Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום נהיגה בקאדילק - Achtung baby

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם קאדילק עשתה קפיצת מדרגה בדגמיה האחרונים? בהחלט ומשמעותית. אבל קאדילק לא תוכל להיות תחליף ראוי לגרמניות כל עוד אין לה מושג מה היא רוצה מעצמה, כל עוד אין פילוסופיה ברורה מאחורי המכוניות שלה. רכב, ובמיוחד רכבי יוקרה, מתכננים ומשווקים בגישה הוליסטית ואילו את דגמי קאדילק האחרונים תכננו בצורה חד ממדית. לקרוא את מה שקאדיקל כתבה על ה-CTS החדשה כאשר זו הושקה זה היה די מביך, ב.מ.וו סדרה 5 הוזכרה שם יותר פעמים מאשר ה-CTS עצמה.

קאדילק מתאמצת כל כך להיות אלטרנטיבה לגרמניות, שהיא אפילו לא שמה לב שהגרמניות כבר החליפו דיסקט (די מזמן אפילו). זה אולי עובד על עיתונאי רכב שטחיים שיספרו איזו יופי הרכב מתנהג, אבל ישכחו מכל שאר הדברים שחשובים ללקוחות הקבועים של שוק רכבי היוקרה.

קאדילק איבדה את שוק היוקרה האמריקאי לתוצרת גרמניה (ולקסוס) פשוט כי היא יצרה מוצרים גרועים מכל הבחינות תוך זלזול בלקוחות השבויים (אלו שירכשו כל זבל תוצרת אמריקה) כפי שרוב תעשיית הרכב האמריקאית עשתה לפני המשבר הכלכלי. קאדילק של היום היא חסרת זהות (למעט שפת העיצוב הייחודית) וכל עוד היא לא תייצר לעצמה זהות, היא לא תוכל להוות שום אלטרנטיבה ראויה לתוצרת גרמניה.

פורסם

חוץ מהגודל, מבחינתי היא אחלה ואני חושב שבתחום של ה-250 אלף ש"ח היא בחירה מאוד מאוד ראויה. בואו נגיד שאם היה לי את הסכום הזה להוציא על רכב חדש, הייתי שוקל אותה מאוד ברצינות.

בתקציב כזה הייתי לוקח את הוולבו S60 rdesign בלי לחשוב פעמיים, הוולבו והקאדי לא נמצאות בכלל באותה הליגה - sorry.
פורסם

ה-S60 R-Design אכן חביבה אבל למען האמת ההגה שלה קצת ביאס אותי. גם שם הוא לא בדיוק שיא התקשורת והמשקל שלו קל מידי.

לקאדילק יש ערך מוסף בדמות ההנעה האחורית, שאין בוולוו. הביצועים של הקאדילק גם טובים יותר.

מצד שני, בוולוו יש אשכרה מקום במושב האחורי והמושבים שלה אכן טובים יותר.

בקיצור, לא יודע. צרות של עשירים... ההתלבטות אכן קשה בין השתיים אבל אני חושב שהקאדילק כן באותה הליגה.

בתכלס, כנראה שאם היה לי הממון כנראה שהייתי רוכש בסכום הזה סובארו פורסטר XT טורבו ולא אף אחת מהן, אבל זה רק אני :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מבחינת ניראות הקאדיז החדשות נראות מעולה, בטח בהשוואה לתחרות שהיא אמנם נאה אבל לא מסעירה.

מבחינת התנהגות, אני חושב שדורקי אמר את זה בצורה ברורה - כנראה שגם היום המכוניות האמריקאיות לא נועדו להתנהגות בכביש שאינו ישר. אולי היצרנים לא חושבים שהלקוחות יהיו מוכנים לוותר על משהו כדי לקבל רכב מהודק בפניות, לא יודע.

שוב, אני חוזר לעניין הניראות - CTS קופה היא אחד הרכבים היפים שראיתי בארץ, מבחוץ ומבפנים. כקרוזרית היא מעניינת מאד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מבחינת התנהגות, אני חושב שדורקי אמר את זה בצורה ברורה - כנראה שגם היום המכוניות האמריקאיות לא נועדו להתנהגות בכביש שאינו ישר. אולי היצרנים לא חושבים שהלקוחות יהיו מוכנים לוותר על משהו כדי לקבל רכב מהודק בפניות, לא יודע.

מה שאתה מציין רחוק מאוד מהמציאות. ה-ATS וה CTS מציעות התנהגות שרחוקה שנות אור ממה שהיינו רגילים לקבל באמריקאיות. זה אולי לא מהודק ברמה של במוו אבל זה באזור. בכיף הייתי לוקח אחת כזו לטיול נהיגה.

פורסם

לא אמרתי שלא היה שינוי בדוגמה האמריקאית של "קו ישר וכל השאר זה בולשיט של העולם הישן", אבל אני מכיר את דורקי מספיק כדי לדעת שחוות הדעת שלו די קולעת לעניין בקשר להתנהגות.

אני אשאל ככה, בסולם התנהגות שרירותי לגמרי של קארט > פז'ו 106 > אלפא 156 > גולף GTI > אוקטביה VRS > וולבו S60 > וונדורה של מוכר גלידה, איפה היית שם את הקדילקים?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

למרות שבסולם שלך אין מכונית הנעה אחורית אחת אבחר לא להיות קטנוני ולשים אפשהו באזור של ה156 וגולף GTI. ה ATS יותר מהנה מהאוקטביה בוודאות.

פורסם

אני חולק על המסקנות של דורקי לגבי ה-ATS. הטרן-אין שלה לדעתי לא גרוע כלל, ולא הבחנתי אצלה בנטיה להיגוי יתר, בוודאי לא כזה ספונטני ולא יזום. על הסקאלה שלך הייתי שם אותה בסביבות ה-S60. אגב, באופן פרדוקסלי ה-S60 הרגישה לי כיפית יותר, כנראה בזכות שילוב מנוע/גיר עדיף. הטרן-אין של ה-ATS טוב משמעותית בעיני.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ה-S60 R-Design אכן חביבה אבל למען האמת ההגה שלה קצת ביאס אותי. גם שם הוא לא בדיוק שיא התקשורת והמשקל שלו קל מידי.

לקאדילק יש ערך מוסף בדמות ההנעה האחורית, שאין בוולוו. הביצועים של הקאדילק גם טובים יותר.

מצד שני, בוולוו יש אשכרה מקום במושב האחורי והמושבים שלה אכן טובים יותר.

ההגה בוולבו קל אך מחובר אל הגלגלים, ה- turn in של הקאדי גרוע. תוסיף על כך שטח מת שיש להגה של הקאדי (לא אילם, לא מאותגר תקשורת - אלא מת) ותקבל משהו שאם היה מגיע ליום וולבו היה מעכב את כל השיירה.

אגב - למען הסר ספק, כוונתי ל- ATS ה- CTS הישנה התנהגה על הכביש באופן שעורר אצלי התפעלות, זו גם הסיבה שהציפיות מה- ATS היו כ"כ גדולות והאכזבה בהתאם.

אגב 2 - מדגיש חו"ד שלי מתייחסת לכבישים בנוסח נס הרים, בכביש מהיר יותר הרכב מתנהג אחרת וטוב בהרבה.

אני חולק על המסקנות של דורקי לגבי ה-ATS. הטרן-אין שלה לדעתי לא גרוע כלל, ולא הבחנתי אצלה בנטיה להיגוי יתר, בוודאי לא כזה ספונטני ולא יזום. על הסקאלה שלך הייתי שם אותה בסביבות ה-S60. אגב, באופן פרדוקסלי ה-S60 הרגישה לי כיפית יותר, כנראה בזכות שילוב מנוע/גיר עדיף. הטרן-אין של ה-ATS טוב משמעותית בעיני.

רומן כבר דיברנו על זה והסכמנו לא להסכים. ה- ATS זורקת ישבן במהירות נמוכה ובאופן ספונטני לחלוטין (להזכירך, ביום-יום אני מתנייד על רכב הנעה אחורית כך ששיטת ההנעה הזו לא זרה לי).

הוולבו אכן מנהנה הרבה יותר אך גם מהירה יותר.

פורסם

אני זוכר שהסכמנו לא להסכים :-D

אני חושב שהדעות נובעות משוני בסגנון נהיגה, ומן הסתם כל אחד מגיע מרכב שונה. לגיטימי לחלוטין.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...