Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר תקופה שהרכב מידי פעם עושה בעיות ולא מניע אלא מהבבת לי מנורה אדומה. חשמלאי רכב לא ידע לעזור. עוד חשמלאי אמר שזה קשור למפתח שאולי לא משדר אות תקין.

זה רנו קנגו.

הלכתי ביום שישי למישהו שמשכפל מפתחות הוא הכניס את המפתח לבדיקה ואמר שהמפתח משדר אות תקין, בנתיים. (אבל הוא גם ניסה להגיד שאולי יש בעיה בנחושת שם או משהו ולכן יש את הבעיות)

לשכפל מפתח הוא רוצה 250 שקל וזה יהיה בלי שלט רק מפתח. מחיר יקר קצת למפתח לא? (והרכב בכלל יוכל להניע בלי המנגון הזה שלכאורה יש בשלט?) באמת לא מבין בזה.

או שאולי הבעיה רק בבטריה? אם כן איך מחליפים אותה?

אני מאיזור רמלה לוד רשל"צ אם אתם מכירים מישהו אשמח לעזרה או הכוונה.

פורסם

רוב הסיכויים שהבעיה במפתח. תקלה נפוצה בקנגו, לפחות עד מודל 2003.

אין קשר לבטריה, מנגנון זיהוי מפתח לא משתמש בבטריה. הבטריה רק לנעילה מרכזית.

אפשר להחליף את השבב הבעייתי במפתח הקיים, נעילה מרכזית תמשיך לעבוד כרגיל. עדיין יעלה כ 200-250 ש"ח.

בלי קשר, אם יש לך רק מפתח אחד, כדאי מאוד להשקיע 250 ש"ח (מחיר סטנדרטי לשכפול מפתח עם אימובלייזר) ולשכפל מפתח נוסף אפילו שיהיה בלי שלט. אחרת יכול לקרות מצב שיעלם לך מפתח ברגע הכי לא מתאים ואז תצטרך לגרור את הרכב אל המנועלן, לפרץ אותו ולשלם הרבה יותר מ 250 ש"ח.

פורסם
רוב הסיכויים שהבעיה במפתח. תקלה נפוצה בקנגו, לפחות עד מודל 2003. זה מודל 2006

בלי קשר, אם יש לך רק מפתח אחד, כדאי מאוד להשקיע 250 ש"ח (מחיר סטנדרטי לשכפול מפתח עם אימובלייזר) ולשכפל מפתח נוסף אפילו שיהיה בלי שלט. אחרת יכול לקרות מצב שיעלם לך מפתח ברגע הכי לא מתאים ואז תצטרך לגרור את הרכב אל המנועלן, לפרץ אותו ולשלם הרבה יותר מ 250 ש"ח.

התכוונתי מפתח רגיל כאילו גם בלי אימובלייזר נראה לי פשוט שזה מה שהיה לו שם, אז אם זה עם אימובלייזר אז זה מחיר תקין לפי מה שאתה אומר?

תודה

פורסם

בקנגו בכל הדגמים יש אימובלייזר במפתח, זה שבב פנמי ולא משהו שאתה רואה מבחוץ.

ללא השבב הרכב לא יניע.

שילמתי 250 ש"ח על שכפול מפתח כזה לפני 6-7 שנים, כך שנראה לי שהיום זה מחיר סביר, לא עלה מאז.

לא יודע האם ב 2006 עדיין היו מפתחות בעייתים עם שבבים שמפסיקים לתפקד.

בקנגו שהייתה לי, כשהתחילה הבעיה הזאת מצאתי פתרון זמני - פירקתי את המפתח ושלפתי ממנו את המעגל האלקטרוני עם השבב, הצמדתי אותו הכי קרוב שאפשר לבית המפתח בסוויץ' - ואז ממרחק קצר זה כן היה קולט והרכב הניע.

כך הסתדרתי כמה ימים עד ששכפלתי מפתח. ושוב - לא יודע אם הפתרון הזה תקף למודל שלך.

• תוכן חדש...