Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי בתחום הזה צריך ליראות את העבודות וליראות לאיזה סגנון צילום מתחברים, לכל צלם את את הנגיעה שלו-חלק יותר בסגנון תיעודי וחלק מצלמים אומנותי-מה שלדעתי יותר רלוונטי לצילום חתונה, סתם לתעד זה לא חוכמה-גם אם משתמשים בציוד הכי יקר, צריך לדעת לעשות זאת בצורה מסויימת שמתאימה לאירוע משמח ומרגש כמו החתונה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

^^

מצטרף,

אתה חייב לראות עבודות, ברגע שאתה מרוצה מהעבודות אתה צריך לבדוק שיש לך גם חיבור אישי עם הצלם,

זהו יום יחסית מתוח ולחוץ אתה צריך מישהו שיידע איך לשחרר אותך ואת בחירת ליבך לתמונות טבעיות ויפות.

במקרים כאלו מומלץ לא לעבוד עם חברות שמעסיקות צלמים על בסיס עבודה (כל אלה שאתה יושב מול "מנהל המשרד" ולא מול הצלם הראשי)

אישית בחתונה שלנו היה צלם בשם דוד יוסף הוא מפתח תקווה אבל הוא עובד בכל הארץ, הוא מאוד ותיק בתחום ואתה תשים לב לזה כבר בשיחה מולו

http://davidyosef.film.co.il/

Confidence In Motion

פורסם

אריאל עריכה מומלץ וזה ליד הבית שלו, שני סטילס ואחד ווידאו כ10500, לדעתי שווה.

אצלנו צילם ליאור שי, מאוד אהבנו, המחיר דומה הסגנון קצת יותר תיעודי (במהלך האירוע), עבודה מינמאלית עם פלאשים, לצלם הווידאו קוראים שגיב ליקינד והוא תותח (החלטתי מי יהיה הצלם עוד לפני שהחלטתי מי תהיה הכלה)

עוד שמות לבדוק:פוני מסיקה, תומר פיינבורג, אסף תמם.

ההבדל בין צלם איכות לאשה שאינו איכותי הוא כ2000₪, ההבדל ברמת העבודה יהיה מהותי.

אני מתעסק במגנטים, יש המון הבדלים בין הספקים והכי זול יהיה הכי גרוע

ואדים מההודעה הראשונה הוא סוג של עילוי אך כך גם המחיר

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

עוד שמות לבדוק:פוני מסיקה

מצטרף להמלצה על פוני- ראינו הרבה עבודות של צלמים והוא עושה עבודה מדהימה במחיר סביר ביותר. יתרון נוסף הוא שהוא עורך אישית את החומרים, הן הסרט והן האלבום, ולא מוציא את זה החוצה לחברה שמבצעת עבודות כאלה בקבלנות ואין לה שום היכרות איתכם ועם האופי שלכם.

והכי חשוב, להבדיל מספקים אחרים, הצלם מלווה אתכם כל היום ולכן אתם חייבים שיהיה חיבור אישי איתו. פוני חמוד לאללה והעביר לנו את היום הזה (שאיך שלא מסובבים את זה הוא מאוד לחוץ) בכיף וחיוכים.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

קודם כל אמליץ על הצלם התותח רועי חרמוני - שהיה לי בחתונה, ואח"כ בעקבות המלצה שלי (שנה אחרי זה) אצל עוד חבר פורום מוערך (אלון אדלר).

טלפונים: 052-5908570, 054-6878508

אני בעצמי צלם (אומנם לא כמקצוע אבל כתחביב מתקדם מאוד), וגם אלון מצלם הרבה, ושנינו היינו מאוד מרוצים מהעבודה שלו.

ויותר חשוב - הנשים היו מרוצות מאוד!

אשתי ממש לא אוהבת להצטלם, והוא ממש עזר לה להשתחרר ולזרום עם הצילומים :)

בחור מקסים, עם ציוד איכותי מאוד (מהדרגות היקרות ביותר), מקצועי ורציני.

וגם המחירים בסדר גמור.

(תגיד לו שיונתן גוטמן שלח אותך).

הוא אומנם מהצפון (חיפה/קריות) אבל הוא מגיע לכל הארץ לדעתי.

לגבי מחיר (עבור כל צלם שתבחר) - הכל תלוי איזה חבילה אתה לוקח,

אני אישית ויתרתי על אלבומים מודפסים (בינינו, גם ככה כולם רואים הכל בפייסבוק), וגם על עריכת התמונות (סיכמתי עם רועי שהוא מביא לי את כל החומר גלם ואני אערוך הכל לבד לפי טעמי האישי - מה שצימצם עוד יותר את העלויות, אבל שוב, אני צלם ועם נסיון עריכה, כמובן קיימת אופציה שהוא יערוך הכל).

בהתחלה גם כמעט ויתרנו על וידאו, אבל בסוף החלטנו כן לעשות (לדעתי החלטה נכונה).

לגבי וידאו - לדעתי חובה גם שאת העריכה יבצע הצלם (ולא מישהו אחר אח"כ), כי אז הוא מצלם סצנות שונות שהוא יודע איך לשלב אח"כ בעריכה בצורה יפה.

וכמובן בFHD (בטח עם הטלוויזיות של היום).

אנחנו חיפשנו להתפרע בסרט ובתמונות ופחות חיפשנו את ה"דביקי" הסטנדרטי של סרטי החתונות,

אז אמרתי לצלם הוידאו להתפרע ולעשות את הכל כמה שיותר משעשע ומגניב!

לדעתי גם אחת ההחלטות הנבונות (כמובן תלוי בזוג ובהלך הרוח).

אנחנו לא לקחנו את עצמנו ברצינות מדי, ויצא סרט מגניב לגמרי שכיף גם להראות לחברים (רמז: בד"כ הם לא יתרגשו כמוכם לראות אותכם צועדים אחד לעבר השני לצלילים רומנטיים בשקיעה... זה חרוש ולעוס).

לגבי צלם מגנטים - חפש את אילן ביג סמייל

http://www.bigsmile.co.il/

הבחור חיובי ברמות, כיפי וזריז, אולי לא הכי זול, אבל המגנטים שלו פשוט נדירים!

בחתונה שלי צילם עם מצלמת 7D של קנון, מצלמה מעולה באיכות גבוהה (בשונה מהרבה צלמי מגנטים עם מצלמות בתקציב נמוך), ומגנטים פשוט נדירים בעמידותם!

יש אצלי מגנטים חשופים לאור שמש ישיר מעל שנתיים וחצי, שאפילו לא מראים התחלה של סימני דהייה.

זהו אני אפסיק לחפור כאן.

מקווה שעזרתי. :wink:

בברכה!

יונתן.

פורסם

אותנו צילם ״ ברי חיון״.

רמה מדהימה , צוות מדהים וכיפי ומחיר הגיוני יחסית למה שמקבלים.

תמסור שלירון עם המיאטה שלח אותך ותקבל אחלה מחיר:)

052-3432655

שווה ללכת ולראות עבודות אצלו. באמת!

פורסם

עוד שמות לבדוק:פוני מסיקה, תומר פיינבורג, אסף תמם.

מחזק את ההמלצה על אסף תמם.

אני מתעסק בתחום האירועים קרוב ל 8 שנים, יצא לי לעשות איתו עשרות אירועים והתגובות מדברות בעד עצמן.

מעניין לשמוע עם איזה איזה ספקים סגרת ? (חוץ מצילום)

פורסם

תודה על ההמלצות אני אדבר עם כל אחד מההמלצות,

Transporter אני אשלח לך את הספקים בפרטי כשאני אסגור איתם

פורסם
מחזק את ההמלצה על אסף תמם.

אני מתעסק בתחום האירועים קרוב ל 8 שנים, יצא לי לעשות איתו עשרות אירועים והתגובות מדברות בעד עצמן.

מעניין לשמוע עם איזה איזה ספקים סגרת ? (חוץ מצילום)

מתקלט או מצלם ?

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

התחתנתי לפני פחות משנה. ולקחנו כצלם את יניב סופר, כן יקר משמעותי מכל השאר, אבל נתן תמורה למחיר. בדוק עבודות שלו בפייסבוק.

פורסם

אין לי המלצה לתת לך לגבי צלם מסוים. אני רק יכול לחזק את מה שכתבו פה לפני. תראה תיקי עבודות.

זה חשוב מאוד.

התחתנתי לפני 5 שנים במנחת עין ורד. מקום יפה לאללה.

אשתי ואני לא מסוג האנשים שמעניין אותם יום צילום לפני החתונה וכל מיני העמדות, אז חיפשנו מישהו שיגיע רק לגן אירועים, שעה לפני הקהל, יתן כמה תמונות רקע וכמובן יצלם עד תום החתונה. יתרה מכך, רצינו רק סטילס.

נפגשנו עם 3 צלמים: הראשון רצה עסקה כוללת של 2 סטילס ווידאו. השנייה שקיבלנו עליה המון המלצות לא יכלה לאותו יום (היה לה סטנד-ביי על אירוע אחר) והשלישי היה בחור שמאוד התחברנו אליו. ישבנו אלצו כשעתיים, ראינו תיקי עבודות וכל ההתנהלות מולו באמת הייתה מצויינת.

סגרנו איתו על צילום האירוע, אלבום עם 200 תמונות 10*15 וכל החומר גלם בדיסק. מחיר אני כבר לא זוכר אבל זה היה סביר.

רק מה, הוא אהבל. החוק הראשון בצילום חתונות הוא לא לצלם אנשים אוכלים. ואם כבר צילמת בטעות, תמחק. לא קרה כלום, הכרטיס זיכרון לא יכעס עלייך.

האידיוט חשב שזה נורא מצחיק להכניס תמונה(ות) מביכות של הדודים מגרמניה באמצע הביס לאלבום.

אותנו זה קצת פחות שיעשע.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

מצטרף להמלצה.

היה אצלי בחתונה אחרי שהכישרון "אותר" בחתונה של קרוב משפחה.

רואים אצלו תמונות שלא תמצא אצל אנשים אחרים. הבחור אוהב להתמקם בפינות מרוחקות ולתפוס אנשים בפוזות טבעיות (כאשר מכוונת לך מצלמה לפרצוף אתה בחיים לא תהיה טבעי).

למרות שהייתה לנו חתונה מצומצמת מבחינת כמות אנשים אנחנו העדפנו להוסיף עוד כמה מאות שקלים לצלם נוסף כדי לאפשר לו "לבצע את זממו" מבלי להרגיש רגשות אשם שהוא מפספס דברים ברחבה. מצד שני צריך לקחת בחשבון שכל צלם מביא לך באיזור האלף תמונות ואח"כ יש לך פי 2 תמונות לעבור עליהם בשביל האלבום.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שוב תודה על ההמלצות

יש לי שאלה נוספת למי צריך להביא טיפים על השירות(שף,מלצרים וכ"ו)? וכמה? אם בכלל צריך , תודה לעוזרים

פורסם

אתה יכול לתת בעצמך,או לתת למישהו בעל תפקיד (רב מלצרים \ מישהו אחר) והוא יחלק (פחות מומלץ)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...