Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה אינסייט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הוריי לפני קנייה של הונדה אינסייט חדשה מהיבואן.

לצערי, מעולם לא התעניינתי ברכב הזה במיוחד ואין לי עליו שום ידע מלבד הנתונים הרשמיים לכן אני פונה אליכם.

מה אומרים על הרכב? האם נחשב קנייה מוצלחת?

כל מה שההורים שלי מחפשים זה רכב שיהיה נוח ל4 אנשים בוגרים, חסכוני בדלק ושיהיה אמין.

יש עליו הנחה של 10K ומערכת מולטימדיה מתנה. מישהו מכיר את המערכת מולטימדיה? טובה? גרועה? אנמית?

*רק אוסיף שההורים שלי די סגורים על הרכב, השרשור הזה הוא רק בשביל ה"וידוא הריגה" ובשביל הסיכוי הקטן שמישהו יתן פה רעיון יותר טוב לרכב ב127K שעונה על הדרישות (או שאולי עדיף כבר להוסיף עוד 10K ולקחת סיויק הצ'בק וזהו?)

תודה רבה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

היה לי יום נהיגה על הרכב מ2011. סך הכל אהבתי: הגה מצויין, בלמים אינפורמטיביים ואחיזת כביש לא רעה בכלל.

אהבתי את המנוע, גיר רציף מעט משעמם אבל יעיל, במצב חסכוני בעצירות מכבה מנוע ומזגן - חיסרון.

הרכב מרגיש בפנים מאוד הייטקי, מראה מתי נוסעים חסכוני ומתי לא, מתי הסוללה נטענת ומתי מנוע חשמלי עוזר.

אחורנית לא רואים כלום, קשה לעשות רוורס, צריך כמו במשאית עם מראות צד, אבל הן קטנות.

יחד עם זאת אני חושב שפלואנס דיזל עדיפה - הרבה יותר נוחה ומרווחת, חסכונית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לגבי נוחות לארבעה אנשים - תלוי בגודל שלהם - הרכב בעקרון די צפוף. אגב אני הייתי מוסיף עוד 13K ולוקח את האוריס ההברידית שהרבה יותר מוצלחת מהאינסייט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לנו בחברה יש כ7 רכבים מודל 2011 .

הרכב מאוד אמין חוץ מטיפולים לא רואה מוסך

לפני כשבוע נסעתי במודל החדש יש שינוי ברכב לטובה .

מושב הנהג הרבה יותר נוח

כמו כן החלון האחורי שונה עכשיו יותר קל לעשות רוורס

אישית אני חושב לקנות את אחד הרכבים שבחברה מתי שהוא חוזר לליסינג רכב טוב וממש חסכוני בדלק 1 ל17 בממוצע .

אני ממליץ בחום

פורסם

הסיוויק הצ'בק רכב משמעותית טוב מהאינסייט בכל הפרמטרים למעט צריכת דלק.

האוריס היבריד היא בחירה מוצלחת יותר מהאינסייט ובהחלט לדעתי שווה את הפרשי העלות ביניהן.

פורסם
לגבי נוחות לארבעה אנשים - תלוי בגודל שלהם - הרכב בעקרון די צפוף. אגב אני הייתי מוסיף עוד 13K ולוקח את האוריס ההברידית שהרבה יותר מוצלחת מהאינסייט.

גם האוריס צפופה מאוד במושב האחורי שלה, לדעתי אף יותר מהאינסייט.

נהגתי באינסייט הנוכחית ולדעתי היא מכונית טובה שלא קיבלה מספיק הכרה בשוק. אבל, אני לא יודע אם הייתי קונה עכשיו אחת פרטית כי מדובר בדגם שייצורו כבר הופסק ומחליפו לא יופיע בקרוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם חייב הייבריד, הייתי ממליץ להורים שלך את הג׳אז או יאריס הקטנות והזולות יותר.

הג׳אז בוודאות מרווחת יותר מהאינסייט בזכות רצפה שטוחה במושב האחורי שמאפשרת להסיע גם 3 נוסעים מאחור. חשוב לציין שמתוכננת מחליפה אירופאית בקרוב מאוד.

בגלל הנסועה הנמוכה, לא בטוח שההייבריד זה הפתרון הנכון.

פורסם

מבחינת חברות, ההורים שלי מוכנים לשמוע רק על הונדה או טויוטה. הייתה תקופה שגרמתי להם להסתכל על רנו והם גם כמעט קנו, אך בגלל נציג מכירות מאוד חצוף ומעצבן הם עזבו בכעס את הסוכנות. את המאזדה החדשה הם גם בדקו אך לא אהבו. אז החליטו לחזור לישן ולמוכר- הונדה (יש לנו סיויק בת 13 שאנחנו יד ראשונה ולא מוכנים להחליף, פשוט רכב מצויין).

אני רואה שהחוו"ד שלכם די אוהדת בסך הכל, אמסור להם.

צביקה- מה זאת אומרת "הופסק הייצור"? כמו הסיויק ההיברידית? פשוט לא מיוצרת יותר? המכירות שלו היו עד כדי כך מועטות?

דוראס, לא ציינתי נסועה נמוכה, דוקא מעל הממוצע.

בכל מקרה, תודה רבה על התגובות!

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

האינסייט תהיה צפופה לטעמי ל4 מבוגרים.

אם אתה נוסע הרבה בתוך העיר - שקול דגמי הייבריד של טויוטה.

אם הרבה מחוץ לעיר - תנדוד מיפן לצרפת, וקח פלואנס או מגאן טורבו דיזל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

צביקה- מה זאת אומרת "הופסק הייצור"? כמו הסיויק ההיברידית? פשוט לא מיוצרת יותר? המכירות שלו היו עד כדי כך מועטות?

הונדה החליטה להוריד את האינסייט וה-CRZ ממבחר הדגמים באירופה (ראה כאן) מוקדם מהצפוי בשל מכירות בקצב נמוך מאוד.

כרגע הם מחכים לדור הבא של מערכות ההנעה ההיברידיות, שכבר משווקת ביפן אבל מסיבות לא ברורות עדיין לא הגיע לאירופה. לא בג'אז החדשה, לא בווזל/HRV ולא בסיוויק.

אלינו הדגם מגיע מיפאן ואצלנו אפשר למכור כמודל 2014 ו-2015 רכבים שיוצרו בחודשים האחרונים, אז היבואן הצטייד במלאי גדול של רכבים שממתין באילת ובשנה ומשהו הקרובות ישווקו אותם מהמלאי הקיים וכמו שאתה מבין - במחירים אטרקטיביים מבעבר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חבר שלי קנה כזאת, מדווח על מושב אחורי צפוף ולא נוח, למראת שבנסיעת מבחן ובכמה חודשים ראשוניים הבעייה לא בלטה.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם
חבר שלי קנה כזאת, מדווח על מושב אחורי צפוף ולא נוח, למראת שבנסיעת מבחן ובכמה חודשים ראשוניים הבעייה לא בלטה.

הישיבה באמצע המושב האחורי בלתי אפשרית באינסייט והגג משתפח למטה ופוגע במרווח הראש.

אם ההורים שלך מתעקשים על הונדה, הג׳אז תתאים להם יותר ותשאיר להם עוד 15k בכיס.

פורסם
נוחות נסיעה של קרש גיהוץ

מסכים. נסיעת מבחן חובה

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...