Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כמה ימים עברתי תאונה והרכב כבר לא חי לכן אני מחפש רכב חדש, אני בן 23 וחצי.

אני מחפש יפניות והגעתי להחלטה אחרונה שזה סובארו או מיצובישי, שניהן נכנסות לי בתקציב.

סובארו B4 שנת 2007

מיצובישי לנסר הדור החדש שנת 2008 או 2009 מנוע 1.8 גיר רציף

מה שאני מחפש:

אחזקה לא יקרה.

כוח זמין.

כיף לנהיגה ושיהיה נוח.

הרכב ישמש רק עבורי.

יש לי שאלה קטנה על סובארו:

האם צמיגים של B4 יקרים? שמעתי שאם יש פנצ'ר בגלגל אחד יש צורך להחליף את כולם כי זה פוגע במערכת 4X4?

פורסם (נערך)

היה לי את הסובארו b4 שנתון 2007 במשך 4 שנים-אפס תקלות.

האחזקה שלו הייתה סבירה מאד יחסית לנפח המנוע,צריכת דלק 1/8 ואפילו פחות בעיר. מחוץ לעיר 1/10.

כח זמין יש בשפע -מנוע 165 כ"ס ,גיר 4 הילוכים שפוגם בביצועי המנוע ולכן הרכב לא הכי חסכוני.

כל נסיעה ברכב נתנה כיף אמיתי,יש לו אחיזת כביש מעולה והוא בעל התנהגות ספורטיבית{לדעתי}.

לגבי פנצרים-היה לי פנצר בצמיג אחד-תיקנתי אותו וחזר לרכב בלי בעיה.

צמיג זול יהיה סיני משהו ב300 ש"ח לצמיג ועדיף ברכב כזה להשקיע בצמיג איכותי

ההמלצה למחמירים שכל הרביעיה יהיו מאותו סוג צמיג בגלל ההנעה הכפולה {דיפרנציאל מרכזי}

יש כאלו ששמו 2 צמיגים מקדימה של פירלי ו 2 צמיגים טויו מאחרוה-אין עם זה בעיה רק חשוב שיהיו זהים מבחינת מידות וערכים

לגבי הצמיגים,כשקניתי אותו רכשתי סט צמיגים של פלקן ze912 ובמשך 4 שנים הם אחזו למופת עד שהתייבשו אחרי 60 אלף ק"מ והוחלפו בטויו פרוקסס.

אחרי 4 שנים עם 140 אלף על המחוג שידרגתי ללנסר ספורטבק 2010 מנוע 1.8.{דגם לימטד}

אחרי שנה-אפס תקלות-אחזקה זולה-טיפול כל 20 אלף{לעומת כל 15 בסובארו}

במיצובישי 7 כריות אויר לעומת 4 בסובארו

ההבדלים הם קודם כל בצריכת דלק -המיצובישי חסכונית בזכות גיר רציף 6 הילוכים.

אחיזת כביש טובה מאד עם רביעיית צמיגים טובה-הרכב נוח הרבה יותר מהסובארו ומרווח ממנו בפנים.

120 קמ"ש בסובארו נתנו 3000 סל"ד. במיצובישי 120 קמ"ש הם 2400 סל"ד-בזכות 6 הילוכים

כח זמין יש רק שצריך ללחוץ על הגז על מנת להוציא ביצועים נאותים כשבסובארו זה בא בקלות יחסית.

היתרון במיצובישי שניתן לעבור להפעלה ידנית של הגיר עם ידיות מאחרי ההגה ואז המיצוביש נוסעת כמו שצריך עם משיכת הילוכים וכו'.

בקיצור,תעשה נסיעת מבחן ותחליט בעצמך.

אני בכל אופן מתגעגע לכח המיידי של הסובארו אבל נהנה מהנוחות והשקט של המיצובישי והחסכון בדלק.

עריכה אחרונה על ידי ongo1
  • תוכן חדש...