Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בס"ד

חג עצמאות שמח חברים!,

סוף סוף קיבלתי את התשובה המשמחת:

לאחר הרבה מאמץ Banggood הסכימו להעניק לחברי הפורום קופונים מיוחדים לסמארטפונים שווים!

כרגע זהו הניסיון הראשון למיבצע הנ"ל ואם תיהיה היענות טובה באנגגוד יציעו לנו מבצעים דומים למוצרים

טובים אחרים -אז תעשו שמח:-).

אנא מכם- אל תתחילו בהודעות של "מצאתי בחצי דולר פחות ממוכר לא אמין באלי", מי שימצא מחירים טובים

יותר מוזמן לקנות ולהינות, זהו ניסיון ראשון לנסות לארגן לנו קופונים שווים כל פעם למכשירים אחרים,

ככל שיצליח יותר אוכל לבקש קופונים שווים יותר למכשיר הבא בתור.

אז תעזרו לי שנוכל לארגן את זה יפה ושכולנו נוכל להינות:-).

אני יודע שהנושא הנ"ל הוא דיי חלש בפורום שלנו, לכן אני מנסה להפיץ את המהפכה הסינית גם כאן:

ברוכים הבאים לקהילת המכשירים הסיניים :-).

העקרון הוא שכל הקודם זוכה והכמות מוגבלת ליח' אחת ללקוח (כתובת IP) וסה"כ 5 מכשירים (5 מימושים לקופון).

כעת למכשיר המשתתף במיבצע:

לאחר שרובכם קראתם את הסקירה שלי על המכשיר הזול והאיכותי JIAYU F1, הבנתם שמאוד התרשמתי

מהאיכות של היצרן, לכן ביקשתי לפעם הראשונה ליבחור במוצרי החברה ולהציע קופונים למכשירים החדשים

JIAYU G4C מרובע הליבות וJIAYU G4S מתומן הליבות.

מדובר במכשירים מאוד איכותיים בעלי מיפרט מצויין, ולדעתי מהווים תמורה מצויינת למחיר.

בשביל לתת לכולם סיכוי שווה ליזכות בקופון:

אני אפרסם את קוד הקופון רק מחר בערב ב20:00 שכולם כבר ידעו על המבצע ויוכלו לנסות ליזכות.

לפני המיפרט והפרטים הטכניים- להלן פרטי המבצע:

דגם: JIAYU G4C 4.7-inch MTK6582 1.3GHz Quad-core 3000mAh Battery

מחיר רגיל:163.99$

גובה הנחת קופון: 14$ + קייס סיליקון ומגן מסך מתנה!

מחיר לאחר הנחת קופון: 149.99$ כולל מישלוח, קייס סיליקון ומגן מסך!

קוד קופון: יפורסם מחר ב20:00.

לינק לרכישה ומידע נוסף -ליחצו כאן.

~~~מדובר בחנות גדולה ואמינה שמקבלת פייפל~~~

Coupon.jpg

לצורך קבלת קייס הסיליקון ומגן המסך במתנה:

חובה להשאיר תיזכורת בעמוד התשלום של פייפל+לישלוח אלי לפרטי את מס' ההזמנה ואני אעביר לחנות את הרשימה!

בנוסף אני מייעץ לכולם לידרוש להצהיר ערך אמיתי בשביל להימנע מהצרות של אנשי המכס על הצהרה שיקרית:

הנוסח שאני מציע:

[font=arial]Please Declare as "Smartphone"-Value: 149.99$.
Please add the Free Case and Screen protectore as promissed for this special JIAYU promotion by HwGeek.
[/font]

את הערה הזו מוסיפים כאן:

Note_Paypal.jpg

הקופון מוגבל למימוש אחד ללקוח(IP) ומוגבל עד 5 מימושים.

כעת לפרטים הטכניים:

דגם: JIAYU G4C 3000mAh Battery

מערכת הפעלה: אנדרואיד 4.2.2 עם תמיכה בעברית.

תמיכה ברשתות:

* דור שלישי:900/2100MHz

* דור שני:900/1800MHz

מסך: 4.7 אינצ' HD 1280*720, בטכנולוגיית IPS וOGS ומוגן גורילה גלאס2.

מעבד: MTK6582 1.3Ghz מרובע ליבות- מציע ביצועים טובים מGALAXY S3!

זיכרון: 1GB RAM+4GB ROM ואפשרות להרחבת אחסון עד 64GB.

מצלמה: אחורי 13MP איכותית תומכת פוקוס אוטומטי, קידמי 3MP.

סוללה: סוללה ענקית של 3000mAh אמיתית!

חישנים: Gyroscope,Compass,Gravity Sensor, Proximity Sensor, Light Sensor

מידות המכשיר: 133×65×10 מ"מ(א*ר*ע) -בעל מיסגרת מתכת מסביב למסך ועובי דופן של 2.9 מ"מ!.

קישור לאתר יצרן:

http://www.ejiayu.com/en/Product-15.html

תמונות של המכשיר:

לדעתי מדובר במכשיר מעוצב יפה, גודל מינימלי יחסית לגודל המסך שניכנס בקלות לכף היד+איכות בנייה מצויינת!:

13938366395697.jpg13938365429879.jpg1393836590249.jpg

13938366293703.jpg13938373531362.jpg13938362144176.jpg

13938373931595.jpg13938362247449.jpg

שיהיה בהצלחה חברים ומקווה שתאהבו! מחר ב20:00 קוד הקופון יפורסם בע"ה!.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תודה על התמיכה :-),

אני אשמח אם גם חברי הפורום יהנו כעת משוק הסמארטפונים המצויינים מסין שפשוט עולים גרושים יחסית לתמורה, אכן רק הMOTO G מקשה על התחרות אבל גם במחיר שלו יש מתחרים טובים יותר כעת מיצרני הענק מסין.

מכיוון שכאן הMOTO-G הוא המועדף בתקציב של 200$ העדפתי להציע לכם את המכשיר הזה ב149.99$ שיהיה יותר אקטואלי ותחרותי, אבל אם מישהו מעוניין בדגם הבכיר עם ה8 ליבות ו2GB זיכרון שנותן ביצועים ברמה של S4 מוזמן להציץ בפורום הסיני :-).

חג שמח לכולם!.

תהנו ותינהגו בזהירות!.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

האמת בתור סמארטפון לילדים או למי שמחפש סמארטפון זול נראה שזו מציאה על פי הסיקור שלך.

כל הכבוד על המאמץ והשיתוף.

אם הייתי זקוק למכשיר יש מצב שהייתי לוקח אותו.

במחיר כזה אפשר להחליף מכשיר כל שנה ואפילו פחות.

פורסם (נערך)

למחיר הנ"ל יש להוסיף מיסים של 35.7%.

ממליץ מישלוח חינמי בלבד(החנות שולחת דרך דואר גרמניה/שבדיה וכו' שמהירים מדואר סין/HK).

מישלוח אקספרט לא כדאי רק משום האפשרות לתוספת מיסי שקר של חברות השילוח שיכולות להגיעה גם ל250 שקל לא כולל המיסים.

פורסם

העלות הנוספת אם המכשיר נתפס תיהיה 35.7%+מע״מ מישום שהמכשיר עולה מעל 75$ הפטורים. לא כך?

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

לא, 35.7% כולל כבר את המע"מ.

כלומר על מכשיר של 149.99$ תאלץ לשלם מיסים בסך של 53$ .

פורסם

תודה רבה על המאמץ וההשקעה שלך HWGEEK.

הבעיה שלי כמו שציינתי בפוסט אחר הינה תדרי 850 +2100 בדור השלישי החסרים לרוב המכשירים הסיניים, אני לא מתכוון להחליף את הוט מובייל (בגדול את רשת פלאפון ) בקרוב בגלל התשתית הטובה ביותר שלהם.. :(

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אל תידאג- אחשוב על מכשיר תומך 850 בסיבוב הבא:-).

כיף לישמוע תגובות בעד, בעזרתכם כולנו נוכל להיתפנק במכשירים מצויינים במחירים מצחיקים, לדעתי מדובר בחיסכון גדול למישפחה בשנה.

פורסם (נערך)

חג עצמאות שמח חברים!,

הגיעה השעה- אני מצרף את הקופון המדובר -תהנו חברים! :-).

דגם: JIAYU G4C 4.7-inch MTK6582 1.3GHz Quad-core 3000mAh Battery

מחיר רגיל:163.99$

גובה הנחת קופון: 14$ + קייס סיליקון ומגן מסך מתנה!

מחיר לאחר הנחת קופון: 149.99$ כולל מישלוח, קייס סיליקון ומגן מסך!

קוד קופון:3ab225

לינק לרכישה ומידע נוסף -ליחצו כאן.

~~~מדובר בחנות גדולה ואמינה שמקבלת פייפל~~~

Coupon.jpg

לצורך קבלת קייס הסיליקון ומגן המסך במתנה:

חובה להשאיר תיזכורת בעמוד התשלום של פייפל+לישלוח אלי לפרטי את מס' ההזמנה ואני אעביר לחנות את הרשימה!

בנוסף אני מייעץ לכולם לידרוש להצהיר ערך אמיתי בשביל להימנע מהצרות של אנשי המכס על הצהרה שיקרית:

הנוסח שאני מציע:

[/font][color=#2E8B57][font=Monaco]Please Declare as "Smartphone"-Value: 149.99$.[/font][/color]
[color=#2E8B57][font=Monaco]Please add the Free Case and Screen protector as promised for this special JIAYU promotion by HwGeek.[/font][/color][font=arial]

פורסם

גייק, שיחקת אותה באמת, גם קופון לקארס פורום וגם לIאנדרואיד.

ולמי שמתלבט JIAYU חברה מצוינת אני נמצא עם הG3T כבר יותר מחצי שנה, והמכשיר מצוין.

אם לא היה לי את המכשיר שלי אז 150 דולר זאת לא שאלה והייתי רוכש.

גייק, אם תצליח להשיג קופון להונור 3C.

• תוכן חדש...