Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום לכולם רציתי לדעת כמה פרטים בבקשה ברשותי יונדאי אלנטרה 2001 אוטומטית

ממה שאני מבין מהרבה אנשים מסביבי (לא אנשי מקצוע ) אומרים לי בטיפול 10,000 מספיק להחליף רק את השמן ואת מסנן השמן

ואז בטיפול הבא לעשות טיפול מלא שזה אומר מסנן שמן , שמן ,פלגים ,פילטר אוויר האם זה נכון ?

בנוסף רצתי לדעת כמה צריך לעלות טיפול 10,000 ?

תודה :-)

פורסם

תודה

ועוד דבר שרציתי לשואל ושחכתי ממנו

עד כמה זה חשוב להחליף מסנן דלק ברכב כי עד כמה שזכור לי אצלי אף פעם לא החליפו את מסנן הדלק

ועם יכול להיות לזה השפעה על צריכת הדלק ברכב ? ?

פורסם

הרכב אינו חסכוני (ליטר ל -9.5 ק"מ). מסנן דלק סתום אכן עלול לגרום לבעיות, ועל כן מומלץ להחליפו כל 60 אלף ק"מ.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם
עדיף לעשות כל 10 אלף טיפול קטן מלא. פילטר אוויר+שמן, שמן מנוע. מצתים מחזיקים יותר

היה דיון בנושא, פילטר אוויר אין צורך להחליף כל 10, הוא יכול להחזיק גם הרבה יותר.

מומלץ לנקות מידי פעם, ואם הוא במצב טוב לא להחליף כל 10.

פורסם

האמת שקראתי את הדיון הזה, גם יותר מפעם אחת.

על התאוריה שזה עושה נזק למנוע (להחליף כל 10K) אני אפילו לא יגיב, כי זה פשוט מגוחך.

ולכן אני יוצא מנקודת הנחה שזה לא יזיק.

מכאן ועד להחליף כל 10 או 15 או 20 זה כבר נתון לשיקול הבעלים,

אבל בשביל פילטר אוויר שעולה 50 שקל אני חושב שאין טעם לעשות מזה סיפור.

במיוחד במצב שאבק שנכנס למנוע עקב פילטר משומש (אפילו קלות) הסיכון לא שווה.

Golf MK4 TDI 1999

• תוכן חדש...