Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לדעתכם, מה הייתם עושים במקומי?

צירפתי תמונה של הנעל והפגם, וצירפתי גם צילום של החשבונית.

1.השיקול שלי לקנות את הנעל הזאת, וגם המחיר ששילמתי, הם רק בגלל שהתרשמתי שהנעל הזאת אמורה לכאורה להיות עמידה.

2.זה קרה כ-6 חודשים לאחר שהנעל נקנתה ורק בגלל שפניתי אחרי 9 חודשים, אז רשמתי בכותרת 9 חודשים.

3.אישית אני חושב שנעל של חברה כמו טימברלנד, ועוד אחת הנעליים החזקות שלהם, לא אמורה להפתח לה הסוליה בצורה כזאת ועובדה שהנעל השנייה לא נפתחה לה הסולייה ככה.

ד.א. הנעל נקנתה בחנות של אימפוריום (חברה בת של סקאל ספורט).

001.jpg002.JPG

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

איך שלא תסתכל על זה ,זה בסך הכל נעל לא שחפץ.

יש מצב שהנעל עמדה הרבה זמן במחסן ויש לה בלאי טבעי .

פורסם

אותה תופעה הייתה לי עם נעל שקניתי לילד. בחנות אמרו לי שיש אחריות רק לחצי שנה (עברו 7 חודשים למרות שהנעל נפתחה אחרי 4 חודשים)

כמה צעקות והם הסכימו לתקן את הנעל. (הדבקה עם פס סיליקון מגעיל)

אישית לא אוהב טימברלנד,ומקרה זה רק הוכיח לי כמה צדקתי.

פורסם (נערך)
איך שלא תסתכל על זה ,זה בסך הכל נעל לא שחפץ.

יש מצב שהנעל עמדה הרבה זמן במחסן ויש לה בלאי טבעי .

ומן הסתם, אם הייתי יודע כמה זמן באמת מחזיקות הנעליים האלו, לא הייתי קונה אותם ב800 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי kobi.idan2

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה מחפש נעלים גבוהות חזקות במחירים האלה- זה caterpillar. זוג אחד שלהם שרד אצלי יפה מאד במשך 5 שנים, הזוג השני בינתיים שנתיים וחוץ משפשופים ושריטות, הכל חדש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עבדו קשה, אבל הבעיה שלי זה עם הסוליה שפתאום 2 חלקים שלה נפרדים אחד מהשני.

פורסם

אם בסוף הם לא ירצו לעשות כלום, תשקול אולי לקחת לסנדלר שידביק לך את הסוליה. זה כנראה מה שהם יעשו בכל מקרה.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

למה אתה מתנהל מול החנות ולא ישירות מול היבואן?

היה לי מקרה דומה עם נעל של אדידס שאחרי כמה חודשים ארוכים נפתחה לה הסוליה, פניתי ישירות ליבואן שלקח את הנעל ולאחר כמה ימים הודיע לי לבוא לאסוף זוג חדש.

שווה בדיקה, ליבואן סמכויות נרחבות יותר בענייני אחריות ושירות לפנים משורת הדין.

בכל מקרה אציין שהמקרה שלי התרחש לפני לא מעט שנים אבל לא עולה כסף לבדוק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

טימברלנד היו עמידים פעם, אבל כבר מזמן הם לא איכותים.

חנויות אמפוריום שיכות ליבואן שהוא סאקאל (אם לא השתנה לאחרונה), שהוא יבואן חרטטן. בעבר הוא בא לקראת הלקוח אם הבעיה פורסמה בעיתון. נסה אצל דני שדה בידיעות, או בעיתון מקומי. אם לא, אולי המועצה לצרכנות.

בהצלחה

יהודה

• תוכן חדש...