Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום הלכתי לראות פיאט פונטו אוטומטית טריפטרוניק 2005 127000 קילומטאז' יד 3.

רושם ראשוני מצויין, רכב נקי קבלות מטופל (לא במורשה) נראה טוב בכללי.

הוחלף מה שצריך בזמן, מצבר, ברקסים, שני צמיגים וכו'.

הטסט נגמר ביולי ובעל הרכב רוצה עליו 16,000, האם זאת עסקה משתלמת?

פורסם

האם זה הדגם הרובוטי או גיר רציף? (ידית ההילוכים עם P R D או פלוס מינוס)

זה לדעתי משמעותית מעל המחירון, כי אחותי מכרה אחת עם גיר רציף (דגם 80 כ"ס) שנת 2006 והמחירון שלה היה 17 אלף ש"ח...

הרכב עצמו עם ק"מ נמוך מאוד ואם יש קבלות שמתעדות את זה, אז מצוין.

פורסם

התיאור שלך לא ברור.

בכל אופן, אם מדבור בדיינמיק (הדגם עם הגיר הרציף) פנים הרכב יהיה מעוצב בפלסטיק בשני צבעים, לבן-אפור ומשענות הראש יהיו מלאות (כריות)

מחירון שלו לוי יצחק שלו קצת נמוך מ15K כאשר מחירון יד 2 סובב את ה20K. בגדול, 16 אלף זה מחיר סביר לדגם המדובר במצב טוב באמת.

אם מדובר בדגם אקטיב: פנים הרכב כולו יהיה מעוצב בגוון כהה, משענות ראש יהיו בצורת רשת מפלסטיק. פה מדובר בגיר הרובוטי. המחיר גבוה מאוד עבורו.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אם ככה, אם לא מדובר על סוחר והרכב באמת יד שלישית (02 בעלים קודמים ברישיון) הייתי מתקדמת לבדיקה ואחרי הבדיקה מנסה להוריד עוד כמה שקלים.

יש ביקוש רציני לדגם הזה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

קניתי, 16 אלף.

המליצו בטכנוטסט על החלפת צמיגים, נורה אחת וצינור כלשהו.

שום בעיות רציניות, מרוצה מאוד.

ההגה קצת חופשי, זה הרבה יותר נוח לי, האם זה מסוכן?

פורסם
תתחדש.בחופשי אתה מתכוון לקל?

יש כפתורcity. שמשנה את תגבור ההגה, תבדוק אם הוא מתפקד.

תודה, אני אבדוק.

רוב כל הקרובים שלי התלהבו על העסקה חוץ מאחד, אומר שיצאתי פרייאר בגלל שבלוי יצחק הרכב 14,500.

למרות הקלימטרג' הנמוך, מה כדאיות העסקה לדעתכם?

פורסם

עזוב אותך מ"מומחים",מה שחשוב שאתה מרוצה.תהנה מהרכב,ממליץ לך להחליף את נוזל הקרור לנוזל פכראפלו מקורי.

זה יאריך את חיי המנוע.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

תתחדש ותשמור על הרכב.

למומחה שלך תגיד שהוא מוזמן לנסות למצוא את האזמפלר הזה עם ק"מ נמוך ובמצב שמור ב14500 או פחות. (רמז: הוא כנראה לא יצליח ובדרך יבזבז את ההפרש על דלק ובדיקות)

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...