Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, אני צריך עזרה -- בימים האחרונים התחילו בעיות מוזרות ברכב (יודנאי i30cw 2010, נקנה מליסינג):

1. פתיחת ונעילת הרכב עם השלט, שהייתה עושה ציפצוף אחד או שניים, הפסיקה לצפצף.
    הפתיחה הנעילה עצמם עדיין עובדים.
  2. כשמכבים את המנוע אורות המצוקה מהבהבים כמה פעמים ונכבים (זה לא היה קורה בעבר).
    זה קורה גם כשמדליקים, כשמקישים את הקוד בקודן או כשמניעים (אני לא זוכר בדיוק, והאוטו אצל אישתי כרגע. אפשר לבדוק בדיוק אם זה קריטי).
  3. היום בבוקר הרכב לא הניע. הניע עם כבלים. המצבר הוחלף לפני חודשיים, ונבדק היום אצל המתקין -- נמצא שהמצבר תקין.

הצילו, מה קורה פה?

זה המצבר, האזעקה, הקודן? למי פונים באיזור פ"ת (האחריות של הליסינג מהם קניתי לא מכסה את זה כמובן)?

המון תודה מראש

פורסם

מאוד יכול להיות שהאזעקה משולבת קודן/אימובליזר זה מה שאתה צריך להחליף,דבר שיכול ליצור גם זרם זליגה גבוה וליפרוק לך את המצבר במידה והוא לא תקין.

פורסם
.....היום בבוקר הרכב לא הניע. הניע עם כבלים. המצבר הוחלף לפני חודשיים, ונבדק היום אצל המתקין -- נמצא שהמצבר תקין.......

מה זאת אומרת המצבר תקין? אם הניע רק באמצעות כבלי עזר הרי שהמצבר לא תקין בין אם הוא תקול ובין אם הוא סה"כ פרוק. מצבר תקין יבדק רק בשלב שהוא טעון במלואו. אז ורק אז יקבע באמצעות בדיקה מקצועית של מכשיר ייעודי [ורצוי אלקטרוני שמוציא בהדפס תשובה חד משמעית] אם הוא תקין או לא. עד אז הוא לא תקין.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה, לא ידעתי את זה על המצבר.

כיוון שכל הסיפור היה אצל אישתי והיא לא ידעה להגיד ב-100% אם יש בעיה במצבר או לא, אני מניח שהבעיה הייתה בכלל בקודנית/אזעקה והכבלים לא באמת עזרו להתנעה.

היום הכנסתי את האוטו להחלפת כל מערכת הקודנית/אזעקה.

• תוכן חדש...