Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכי מומלץ בגובה של הטלוויזיה וכל הרמקולים באותו הגובה (הסנטר כנראה יהיה מעל או מתחת כי אין ברירה).

בכל מקרה כדאי קצת לקרוא על זה באינטרנט כי יש גם זוויות, מרחקים וכו'. יש לא מעט אינפורמציה בנושא.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

כל רמקול טוב מגיע עם המלצת יצרן.

הרוב 1.20 (שזה גם אמור להיות מרכז המסך)

כמו כן אם יש לכם הנמכת גבס אז אלוי בכלל תחשוב על רמקול תקרתי שזו גם אפשרות טובה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רמקולים קדמיים, בגובה האוזן.

סנטר, על או מתחת לטלווזיה.

2 אחוריים, כמטר מעל הקדמיים.

סאב, על הרצפה, לא משנה איפה בחדר.

פורסם

תן דעתך לתעלה ברצפה או בתקרה כדי להעביר חיווט מצד לצד, ואם אפשר גם בתוך הקירות עד המיקום המשוער.

יש חוטים יעודיים לסאונד שקונים פעם אחת לשנים רבות מאוד, ושבזמן השיפוץ הם יונחו בתוך התעלות עם עודף מספיק בקצוות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם (נערך)

יש חוטים יעודיים לסאונד שקונים פעם אחת לשנים רבות מאוד, ושבזמן השיפוץ הם יונחו בתוך התעלות עם עודף מספיק בקצוות.

צודק בהחלט,

אני לא הייתי מודע לכך אבל כשתיכננתי את מערכת הקולנוע הביתית שלי נברתי בהרבה פורומים שעוסקים בתחום ושם למדתי שכבלים שונים יודעים לתמוך טוב יותר בטווחי תדרים שונים, כלומר באמצעות בחירה בכל כזה או אחר אתה יכול לתת סאונד קצת יותר פאנצ'י או קצת יותר רך וכדומה.

שווה לקרוא ולהבין איזה כבלים יהיו טובים יותר לטעמך המוזיקלי וכמובן בהתאם לסט אפ של המערכת.

הכבלים זה סיפור לא זול, אבל כבלים טובים אמורים לעבוד ללא בעיה לאורך שנים ארוכות.

מבחינת מיקום הרמקולים הוסבר לי שכל עוד אין שיקולים אקוסטיים מיוחדים או מגבלות מיוחדות, רמקולים קדמיים+אחוריים שימוקמו בגובה האוזניים יפיקו סאונד מיטבי, סנטר יכול להיות מעל או מתחת לטלויזיה, סאב על הרצפה בעדיפות בחלק האחורי אבל אפשר גם מלפנים עם עדיפות לסאב שיש בו מתג שבו אפשר "לכייל" את הסאב בהתאם למיקום.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...