Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היי, יעזור כאן לאנשים את תפרט מה התקציב, אם ניתן לחרוג מעט, מה אתה מחפש ברכב?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מכיוון שנראה לי שענית בציניות, אומר את המובן מאילו. שתי המכוניות שציינת, בתקציבה המבוקש יהיו ישנות (למעלה מעשור) ובמצב תחזוקתי גרוע. מדוע גרוע? מכיוון שלתתחזק את הרכבים הללו בצורה טובה עולה הרבה כסף ואם מישהו מחזיק ברכב שמור ומתוחזק, הוא לא יעלה 50 אלף למרות גילו המתקדם.

שתי המכוניות הן רכבי ״לייף סטייל״ (פוזה, בלשון העם) ולא ממש רכבי ספורט. המרצדס כבדה וה-טיטי לא מהנה לנהיגה (מניסיון). לרכבים הללו לדעתי יש להכין כ-100 אלף כדי לקנות רכב במצב סביר ולהיות מוכן לשים במוסך אלפי שקלים על תיקונים וטיפולים. החלקים למותגים הללו פשוט יקרים. דווקא הרישוי והביטוח לא אמור להיות יקר כ״כ.

לכן אמרתי שאם ברכב מהנה ופתוח אתה חפץ, הייתי שוקל ברצינות את המיאטה.

פורסם
מכיוון שנראה לי שענית בציניות, אומר את המובן מאילו. שתי המכוניות שציינת, בתקציבה המבוקש יהיו ישנות (למעלה מעשור) ובמצב תחזוקתי גרוע. מדוע גרוע? מכיוון שלתתחזק את הרכבים הללו בצורה טובה עולה הרבה כסף ואם מישהו מחזיק ברכב שמור ומתוחזק, הוא לא יעלה 50 אלף למרות גילו המתקדם.

שתי המכוניות הן רכבי ״לייף סטייל״ (פוזה, בלשון העם) ולא ממש רכבי ספורט. המרצדס כבדה וה-טיטי לא מהנה לנהיגה (מניסיון). לרכבים הללו לדעתי יש להכין כ-100 אלף כדי לקנות רכב במצב סביר ולהיות מוכן לשים במוסך אלפי שקלים על תיקונים וטיפולים. החלקים למותגים הללו פשוט יקרים. דווקא הרישוי והביטוח לא אמור להיות יקר כ״כ.

לכן אמרתי שאם ברכב מהנה ופתוח אתה חפץ, הייתי שוקל ברצינות את המיאטה.

מחזק,בגדול

בקטן,SLK דור ראשון שמורה במצב נהדר תעלה סביב ה85-90 אלף,הTT מעט יותר,טיפולים אכן יקרים,אך גם כאן ניתן לחסוך לא מעט על ידי הזמנת חלקים מסויים באינטרנט,וטיפול מקצועי במוסך מתמחה.

בתקציבך,מיאטה NA שמורה או NB סבירה תהיה אופציה ריאלית יותר.

Porsche 944 turbo

פורסם

קודם כל שתדע שהרכב מעולה איכות מצויינת יחסית לשנתון , מנוע קומפרסור אמין וחזק יחסית לרכב .

בקשר לתקציב אני לא חושב שתוכל למצוא רכב כזה במצב טוב ..

ברור שגם אי אפשר לקנות במחירון משום שהוא לא משחק תפקיד ברכב כזה .

קח בחשבון שאם אתה מחפש כזה רכב במחיר זול תצפה לרכב שעבר היסטוריה לא הכי טובה , עם ק״מ נושק ל300 אלף וידיים גבוהות .

טיפולים תלוי היכן אתה עושה ..

אגרת רישוי לפי מה שאני זוכר נכון סביב 1200 ₪

C200k W204 & C180k W203 coupe

• תוכן חדש...