Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון שמתי לב שהרכב מוציא רעשי חריקה בזמן שעולים על מהמורות וכדומה, אתמול אחרי נסיעה ארוכה של 120 ק''מ כשנכנתי לעיר הרגשתי שהמשקל של ההגה השתנה ונהיה כבד יותר. בדקתי שמן הידראולי ולא היה חסר, היום בבוקר ההגה היה סבבה עד שהגעתי לטמפרטורת עבודה וההגה שוב התקשה.

כמו כן , כשהנוזל קירור עובר את ה90 מעלות הגיר מתחיל להיות ברוטלי ולעיתים גם מחליק מעט, במוסך המליצו לי להחליף קולר גיר בעלות של 2000 שקל האם קיימים פתרונות זולים יותר?

פורסם

שלום רב !

בדוק האם הרצועה של ההגה כוח, לא רפויה/נקרעה ועפה ממקומה.

בדוק מפלס נוזלך הדרואלי במנוע חם, בהילוך סרק (ניוטרל), ובמנוע עובד.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תבדוק רצועה כמו שצביקה אמר.

בזמנו שהיה לי AL4, המוסך הציע לי להתקין קולר גיר חיצוני מוגדל (בסכום דומה), לא הלכתי על זה, אבל מבחינה טכנית זה אמור לעזור.

פורסם

הגיר שלך סובל מאיבוד לחצים כשהוא מגיע לתחומי הקיצון שלו בטווח העבודה .החלפת קולר תגרום להורדה של מס' מעלות וכנראה שיורגש שיפור אך (לדעתי)זהו פתרון זמני בלבד.

• ספונסר פורום
פורסם

קורה שהקולר של הגיר סתום והשמן מתחמם מדי.אין בעיה למצוא קולר מפירוק בעלות הרבה יותר נמוכה והגיונית.

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

• תוכן חדש...