Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמנם לא חובב גדול של תוספות ושיפצורים אבל אם כבר יש אז למה לא, הרכב שלי הגיע עם ג'נטים שבאמת נראים כמו בכותרת וצירפתי תמונות שימחישו את זה.

CAM00224.jpg

CAM00225.jpg

איך אפשר לפתור את זה בלי לקנות סט חדש של 4 ג'נטים, פשוט כואב לראות אותם במצב כזה.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

זה כבר מעבר להברקה..הם איבדו צבע

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הדרך הקשה היא לפרק אותם, לשייף את כל הצבע ולצבוע מחדש בצבע כסף לג'אנטים.

הדרך הקלה זה ללכת לצבעי שמתעסק בזה ולשלם לו. עולה בסביבות 200 ש"ח לגלגל.

כמובן שגם אפשר לחפף ולצבוע את כל הג'אנט בספריי שחור מט, בלי שיופים ובלי ניקיון יסודי. התוצאה תהיה שמרחוק לא יראו את כל השריטות והפגמים + לא תצטרך לנקות את הג'אנטים יותר כי הם יהיו בצבע שחור.

משום מה זה נהייה אופנתי היום לצבוע ג'אנטים בשחור.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש לך גאנט ששרוט והרוס ואחד במצב מסוים הייתי ממליץ לך פשוט לקנות חומר לניקוי גאנטים וזהו אם זה לא ,הכי מענין אותך לפי מה שהבנתי.

עם זה מעניין אותך הייתי ממליץ לך על פריום בלו אני אישית משתמש בו כמות גדולה וזול יחסית .

APC אולי גם יעשה תעבודה אבל הניקוי יהיה קשה ויגזול זמן רב.

רק אל תנסה את המסיר שומנים הוא יהרוס לך את הרכב.

אופציה נוספת לצבוע את הגנאטים באופן עצמאי או אצל בן אדם.

פורסם

אורן, הצצת בתמונות שאתה ממליץ לו נוזל לניקוי ג'אנטים?

יש לו חישוקים גמורים, בלי לכה לרוב, מפוצצים במכות שריטות ושפשופים.

במקרה כזה עדיף להשאיר אותם מלוכלכים (לא צוחק, הלכלוך מכסה על המצב).

פותח השרשור, אם יש לך יום פנוי ובא לך על פרויקט קטן, דיי סיזיפי אבל מספק, אתה יכול להכין את הג'אנטים לצבוע ולעשות זאת במו ידייך.

אם לא, כמו שכבר הציעו קודם, לך לפחח שיעשה בשבילך את העבודה.

הג'אנטים הנ"ל יצטרכו הכנה ממושכת, שיוף, מילוי וכו.

יש לי הרגשה, ותקן אותי אם אני טועה, שאתה לא מעוניין בעבודה הכי פדנטית שאפשר, אלא רק להביא אותם למצב סביר עד טוב.

במקרה כזה תבדוק מי נותן לך את ההצעה הכי זולה ולך על זה.

"יאללה בירי".

פורסם

קיבלת פה אחלה פרוייקט לשבת-תשייף,צבע בסיס וצבע (אולי צריך גם לכה,בחיים לא צבעתי ג'אנט כזה).

הסיפוק והכיף שתקבל כשתראה את הג'נטים מורכבים על הרכב שווים את כל המאמץ שלך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

שלום לך LAGY אני לפני כחודשיים ביצעתי פרוייקט לצביעת גאנטים תסתכל תתרשם אם יש לך כל שאלה תוכל לפנות אליי תצטרך בשביל זה זמן אבל בסופו של דבר

תהנה מגאנטים יפים לאורך זמן וללא עלות גבוה במיוחד.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?523336-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%A6%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%AA-%D7%92-%D7%90%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A6%D7%91%D7%A2-%D7%9B%D7%A1%D7%95%D7%A3

בהצלחה.

פורסם

מצב הג'אנטים באמת גרוע, אבל יש כאן פוטנציאל להשקעה גדולה כמו בפרוייקט המצויין שמעלי ששייך ל leonG.

מחכה לעדכון.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...