Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה טוב, ברשותך כמה הערות.

1. אין לך מודד צבע וזאת כבר לא פעם ראשונה שאתה עושה פוליש ועוד פוליש אגרסיבי, או שתרכוש מודד צבע שתדע בוודאות שאתה לא מגלח את הלכה לגמרי או שתפסיק לעשות פוליש (תעבור נגיד לפוליש עדין מאוד אחת לשנה רק כדי להוריד סווירלס קלים ביותר ולהחיות את הצבע אם יהיה צורך).

2. מסביב לשפריצרים על מכסה המנוע יש לבן קצת, זה שאריות אוטם או סתם נראה ?, דטיילינג זה לנקות את הדברים האלה.

3. הפלסטיק שמתחת לשמשה, זה אחד הדברים שהכי מפריעים לי, הרבה פעמים הוא מאוד מוזנח, לא מסובך לטפל באיזור הזה (גם כן, הדברים האלה זה דיטיילינג).

4. ועכשיו לקטנוניות באמת, הסמל מאחורה (C30) מהתמונה זה נראה קצת שהוא מלוכלך, תעשה טובה תרכוש איזה מברשת או אפילו קיסם אוזניים ותנקה את זה, האוטו כזה יפה וכל לכלוך הכי קטן ישר בולט לעין (שוב, דיטיילינג).

5. אם יש לך ONR אין צורך לקנות נוזל החלקה יעודי, חבל על הכסף.

רופני, אתה צודק, התמונות צולמו כאשר היה לי זמן להוציא לשמש, זה לפני הטיפול הפנימי, לפני ניקוי השמשות (וישרים וכדומה), ולפני שישמתי V7 להוריד את שאריות האבק שנשארו ( בין היתר הלבן הזה שראית.

יש לי מברשת של ואלט פרו לאזור הסמל, רק ששכחתי אותה בתיק השטיפה ולכן לא ניקיתי את האזור של הC30.

מה שכן יש לך עין חדה מאוד!

לדני, חבר פורום שעובד עם הפרווה המליץ לי עליה, מה שכן למדתי הרבה דברים לפעם הבאה, אני אקנה פלטה 4 אינץ לכל הקימורים כי קשה לעבוד עם 5.5.

פורסם

1- עבודה יפה מאוד,כל הכבוד תמשיך כך!

2-אל תתבאס מזה שאין תגובות, הפורום הזה ידוע בעובדה ששטיפה של שישי מקבלת פה חמישים תגובות לעומת פרויקט רציני.

3- אורי כבר העיר את הערות הנכונות.

4- דני, הפרווה הסגולה הונדסה במיוחד לשימוש עם מכונות da כניראה משהו בטכניקה שלך לקוי.

פורסם

אם תקרא שוב מה שכתבתי תבין שעבדתי איתה רק עם מכונה רוטורית, לא כי ככה זה אמור להיות, אלא ככה יצא לי להתנסות.

ואם תקרא ממש טוב, תראה שרשמתי שהדעות חלוקות ואני לא מצדד אף אחד כי הניסיון שלי דל במקרה הזה.

אם תוכל למצוא לי היכן רשום שהפרווה הסגולה הונדסה במיוחד עבוד מכונות DA, אני אודה לך על כך בכדי שאוכל להעשיר את הידע שלי.

אבל יפה שהחלטת שהטכניקה שלי לקויה...

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

לגבי המודד צבע אני חולק על דעתך רופני.

זה לא פרארי enzo שעשויה מכמה סוגים של מתכות,קרבון,פלסטיק וכו.

זה לא צביעה ידנית וזה לא רכב ישן שעבר התעללות.

סהכ רכבים חדשים שנצבעו באופן שווה במפעל .

הפוליש הזה מוריד אלפיות בודדות מהלכה אני בטוח שהוא יכול להמשיך ללא חשש.

מודד צבע זה כבר ציוד מקצועי לבעל עסק ופחות לשימוש פרטי.

מה שכן אפשר להשכיר אם רוצים לטפל בכל מקום לפי הספר.

חוץ מזה , מיותר לחלוטין !

פורסם

עבודה יפה מאוד כל הכבוד.

מסכים לגבי התיעוד, כמעט אף פעם אין לי כוח לצלם, ואם כן זה מקסימום עם הטלפון.

בקשר למודד עובי לכה, במידה וזה לא רכב שעבר צביעה בארץ והוא מקורי. ולא התעללו בו אז זה דיי מיותר, למרות שאני תמיד מפחד מזה וחושש קצת בלב, ניתן להשכיר מvix מודד לדעתי במידה ורוצים

פורסם

וואו! פשוט וואו אחד גדול.

אני יודע שתגובה ממתחיל כמוני לא תשנה לך הרבה, כן? אבל תשמע עשית פה פרוייקט רציני ומושקע מאוד

ולאחר שיחה איתך היום אני עוד יותר מבין כמה זה מבאס לא לקבל תגובות מאנשים שמעשירים את הידע שלהם משרשורים ישנים שפה בפורום

אבל לא מרבים להגיב בפרוייקטים שאנשים ממשיכים להעלות לכאן על מנת שאחרים ילמדו יותר טוב.

הסברת באופן מפורט מאוד, עשית תוצאות מרשימות מאוד שהאירו את עיניי עד מאוד!

באמת צריכים להודות לכל אדם ואדם אשר משקיע מעצמו לעלות פרוייקט שכזה, מרובה בתמונות, מפורט, מוסבר, ממש כיף לעין לקרוא את ההסברים האלה.

אנא ממך, ואני בטוח שיהיו פה עוד אנשים שיהיו איתי באותה הדעה;

אל תפסיק להעלות פרוייקטים ולהמשיך להשקיע, אני יודע שזה קשה ומבאס שלא מגיבים, מקווה שאנשים יכניסו את זה למודעות שלהם.

תבין, לפעמים(ואני מדבר מתוך דוגמא כלפיי), אנשים שמתחילים בתחום ממעיטים להגיב בנושאים כאלו כדי שלא יצחקו עליהם/יצאו עליהם שהם לא מבינים כלום.

אז אפשר להגיד שהרמת פה פרוייקט ענק שבענקים וכל הכבוד לך על השיתוף המפורט בין כל חברי הפורום.

תמשיך לפרסם!

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

כל הכבוד!

לגבי הפדים גם לי הייתה את אותה החוויה בדיוק עם הפד הצהוב של HEX אם לא מסככים הוא מתפורר.

מה שעוד מפריע לי זה שאחרי מעבר על רכב וחצי עם הHEX מרגישים שהחיתוך שלו בכמה רמות פחות!

לפי דעתכם הפד פרווה הסגול יפתור את הבעיה? (לא של ההתפוררות אלא של החיתוך)

ובכללי איזה פד מחזיק מעמד ולא מאבד מהחיתוך שלו אחרי 2 רכבים?

תודה רבה על השיתוף פרוייקט מרשים מאוד!

פורסם

זה בגלל שהפד נסתם, צריך כל כמה זמן לקנות ולהליף את הפד, בגלל זה אגב מומלץ לעבוד עם שני פדים לפחות מכל סוג.

אפשר לנקות עם מברשת שיניים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם (נערך)

האמת שכייף לראות פה "פרצופים" ישנים וחדשים( אלי תחזור להגיב פה יותר!), ושמח שיש כאלה שמעריכים את ההשקעה, למענם גם בעתיד אני אעלה (דיי בקרוב צפוי דייטלינג ללקסוס שעברה מתחת לחוט מתכת)

לגבי הפדים, למנוע את ההתפרקות התזתי באופן סדיר נוזל סיכוך פלסטלינה, דבר שמצד אחד שמר על הפד, ומצד שני כניראה הוריד את יכולות החיתוך.

פעם הבאה ננסה להתיז מים רגילים לשמור על הפד לח.

מה גם שאני מעוניין להזמין את הפד פרווה בקרוב.

עריכה אחרונה על ידי shandor
פורסם

באשכולות כאלה, אני תמיד רוצה לראות כמה שיותר תמונות של לפני ואחרי כי השינויים במקרים רבים ממש מדהימים.

ברור שכשיש לפניך כמות עבודה גדולה כזו אז כמות התמונות תהיה מוגבלת יחסית וגם התמונות המועטות שיש, יפות, ועושות חשק לעוד.

לעשות עבודה כזו, עם חומרים איכותיים כאלה ועוד על שני רכבים זה באמת פרויקט גדול ויומרני...ואפשר להגיד שהצלחת לדחוס את זה לזמן נהדר, גם כתבת שביצעת ניקיון פנימי אז זה בכלל זמן מעולה.

נ.ב... אני באמת לא מבין את הצורך לעשות פוליש אגרסיבי פעם בשנה לרכב ועוד לכזה שאתה שומר עליו ושוטף אותו לפי הספר.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

גם שטיפה לפי הספר ולהיות הכי קפדן שאפשר אז הסווירלים יחזרו אין מנוס.

השמש החזקה בארץ מעייפת את הצבע אז כן צריך

פורסם

על רכב שנוסע יש סווילרס, אין מה לעשות. לא רוצה סווירלס ? תעשה פוליש טוב, שים במחסן סגור ותאטום בוואקום.

לגבי השמש, ווקס ואוטם הם קרם ההגנה של האוטו (חבל שאני לא אוטו, לא הייתי נשרף היום), שים אוטם וזה יימנע\ יעכב את התעייפות הצבע.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

שארקי, צלמתי מעל 60 תמונות ביומיים וחצי עבודה, אבל גם לא נוח להעלות לאתר וגם רציתי להעלות רק מרכזיות.

אגב כייף לקרוא את הביקורות, נותן מוטיבציה להתשפר לפעם הבאה.

• תוכן חדש...