Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני בחור צעיר מחפש אותו קטן אך לא מקטגוריית המיני המצ'וקמקות.

מעניין אותי הבטיחות, הביטוחים, אם הרכב רואה מוסך ותכלס מה יותר כיף לנהוג.

אני מעוניין להשקיע 60K.

אם יש לכם הצעות נוספות בשנתון הזה מקטגוריית ה"סופר מיני", תציעו.

פורסם

בטיחות - יתרון קל לאיביזה, במיוחד אם אתה בוחר את הדגם המאובזר יותר שמגיע עם 6 כריות אוויר.

ביטוחים - לדעתי הסוזוקי תהיה זולה יותר אבל למה לנחש? יש באינטרנט מלא אתרי אינטרנט להשוואת מחירי ביטוח. תשקיע חמש דקות מזמנך ותבדוק בעצמך את מחירי הביטוח של שני הרכבים הללו.

אמינות - הסוזוקי.

מה יותר כיף לנהוג - הסוזוקי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם בעיות בתיבת ההילוכים מטרידות אותך, אתה לא בכיוון הנכון עם האיביזה. חפש בפורום את שילוש האותיות DSG, כבר טחנו כאן עשרות שרשורים בנושא הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלום אלון,

מלבד שני הרכבים שציינת (שאכן יכולים להתאים במידה רבה לדרישות שציינת), תוכל לבדוק גם רכבים נוספים כמו יונדאי i20 או פורד פיאסטה. לשני הרכבים יש רמת בטיחות גבוהה מאוד, עם 6 או 7 כריות אוויר. לשני הרכבים יש רמת אמינות טובה מאוד ולשני הרכבים עלויות אחזקה נמוכות. הפיאסטה נחשבת למכונית קצת יותר כיפית לנהיגה בעוד ה-i20 נחשבת למכונית קצת יותר זולה לאחזקה שוטפת. בכל מקרה, ההבדלים לא מאוד גדולים וזה עניין של טעם. כדאי שתנהג קצת בשני הרכבים כדי להחליט איזה מהם הוא יותר בטעם שלך.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

אהלן,

אני בחור צעיר מחפש אותו קטן אך לא מקטגוריית המיני המצ'וקמקות.

מעניין אותי הבטיחות, הביטוחים, אם הרכב רואה מוסך ותכלס מה יותר כיף לנהוג.

אני מעוניין להשקיע 60K.

אם יש לכם הצעות נוספות בשנתון הזה מקטגוריית ה"סופר מיני", תציעו.

• תוכן חדש...