Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

start stop בפיאט פונטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם . להורים יש פיאט פונטו ידנית שנת 2011 שלפי מה שהבנתי מצוידת במערכת start-stop. גם שהמערכת פועלת לפי לוח המכוונים או מערכת המולטימדיה לא מרגישים בכך. (כולנו נוהגים להוציא לניוטרל לפני העצירה ברמזורים). לפני כמה ימים קרה משהו מוזר. נכבה לי האוטו בטעות בתמרור עצור. הייתי בראשון וניסיתי להתחיל ליסוע בלי גז והרמתי יותר מידי קלאץ . המנוע נכבה וישר לחצתי קלאץ והוא נדלק לבד! בלי שהתנעתי עם המפתח . השאלה היא מה הרעיון עבודה של המערכת הזאת? האם היא עובדת בניוטרל או בהילוך כי בהילוך כל מנוע יתכבה . לא כל כך הבנתי את זה אבל אבא שלי נזכר שהשכרנו גולף דיזל בוינה לפני כשנתיים היה לה מערכת דומה שהייתה מכבה בניוטרל ומתניעה עם לחיצה על הקלאץ .

פורסם

אתה דימית לה מצב שכאילו אתה מתחיל נסיעה כרגיל.

כנראה שהמחשב לא חושב יותר מידי, הוא מזהה קלאץ' שירד עד הסוף ועולה חזרה כתנאי לפעולה.

כמו כל מערכת בקרה, ברגע שאתה עושה סדר פעולות מסויים (שקבע המתכנן) היא עובדת לפי מה שמוגדר לה.

כמו למשל שבמרצדסים עם מערכת כזאת אתה תעמוד עם ברקס לחוץ, היא תכבה מנוע, וכשתשחרר היא תניע חזרה, רק שאצלך כנראה זה ניוטרל לכיבוי ולחיצת קלאץ' להתנעה.

פורסם

אוסיף ואומר שהמערכת צריכה מספר פרמטרים בשביל לעבוד(חום מנוע,מזגן,חימום ועוד), בנוסף היא ניתנת לניטרול ע"י לחצן באזור מע השמע.

קרא בחוברת הרכב מה הפרמטרים הדרושים בכדי שהמערכת תבצע כיבוי והתנעה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אצלי בפונטו איבו הרובוטית המערכת נכנסת לפעולה אחרי נסיעה של כמה דקות (רגע שהמנוע מגיע לטמפ' העבודה). כשהרכב מגיע לעצירה מלאה המנוע נכבה (הסימנים לכך הם מחוג הסל"ד על 0 ולא על 800-900 שהוא אמור להיות בעמידה, וגם על צג של מחשב דרך מופיעה האות S.) ברגע שאני מרימה את הרגל מדוושת הבלם המערכת מניעה את הרכב באופן אוטומטי. אני לא אוהבת להשתמש במערכת הזאת כיוון שכאשר הרכב לא מונע מע' ההיל הולדר שמאוד קריטית עבורי ברכב רובוטי בעליות של חיפה לא נכנסת לפעולה מיד.

מה שקרה אצלך, ייתכן והרכב נכבה בעקבות עצירה מלאה בתמרור עצור כי המערכת נכנסה לפעולה, פעם הבאה תנסה לשים לב לאות S שמופיעה במחשב דרך.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...