותרת אבל אולי בכל אזרוק הצעה באויר,

שבאופטרה רונן וזוהר יתקינו מערכת היי-אנד...

פורסם

לא הייתי מתקין מערכת היי אנד ברכב שהפלסטיקה שלו לא מסוגלת להתמודד עם אחת - אם כבר אז בפולו ומעביר את ההתקנה הפשוטה לאופטרה.

ואני לא צוחק במובן הזה - פלסטיקה זה אחד הדברים שצריכים להיות ברמה טובה בכדי לתקין מערכת ברזולוציה גבוהה - הפולו, אין ספק, איכות גרמנית לשמה כן היא.

האופטרה - איך אליקו תמיד אומר?

אה... לא! :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
שלום לכולם

המסקנה העיקרית שלי מהביקור: לפני שרצים להחליף ציוד כדאי לנסות למצות את הפונטציאל, במידה ולא יודעים איך או שסתם אין סבלנות, יש מומחה שיעשה זאת בעבורכם ,סה"כ כמה מאות שקלים יהיו משמעותית זולים יותר מהחלפה של כל רכיב.

וכמובן איחולי הצלחה לסאונד נולדג'.

רועי חבל שאסור לכתוב חחחחחח אני מקווה שאת העצההזו תיישם אתה וחברך שיניים.

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

גלב,

מצטער - לא ידעתי אם לפרש את זה כחוסר פרגון או לא - העדפתי למחוק.

לאנוספורס.

seat leon fr ​20VT

Indian System

145.84db

פורסם

המוטו של אלי צריך להיות - תמיד אפשר לסדר לך "שן חדש" :wink:

הודעות של חוסר פרגון ימחקו -אין לזה מקום בפורום אודיו.

בכל מקרה אתמול יצא לי לשחק קצת עם כווני המערכת - משהו שעשיתי פשוט מתוך סקרנות אבל אכתוב על זה בשרשור המתאים.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...